Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün menüm

Sabah: 11:30
Yarım porsiyon humus, 2 dilim ekmek, bol yesilllik.

Aksam: 16:30
1 porsiyon nohut yahni, 3 kaşık bulgur pilavı, bol yesilllik.

ühüüüüüü ben de fenayım...gene depresifim üstelik.

menü
sabah:1 yum, 1 dilim ekmk, 6 zeytin, çökelek 2 lokma bal
öğlen:1 kase kellogs
akşam mercimek köftesi ve salata

hayırdır canm regl dönemi depresifliğ mi..bu arada sen biliyorsundur, başka takıma transfer olabiliyormuyuz

hayır regl dönemi değil ama neden böyle bilmiyorum.ben regl döneminde daha rahat oluyorum.
hayırdır,başka takıma geçmek istiyorsun herhalde sorunun cevabı evet. geçeceğin takımı ayarladıktan sonra cuma listesinde son defa yer alıyorsun,geçeceğin takımı not düşüyoruz sonraki hafta o takımın listesinde başlıyorsun.

canım burası çok sıkıcı bir hale dönüşmedi mi sence de....Zaten mezun ve takımdan ayrılmak isteyenler var kaç kişi kaldı ki.

canım burası çok sıkıcı bir hale dönüşmedi mi sence de....Zaten mezun ve takımdan ayrılmak isteyenler var kaç kişi kaldı ki.
Tatlım 15 tatil olunca malum çocuklar evde olunca fırsat bulunmuyor olabilir.
Iki kişi de kalsak takım bırakıp gidilmesi. .
Şimdi soruyorum size, yeni üye alalım mı?

merhaba.kanser olan amcam vardı belki hatırlarsınız vefa t etti.o yuzden giremedim.

hayırdır hedefim sen nşye depresifsin canım iş güç mü yoksa evdeki iş güç mü.neyin var bakem..
lpsefar gitcek misin cidden.haklısın pek sessizleştik bu ara ama geçicidir..herkesin işi gücü dolu.ama tabi seen de haklısın giriyorsun gaza geliyim diye bi bakıyorsun kimse yok kşmse bişey yazmamış haklısın tabi.

polelan d da terk etti sanki bi ses ver okursan eger komşuuuu.sağlığım kötü demiştin iyi misin.

Tatlım 15 tatil olunca malum çocuklar evde olunca fırsat bulunmuyor olabilir.
Iki kişi de kalsak takım bırakıp gidilmesi. .
Şimdi soruyorum size, yeni üye alalım mı?

ya ben ne bilieyim nefis mi şeytan mı hiç hayırlı bişey yapamıyorum istümde bir atalet var. bu durumlarda zaten diyet miyet de yapamıyorum. ve bu haldeyken takımda kalmak da istemiyorum. ben gene liste dışı devam etmeliyim yoksa onca sorun varken cumaya gene bi sürü +++ ile gelicem.
Bence takımı çok da kurallara boğmadan bir ceza sistemi gelmeli.
ve yeni üye de alabiliriz ama öncelikle kendimizi bi düzene soktuktan sonra.ortalık çok sessiz hakikaten yeni üyelere ihtiyaç var.
ben mesela takımdayken kilo almanın stresini yaşıyorum ama bu beni olumlu etkilemiyor. bir yandan takımda devamlılığı sağlamaya çalışırken bir disiplin kurmaya çalışırken kilo almam da işin ciddiyetini bozuyor. ee kilo da alabiliriz. cezamı çekersem dersim de alırım gibime geliyor. Ama eşitlik ortamında olunca ceza etkili olur. ceza olarak ne verebiliriz işte liste düzenleme, mesajları sayma veya takım üyeleri için haftalık performans raporu çıkartmak.bu arada ben en baştan kendimi cezalı hissediyorum.
sevgi saygı anlayış , taş attım da kolum mu ağrıdı diyip listeyle ilgili düzenlemeleri yapıyorum. belki de ben bunu yaptığım için arkadaşlar yüzdelerini bile hesaplamadan bırakabiliyorlar. cuma kilo bildirimi sabahtan yapılmıyor öğleden sonra eğer yakalamışsak hele ki kilo da verilmişse listeye arkadaşı ekleyiveriyoruz. malaesef reel hayattaki gibi kilo veren üye haklı çünkü o kilo veriyo, takımı dereceye sokuyor,ha isterse takıma uğramaz kilo da veriyor ya...valla 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur(izine ayrılablir,kilo vermeden de listeye döndürülmez) gibi bir kurala razıyım.
Ambu mesela böyle bir kuralımız olursa bize hiç içerlemez takıma almıyorlar diye. ufak da olsa bi krgınlığı var bu yüzden ama takıma düzenli de gelmiyor ki ayol..
siyahbeyaz daha seni mezun edices buradaki amacımız mezun olmak.
nurceng son virazjda tamam veya devam aşamasında.
losefar -paleland geleli 2 ay oldu size de alıştık. atara atar yaptım biraz. varsa takım ile ilgili bir teklifiniz söyleyin oylamaya sunalım değişklik yapalım bence. yok daha kalabalık düzeni oturmuş bir takıma geçmek isterseniz oralarda da problem oluyor. ne yalan söyliyim takımı öyleydi böyleydi diye eleştirip başka takıma geçen ve sonrasında o takımda diskalifi
ye edilen üyeyi gördüğümde içimde bir mutluluk hissi olmuştu.biz demek ki devamsızlığına rağmen iyi idare etmişi arkadaşı...
saydığım isimlere bakınca ne kadar da az kişi kalmışız. takımdaki ölü modu sayı azlığından ve 15 tatili yüzünden.pazartesiden beri benim oğlan gene yanımda.
palelandın açılamamasından ,tepkilerinden belki de kilo alanlar az kilo verenler yüzünden takımı sevmediğini düşünüyorum.hatta pisboğazım yiyorum ve kilo alıyorum diye benden nefret ettiğini düşünüyorum.
losefar takıma ısındığını ama sakinlikten sıkıldığını düşünüyorum.
düzeltilebilecek şeyler varsa düzeltelim ki bu takım hepimizin takımı olsun.

Ooooo yine döktürmüşsün kuzumm...

Bi kere sen düzelt artık kendini.. Bu açlığının gerçekte yiyeceklere ait olmadığını düşünüyorum, önce beynini düzelt kuzu, aslında açlığın olmadığı halde tüümmm bekleyen sorunları yiyerek halledemezsin bunu lütfen aklına beynine kazı iyice..

Bugünkü menüm:

Sabah: 8:30
Peynir, zeytin tereyağı, bal, 1 yufka ekmek, şekersiz çay..

Öğle: 12:00
Aşure (misafirlikteydim)

Akşam: 16:30
1 Hamburger(evde yaptım), yeşillik

Bugün çok hoşuma gitmedi yarın sadece balık ve salata yiyerek telafi etmeyi düşünüyorum..

Başın sağolsun canım..Allah rahmet etsin, yakınlarına sabır versin..

ANALİZ SONUÇLARI

Ocal 2015 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır:

Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:

EmineF=> 18,53% => 5. Takım-aktif-

honey_ball => 15,55% => 7. Takım-aktif-

fatmiss => 13,11% => 4. Takım-aktif-

Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:

Takımımızın karne notu öncekine göre yükselişe geçmiş..

Hadi kızlar bu hafta güzel kilolar vererek bu yükselişe devam edelim...

***2.TAKIM 397. ETAP** * ETAP ONUNCUSU

akrep33 ( 58,9 / 58.7 / 0.2 /0,34 %)
nurceng (56,4 / / / %)bildirimde bulunmadı

siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 /0,43 %)
losefar( 69 /68,6 /0,4 / %0,58%)

Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 /-0,79 %)
3lcin( 76.8 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,4/64,2 /1,2 /0,3/0,46 % )393.etapta izne ayrılan üye döndü,kilosu 4e bölündü.

2.TAKIM ORTALAMASI: %0,15

Geçen hafta takım ortalaması olarak, durumumuz çok iyi değilmiş...

akrep: Bakalım bu hafta kilo verebilecekmi?

nurceng: Bu hafta kilo bildirsede bildirmesede mezun edicez, umarım biraz daha vermiş olur kilo bildirir.

siyahbeyaz:Bakalım bu hafta ne kadar verecek kilocukları?

losefar: Bu hafta kilo verecek, beklentimiz bu..

Palelend: kilo bildirmezse izne ayırıyoruz.

3lcin: İzne ayırıyoruz.

hedef: Mutlaka kilo veriyosun canım...

... ve toplamda 4 kişi kalıyoruz ve eğer takım ruhu varsa bizde, iki kişi de kalsak takımız ve en iyi şekilde yürütürüz..
Hadi hepimize kolay gelsin kızlar..

S siyahbeyaz0066 , teşekkür ederim iyiyim, sadece spor yaparken kendimi sakatladım bu sefer ve bir duruşmam vardı onu hallettim. biraz daha iyi hissediyorum kendimi. çok stresli olduğum için ve takımda belki kendimi anlatamadığım için belki de nasıl anlaşıldım bilmiyorum ama içimden o an geçen şeyleri bir şekilde dökmüş bulundum. Bir şeylerin üzerine de konuşmayacağım, sonucta tanımıyorum pek sizi kalkıp kimsenin durduk yere kalbini kırmak istemem. Burada genel konuşuyorum. Ama her gün şuraya gelip motive olmaya çalışıp , takımın sessizliği nedeniyle daha az yazmaya başladığımı geçtiğimiz zamanlarda belirtmiştim :) biraz sakinleşmek için ve bir takım iş yoğunlukluklarına girdiğim için böyle bir sürecteyim. bu arada tartıda 89 kiloyu ancak bugün gördüm, spor yaptıkca, daha doğrudu kardiyo değil, vucut programı, kilom bir garip olmaya basladı. yaptığım sporun vucuduma etkisini daha net anlıyorum. hedefim 88.5 ve her hafta yarım kilo vermek...

takıma istenirse yeni bir kaç genç arkadaş alınabilir, olabilir, en azından onlar kendi aralarında takılırlar, işin eksperi değilim ve kaptanımızın taktiri tabi, ama geldiğimdeki sinerjiyi hatırlıyorum, bu sinerjiyi devam ettiremedim çünkü biraz tek kaldığımı hissettim :)

ayrıca kimseden nefret falan etmiyorum, biriniz şakayla karışık öyle bir şey demiş sanırım :)) ben kendi emeğime bakarım, kimseyi de kilo vermedi diye yargılamam nefret falan etmem yani : D çünkü hepimiz zayıflamak istediğimiz için buradayız. benim beklentim takımsak takımdaymışım gibi benimsenmek, hemen gözden çıkarılabilecek bir takım elemanı gibi bir hissiyata kapılmamak.

kolay gelsin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…