günaydın herkese, umarım iyisinizdir. Bu Cuma ne olacak çoook merak ediyorum.Spor yapamıyorum malum misafir var yemeğime de dikkat edemiyrum yeğenler durmadan çekirdek çitliyor Allah'tan minik bir avuçtan sonra dur diyebiliyorum kendime.veremesem de sabit olmayı umuyorum . Misafirler gittikten sonra kür mür ne varsa yapacağım , vardır mutlaka sizin de bildiğiniz kürler.Dün izinliydim, şimdi işteyim öğlenden sonra izin alacağım.
Sabah:
8 zeytin 1 dilim ekmek çökelek 1 lokma bal
Öğlen :bilmiyorummmm
Akşam sulu köfte ve salata ,ekmk yemeyeceğim ve abartmayacağım size sözzzzzzz.
hayırdır canm regl dönemi depresifliğ mi..bu arada sen biliyorsundur, başka takıma transfer olabiliyormuyuzühüüüüüü ben de fenayım...gene depresifim üstelik.
hayırdır canm regl dönemi depresifliğ mi..bu arada sen biliyorsundur, başka takıma transfer olabiliyormuyuz
Tatlım 15 tatil olunca malum çocuklar evde olunca fırsat bulunmuyor olabilir.canım burası çok sıkıcı bir hale dönüşmedi mi sence de....Zaten mezun ve takımdan ayrılmak isteyenler var kaç kişi kaldı ki.
canım burası çok sıkıcı bir hale dönüşmedi mi sence de....Zaten mezun ve takımdan ayrılmak isteyenler var kaç kişi kaldı ki.
Tatlım 15 tatil olunca malum çocuklar evde olunca fırsat bulunmuyor olabilir.
Iki kişi de kalsak takım bırakıp gidilmesi. .
Şimdi soruyorum size, yeni üye alalım mı?
merhaba.kanser olan amcam vardı belki hatırlarsınız vefa t etti.o yuzden giremedim.
hayırdır hedefim sen nşye depresifsin canım iş güç mü yoksa evdeki iş güç mü.neyin var bakem..
lpsefar gitcek misin cidden.haklısın pek sessizleştik bu ara ama geçicidir..herkesin işi gücü dolu.ama tabi seen de haklısın giriyorsun gaza geliyim diye bi bakıyorsun kimse yok kşmse bişey yazmamış haklısın tabi.
polelan d da terk etti sanki bi ses ver okursan eger komşuuuu.sağlığım kötü demiştin iyi misin.
Ooooo yine döktürmüşsün kuzumm...ya ben ne bilieyim nefis mi şeytan mı hiç hayırlı bişey yapamıyorum istümde bir atalet var. bu durumlarda zaten diyet miyet de yapamıyorum. ve bu haldeyken takımda kalmak da istemiyorum. ben gene liste dışı devam etmeliyim yoksa onca sorun varken cumaya gene bi sürü +++ ile gelicem.
Bence takımı çok da kurallara boğmadan bir ceza sistemi gelmeli.
ve yeni üye de alabiliriz ama öncelikle kendimizi bi düzene soktuktan sonra.ortalık çok sessiz hakikaten yeni üyelere ihtiyaç var.
ben mesela takımdayken kilo almanın stresini yaşıyorum ama bu beni olumlu etkilemiyor. bir yandan takımda devamlılığı sağlamaya çalışırken bir disiplin kurmaya çalışırken kilo almam da işin ciddiyetini bozuyor. ee kilo da alabiliriz. cezamı çekersem dersim de alırım gibime geliyor. Ama eşitlik ortamında olunca ceza etkili olur. ceza olarak ne verebiliriz işte liste düzenleme, mesajları sayma veya takım üyeleri için haftalık performans raporu çıkartmak.bu arada ben en baştan kendimi cezalı hissediyorum.
sevgi saygı anlayış , taş attım da kolum mu ağrıdı diyip listeyle ilgili düzenlemeleri yapıyorum. belki de ben bunu yaptığım için arkadaşlar yüzdelerini bile hesaplamadan bırakabiliyorlar. cuma kilo bildirimi sabahtan yapılmıyor öğleden sonra eğer yakalamışsak hele ki kilo da verilmişse listeye arkadaşı ekleyiveriyoruz. malaesef reel hayattaki gibi kilo veren üye haklı çünkü o kilo veriyo, takımı dereceye sokuyor,ha isterse takıma uğramaz kilo da veriyor ya...valla 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur(izine ayrılablir,kilo vermeden de listeye döndürülmez) gibi bir kurala razıyım.
Ambu mesela böyle bir kuralımız olursa bize hiç içerlemez takıma almıyorlar diye. ufak da olsa bi krgınlığı var bu yüzden ama takıma düzenli de gelmiyor ki ayol..
siyahbeyaz daha seni mezun edices buradaki amacımız mezun olmak.
nurceng son virazjda tamam veya devam aşamasında.
losefar -paleland geleli 2 ay oldu size de alıştık. atara atar yaptım biraz. varsa takım ile ilgili bir teklifiniz söyleyin oylamaya sunalım değişklik yapalım bence. yok daha kalabalık düzeni oturmuş bir takıma geçmek isterseniz oralarda da problem oluyor. ne yalan söyliyim takımı öyleydi böyleydi diye eleştirip başka takıma geçen ve sonrasında o takımda diskalifi
ye edilen üyeyi gördüğümde içimde bir mutluluk hissi olmuştu.biz demek ki devamsızlığına rağmen iyi idare etmişi arkadaşı...
saydığım isimlere bakınca ne kadar da az kişi kalmışız. takımdaki ölü modu sayı azlığından ve 15 tatili yüzünden.pazartesiden beri benim oğlan gene yanımda.
palelandın açılamamasından ,tepkilerinden belki de kilo alanlar az kilo verenler yüzünden takımı sevmediğini düşünüyorum.hatta pisboğazım yiyorum ve kilo alıyorum diye benden nefret ettiğini düşünüyorum.
losefar takıma ısındığını ama sakinlikten sıkıldığını düşünüyorum.
düzeltilebilecek şeyler varsa düzeltelim ki bu takım hepimizin takımı olsun.
Başın sağolsun canım..Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin..merhaba.kanser olan amcam vardı belki hatırlarsınız vefa t etti.o yuzden giremedim.
hayırdır hedefim sen nşye depresifsin canım iş güç mü yoksa evdeki iş güç mü.neyin var bakem..
lpsefar gitcek misin cidden.haklısın pek sessizleştik bu ara ama geçicidir..herkesin işi gücü dolu.ama tabi seen de haklısın giriyorsun gaza geliyim diye bi bakıyorsun kimse yok kşmse bişey yazmamış haklısın tabi.
polelan d da terk etti sanki bi ses ver okursan eger komşuuuu.sağlığım kötü demiştin iyi misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?