Tatlım cumaya artı kilo ile gelirsen almam seni takımdan içeri.. İki haftadır nota alıyoruz lütfen güzelim kendini düşünmüyosan takımı düşün..
Hem vicdan azabı yaşama daha fazla. Yeme ölçülerini aşma, iradene sahip ol tatlım.. Zararda senin elinde karda, bunu unutma..
Yoğurt kürü ciddi anlamda iştahı kesiyor...Bolll su içiriyor..
Bugün wc ile acaip dost olduk
Yaparsın canm yaparsın, bak kaç aydır buradayız giden kilo gitti ve daha da gidecek.Misafir olunca zir olur losefar :) ama canini sikma .. bak ben de yapismis durumdayim. Ama tekrar kendimi toparliyorum su saate pedal ceviriyorum. Siz benim baslardaki bu performanslarima asinasiniz. Birakma.. gerilesen de birakma. Bir aldiysan ikiyi mutlaka vereceksin.
Ben yine oturdum bi 2015 iyi olacak dedik 2014un devami. Pehh. Biraz kilo verdim yanima o kaar kaldi. Hala sikintilarim var..
Bi kilomu versem adam gibi birinin yaninda isimi bulsam. Hirsilan dedim aha pedal ceviriyom bi saat yapcam. Yrim saatte mekik sonra dus sonr sbah dokuzda kalkis ve bi kafeye gidicem iste bakalim yarin hava nasi olcak. Ne firtina dolu yagdi bugun.
Bu cuma hedefim 88 kg gormek :///
Yaparim di mi. Yaparim yaparim.
canım sen başlayalı ne kadar oldu diyeteKaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
arkadasslar hoşgeldiniz ben de 31 yasında 3,5 ve 2 yaslarında iki çocuk sahibi ,1.60 boy 69,... kiloyum.
doğumlar sonrası işe daha yeni baçladım.yaklaşık 1,5 yıldır burdayım78,8 den 69 a düştüm daha
spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım.zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)
ahah sağol. yok yahu sakatlamıştım da iki gündür iyiyim, spora tekrar başlayayım dedim ama regl oldum. halbuki reglma daha on günden fazla vardı. biraz huzursuzlandım. şimdi balık gibi yatıyorum tvde su tarz yarışmaları var ya kavga eip birbirleirni yiyorlar şkfjkafa. onlara bakıp başkaları adına utanıyorum
ayy bi zencefil çayı içeyim karar verdim. sonra papatya
7150, member: 631071"]Ayy canım profil resmindeki bayan sen misin eğer sensen çok güzel çıkmışsın. O resimde kaç kiloydun
Ayyy kızlar bu yeşil çay nasıl bir mucizedir böle inanın inceldiğimi hissediyorum.
canım bende bir ara şu form çayları beşi bir arada olanlar var ya onlardan içmeye başlamıştım ama onun içindeki sinemaki bitkisinin hiç deakşam senin yazdıklarını okuyunca ben de 5 li çayıma accık yeşilçay ekledim.off içimi kötü geliyor ama bu hafta 69 u görmek için taşın kökünü bile kaynatıp içebilirim
canım bende bir ara şu form çayları beşi bir arada olanlar var ya onlardan içmeye başlamıştım ama onun içindeki sinemaki bitkisinin hiç demasum olmadığını bağırsakları tembelleştirdiğini duydum. ilk kullanmaya başladığımda dedim tamamdır bunun tam faydası olacak (çünkü lavabodan ayrılamıyordum. ki nerdeyse oraya yatak serecektim artık ) ama bir hafta sonra hiç de ilk günler gibi olmadı. o yüzden şimdi ben sadece yeşil çay içiyorum. Gerçekten de büyük faydasını görüyorum. ilk başlarda tadı hiç hoşuma gitmesede zamanla alıştım.
Ay evet ya bu karabuğday diyeti de ne ben ilk defa duyuyorum. nasıl uygulayacazkarabuğday diyeti nasıl aydinascım.sadece buğday mı yeniyor
akşam yemekleri hepimiz için tehlike aslında, ilk günlerde daha da zor oluyor ama 1-2 ayda alışıyorsun, ben çok açlık hissettiğimde ya da akşam çayının yanında birşeyler yeme isteği olduğunda ayva yiyorum, bir yerlerden duymuştum hatta bir diyetisyen ayvanın tarçına batırılıp da yenilebileceğini söylüyordu tatlı ihtiyacı için....Kaptanım yoğurt kürünü biraz açarmısın bende başlamak istiyorum. Zira akşam yemekleri benim için irademi kaybetmeme sebep oluyor.
bir şey dikkatimi çekti benim hedef kilom 55 , ve bu gruptaki çoğu kişinin de 55-56 inş sağlıklı bir şekilde görürüz 55'leri
Canım bu kara buğdayı nerden bulacağız kiinceledim.menüler dolu dolu aman kilo aldırmasın canım
Yaza hepimiz 55 olsak ohh süper olur.hepimiz 55 e inip mezun olsak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?