Günaydın arkadaşlar, öncelikle
S
siyahbeyaz0066
başın sağolsun Allah başka acı göstermesin. Yorumlarınızı bir solukta okudum arkadaşlar buradaki sessizliğin şubat tatiliyle direk alakalı olduğunu düşünmüyorum öncesinde de bir yazıp bir hafta boyunca yazmayan arkadaşlar vardı b,rtakım sebeplerden dolayı. Bazen insanın yazmaya değil okumaya bile vakti olamayabiliyor. Ama ben diğer takımlara bakıyorum hem sinerjileri çok iyi hem de burayı hiç boş bırakmıyorlar.Mezunlarımız da var bence takıma yeni arkadaşlar alınmalı geçenlerde biri geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu:):):):):)
bu hafta kendimden hiç ümidim yok, mazeretimi biliyorsunuz (misafirler:)) tabi ki bu durumun arkasına sığınmıyorum ama gerçekten dayanamıyorum ....Bu hafta vermeyi değil sabit kalmayı umuyorum...
Gelelim haftanın güzel haberine dün aklımdaki kabanı aldım indirimi kaçırmak istemedim, krem renkli önü fermuarlı ama fermuar henüz kapanmıyor

umuyoruz ki seneye kapanacak.Hem zaten büyük bedeni yoktu hem de zayıflamam için beni hırslandırır.
bu hafta kendimden hiç ümidim yok, mazeretimi biliyorsunuz (misafirler:)) tabi ki bu durumun arkasına sığınmıyorum ama gerçekten dayanamıyorum ....Bu hafta vermeyi değil sabit kalmayı umuyorum...
Gelelim haftanın güzel haberine dün aklımdaki kabanı aldım indirimi kaçırmak istemedim, krem renkli önü fermuarlı ama fermuar henüz kapanmıyor