Merhaba canım..merhaba kaptancım.ben 13. takımdayım.buraya geçmek istiyordum.hedefçime yazmıştım.sağolsun iletmiş.söylediğiniz gibi takımıma bugün yazdım.haftaya pazartesi inşallah burda mı oluyorum
Hoşgeldin canım...Günaydin arkadaşlar 36 yasindayim 165 boyunda 78 kiloyum 2 sene tedavi gordum tabi bu seneler bana 15 kilo olarak geri döndü her seferinde basladigim diyetler en fazla 1 hafta surdu eski halimden şikayet ederdim simdi o kiloya insem yeter simdilik 1 aylik bi sürede 5 kilo vermek istiyorum
Canım stres tetiklemiştir o yüzden erken olmuştur..Geçmiş olsun ve aramıza hoş geldin :) umarım aylık hedefine ulaşabilirsin.
Hoşgeldin :) Hep beraber kilo vermeye devam o zaman. hedefin neydi acaba paylaşabilir misin merak ediyorum.
Ben paleland :) valla bir ara 100 kiloyu görmüştüm , sonra 98 e inmiştim ve bu takıma geldim bir iki ay oldu sanırım rahat. şimdi 89 kiloya kadar indim. Arada dalgalanmalar oluyor ama olmaması için elimden geleni yapıyorum. benim yolum uzunbir yetmişi görsek altmışlara ineriz umarım diye düşünüyorum.
kızlar günaydın. ya ben bu sabah bi baktım regl olmuşum. onbir gün var oysa, gayet düzenliydi bu yıl oysa. iki gün öne ata ata geliyordu. Arkaddasım kadın doğuma git dedi ama sizce neden böyle olmuştur. çok stresliyim iş güc mevzularından dolayı, ondan mıdır? bir kere birbucuk ay adet olamamıştım bir kaç yıl evel o zaman cok strestendi gecikmesi ama erken gelmesinin nedeni ne olabilir ki :/
neyse, dün gece saat 2 gibi karnım acıktı valla corba söyledim ama yanında lavas vardı iki tane pizza dilimi büyüklüğünde ondan yedim. midem kazınmıştı ah ah yemeyeydim. Bu sabah nesfit yiyeceğim. spor yapacağım sonra..
Neler yapıyoruz hemen anlatayımTarçınlı suyumuda içiyorum. Evet kimler var şu an aktif. Neler yapıyoruz arkadaşlar.
Tatlım sormadan geçemicem, neden bu takıma gelmek istiyorsun, açıklamak istermisin, tabi senin içi sakıncası yoksa..merhaba kaptancım.ben 13. takımdayım.buraya geçmek istiyordum.hedefçime yazmıştım.sağolsun iletmiş.söylediğiniz gibi takımıma bugün yazdım.haftaya pazartesi inşallah burda mı oluyorum
Hepbera bende burada takipteyim. Beni beğenişrlerse bende 2 hafta içinde listyeye gireceğim. Bak burdada takip ediyorum seni :)merhaba kaptancım.ben 13. takımdayım.buraya geçmek istiyordum.hedefçime yazmıştım.sağolsun iletmiş.söylediğiniz gibi takımıma bugün yazdım.haftaya pazartesi inşallah burda mı oluyorum
Tatlım sormadan geçemicem, neden bu takıma gelmek istiyorsun, açıklamak istermisin, tabi senin içi sakıncası yoksa..
Evet kızlar kalkıp evi süpürüp silmem gerekiyor..Sabah annem geldi iğnesini yaptım, biraz da oturunca hem kahvaltım hem ev işi gecikti..
Aaa bu arada son gelişmeleri anlatmadım size.Annem biliyorsunuz 2 aydır bacağından hasta yatıyordu yürüyemiyordu, emar sonucu fizik dr. u bel fıtığı tanısı koymuştu.. Cuma günü annem bizim yönlendirmelerimizle farklı hastanede beyin cerrahi dr. na gitti.. .....veeeeeeeeeee ne tanısı konuldu, ROMATİZMA... Bel fıtığı ile alakası yok demiş dr.
Tabi yine iğne ilaç tedavisi başladı..Annem ilk iğne sonrası kendine gelmiş yazık.Bugün 3. gün ve bana geldi düşünün..Kaldıki lavaboya giderken bile çok zorlanıyordu devamlı yatıyordu..Onca kas gevşeticiler boşaymış yani..
Sonuç: Her dr. güven olmuyor maalesef...
Hepbera bende burada takipteyim. Beni beğenişrlerse bende 2 hafta içinde listyeye gireceğim. Bak burdada takip ediyorum seni :)
Evet kızlar kalkıp evi süpürüp silmem gerekiyor..Sabah annem geldi iğnesini yaptım, biraz da oturunca hem kahvaltım hem ev işi gecikti..
Aaa bu arada son gelişmeleri anlatmadım size.Annem biliyorsunuz 2 aydır bacağından hasta yatıyordu yürüyemiyordu, emar sonucu fizik dr. u bel fıtığı tanısı koymuştu.. Cuma günü annem bizim yönlendirmelerimizle farklı hastanede beyin cerrahi dr. na gitti.. .....veeeeeeeeeee ne tanısı konuldu, ROMATİZMA... Bel fıtığı ile alakası yok demiş dr.
Tabi yine iğne ilaç tedavisi başladı..Annem ilk iğne sonrası kendine gelmiş yazık.Bugün 3. gün ve bana geldi düşünün..Kaldıki lavaboya giderken bile çok zorlanıyordu devamlı yatıyordu..Onca kas gevşeticiler boşaymış yani..
Sonuç: Her dr. güven olmuyor maalesef...
Çok güzel kaptanım. Bende yediklerime 10 gündür dikkat ediyorum. Akşam ip atladım. Hiç durmadan ancak 80-90 yapabiliyorum ara veriyorum tekrar devam ediyorum. Ama hareket ediyorum son 10 gündür vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. kısa bir sürede böyle hissetmek güzel sanırım.Neler yapıyoruz hemen anlatayım
Bugün sabah yoğurt kürüne başladım.. Kahvaltıda yarım saat önce yedim..Menülerden önce bu kürü uygulamak istiyorum son zamanlarda sanki iştahım arttı, önler en azından..
Menü sonrasıda 100 kez zıplıyorum yerimde..
hemen dünkü menümü yazayım...............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 kase yoğurt
ara:
1 çay bardağı leblebi,üzüm,badem karışımı
ara:
1 portakal
1 bardak 5li çay
1.5 litre su
Gunaydin kızlar
Cocuklardan ikisine antibiyotik baslandi.hem su çiçeği hem bademcik enfeksiyonu cok kötü ateş yapti.uykusuzluk ,cocuklarin mizmiz hali beni baya olumsuz etkiliyor.kolumu kaldiracak halim yok denir ya oyle işte.size kolay gelsin
Şu akşamlara bir çözüm lazım arkadaşlar. Akşam çeneye fermuar geçirmek lazım
Evet ya. Ama benim eşim tam gıcık akşam oldu mu yerinden kalkmaz. Abur cubur ister. Gün içerisnde herektli olduğu için vücudu benim gibi kilo tutmuyor tabiki. Oğlumla(üç yaşında) bir olur ne varsa evde isterler. İnsanın canı çekiyor hizmet ederken.ben bi ara mutfağı kilitleyip anahtarı eşime veriyordum.ihtiyacı olan alsın ve kapatsın hemen diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?