• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kola ciddi bağımlılık yapıyor gerçekten.
benim eşim de ben diyet yaparken gizli diyet yapar:KK48:canı hiçbirşey istemez..
Öyle mi gizli diyet yapar. Ay ne anlayışlı benimkiside irademle savaştırı beni. Hele oğlum tam oturup dinlenicem akşam anne süt yap anne şunu getir anne bunu getir. küçücük daha büyüyünce ne yapacağım ben bilmiyorum vallahi :KK34::KK34:

Bu arada avatarımdaki benim evlenmeden önceki halim. Evlendikten sonra hiç böyle olamadım diyorum. ama şöyle bir şey var. Ben kilo verdim mi hep üstten veririm. Armut tipi vücudum var.

Öyle mi gizli diyet yapar. Ay ne anlayışlı benimkiside irademle savaştırı beni. Hele oğlum tam oturup dinlenicem akşam anne süt yap anne şunu getir anne bunu getir. küçücük daha büyüyünce ne yapacağım ben bilmiyorum vallahi :KK34::KK34:

Bu arada avatarımdaki benim evlenmeden önceki halim. Evlendikten sonra hiç böyle olamadım diyorum. ama şöyle bir şey var. Ben kilo verdim mi hep üstten veririm. Armut tipi vücudum var.

önce şunu söyliimm..çok güzelmişsin:nazar:bir kızın olursa haberim olsun oğluma alayım:KK48:yine böyle olursun yaaa..acele etme..senin evde erkek birliği varmış..kız benim eşimin anlayışlılığından değil ki.her tartıldığımda o da tartılıyor.bak sen diyetle zor veriyorsun ama ben kendiliğimden fit oluyorum diyor..gıcık yani

Ayyy ayni benim oglan hep ayagina getireyim istiyor

arkadasslar hoşgeldiniz ben de 31 yasında 3,5 ve 2 yaslarında iki çocuk sahibi ,1.60 boy 69,... kiloyum.
doğumlar sonrası işe daha yeni baçladım.yaklaşık 1,5 yıldır burdayım:( 78,8 den 69 a düştüm daha:(

spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım. :D zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)

spor yapayım dedim ama ağrım var. ufak tefek hareketler yapacağım. :D zaten akşam yediğim lavaş mideme oturmuş bi ağır hissediyorum kendimiii :)
Dikkat et yavaş yavaş yap sporunu. Hayırdır ne ağrınız var. Kendinizi sakatlamamşısınızdır inşallah.

Dikkat et yavaş yavaş yap sporunu. Hayırdır ne ağrınız var. Kendinizi sakatlamamşısınızdır inşallah.

ahah sağol. yok yahu sakatlamıştım da iki gündür iyiyim, spora tekrar başlayayım dedim ama regl oldum. halbuki reglma daha on günden fazla vardı. biraz huzursuzlandım. şimdi balık gibi yatıyorum tvde su tarz yarışmaları var ya kavga eip birbirleirni yiyorlar şkfjkafa. onlara bakıp başkaları adına utanıyorum :D

ayy bi zencefil çayı içeyim karar verdim. sonra papatya :D

ahah sağol. yok yahu sakatlamıştım da iki gündür iyiyim, spora tekrar başlayayım dedim ama regl oldum. halbuki reglma daha on günden fazla vardı. biraz huzursuzlandım. şimdi balık gibi yatıyorum tvde su tarz yarışmaları var ya kavga eip birbirleirni yiyorlar şkfjkafa. onlara bakıp başkaları adına utanıyorum :D

ayy bi zencefil çayı içeyim karar verdim. sonra papatya :D
Evet zencefil ve papatya bu dönemde rahatlatır vücudu. Stresi atın. Yarın spora devam edersiniz. Bende mesaiyimi bitirmeye çalışıyorum. Akşamı düşünüyorum içimdeki aç gözlülük canavarını içime kilitledim. Akşam saatlerinde kapıyı aralıyor.:mad::mad::mad:

şimdiki takımımda paylaşım çok az..bu da motivasyonumu düşürüyor.zaten kendi kendime diyete devam edemediğim için burdaydım.inşallah burada bol paylaşımla güzel kilolar veririz
Anladim canim. Aslında ben takimi birakmamandan yana olurum, takim kaptaniniz lady iyi bir kaptan. Elele vererek takimi kalkindirabilirsiniz ama tabi tercih meselesi. Bu benim dusuncem senin Kararina saygi duyarim. Bizi tercih etmissin, tesekkur ederim. Umarim hedefine ulasirsin şekerlik..

çok ilginç..fizik doktoru bel fıtığı tanısı koyuyor..beyin cerrahı romatizma..birbirinin alanları aslında:KK48:çok geçmiş olsun canım.ben de sağlık personeliyim.bizim hastalar da farklı doktorlara giderler ve aynı tahlilleri yaptırırlar..demek ki bundanmış
Evet canim çok ilginc .. Disardan duysam güler gecerdim fikra gibi diye ama iste birebir şahit olunca, yanlis teşhis koyan Dr.a kotu hisler besliyosun elinde olmadan. Bu Dr. Da büyük bir hastanede görevli üstelik. Diğer hastalarına Allah yardim etsin inş.
selam :KK36:ne güzel aynı zamanda listeye gireceğiz galiba...
İnş. Canim..
Öyle ayarladim ve eğer şartlar yerine getirilirse ayni anda listedesiniz..
Çok geçmiş olsun kaptan. Yanlış tedavi :KK62::KK62: İyi ki anneniz daha da kötü olmadı,Yanlış tedavi sonucu .Çok şükür ki iğneler iyi yönde sonuç vermeye başlamış.
Tesekkur ederim canim iyi dileklerin için.
hemen dünkü menümü yazayım...............
sahur:
1 haşlanmış yumurta
çeyrek ekmek
1 kk peynir
çay
iftar:
1 tabak mercimek yemeği
1 dilim ekmek
salata
1 kase yoğurt
ara:
1 çay bardağı leblebi,üzüm,badem karışımı
ara:
1 portakal

1 bardak 5li çay
1.5 litre su
Allah kabul etsin canim.
Ben aksam menü sonraki arayi ve aksam yenen meyveyi tasvip etmiyorum.. Onlar bozmuş menüyü..
Çok güzel kaptanım. Bende yediklerime 10 gündür dikkat ediyorum. Akşam ip atladım. Hiç durmadan ancak 80-90 yapabiliyorum ara veriyorum tekrar devam ediyorum. Ama hareket ediyorum son 10 gündür vücudumun sıkılaştığını hissediyorum. kısa bir sürede böyle hissetmek güzel sanırım.
20 Ocak 2015 tarihinde 68,1
23 Ocak 2015 66.1
30 Ocak 2015 65.9
Bu şekilde diyetime devam ediyorum.
İlk Hedef kilom 2 ayda 60 kiloya düşmek.
İkinci hedefim de evlendiğim kiloya yani 56 kiloya gelmek. Zor olmasa gerek şu ağzımı tutmak ve hareket etmek. :p:-):-):-)
Sen de çok güzelsin şekerlik. Ben hedef kolonu 56 olarak aliyorum, boy kasti canim, boy uzunsa bu hedef çok uçuk olur zira..

Back
X