Kızlar bu hafta %30 un altına düşerek ilk notamızı alıyoruz anlaşıldı..Bundan sonra lütfen kilo alarak gelmeyin takıma..
Hem kendimizi hem de takımı düşünmeliyiz unutmayın lütfen!
ben her hafta geldiğimden beri kilo veriyorum, anladığım bana da laf atılıyor. kusura bakmayın ama takımı geldiğimden beri ciddiye alıyorum. tek hafta kilo aldım diye böyle moralim bozukken beni daha da dibe çekecek yorumlar yaparsanız ben sizi düşünerek burayı tamamen terk ederim. Geldiğim günden beri tekrar ediyorum yarım kilo bile olsa ben verdim, şu an listede tek eksi ben görüldüğüm için bunları yazıyorum , kusuruma da bakmayın. haftaya da eksi çıkarsam ben zaten buraya daha da uğramam. Benim ruh sağlığım daha önemli takımdan. Eleştiri yaparken biraz hakkaniyetli olalım. Ben gelip buraya şöyle oldu böyle oldu yazmak zorunda değilim, yazanlar var o ayrı onlara da bir şey demiyorum ama cidden sağlık problemlerim var ve kırılıyorum. Lütfen.
Ben listede olmadigim icin sabah tartilmayi unuttum.bizimde yogundu gunumuz ama atlattik cok sukur.bugun cuma toplantisinda kacirdim ama aksam yemegi yemeyip dengeliycem İnsaallah
Kızlar merhaba,ben gruptan ayrılmayı düşünüyorum.işlerimden dolayı devamlılık sağlayamıyorum bu aralar....
Merhaba arkadaşlar dün okulda karne töreni sonra oğlumun karne törenine gittim geldim evde temizlikci vardı hemen toplandim ve memlekete geldik sabah tartılmıştım ama bi an unutmuşum hatirladigimda geç olmuştu .Akrepcim listeden ayrilabilirim çok düzenli giremiyorum .ama ara ara ugramak isterim sizleri merak ederim
S.a. bacilarim.oncelikle
pazartesi kilom 75.7
Cumartesi kilom 75.3
Dun aksamdan beri mahvoldum.kac kere kustum yattim kalktim bilmiyorum.heralde toplantida yedigim bisey beni zehirledi daha yeni toparlaniyorum.Rabbim kimseyi hastalikla terbiye etmesin.hepinizi optum iyi haftasonlari
hepimizin sıkıntıları var. ben geçtiğimiz hafta artık kilo verebiliyorum diye listeye girdim ama haftasonu özgüven falan hiç birşey kalmadı bende. neden yedim niye o kadar yedim bilmiyorum.
eğer takımda isek takımda olmanın hakkını da vermemiz gerekiyor.
Paleland ilk defa kilo aldı, bazılarımızın işi vardı vs. sonuçta 1 adet nota aldık.
belki de bu kuralı açıklamak lazım.
Şimdi arkadaşlar
-8 haftalık periyotlar halinde takımların durumları değerlendiriliyor.
-Buna göre her hafta kilo yüzdesi 0,30un altında kalan takımlara 1 nota verliyor.
-8 haftalık periyotta 2 nota almak demek 1 sarı kart demek.
-8 haftalık periyotta 2 sarı kart alan takım ceza alıyor.
-ceza demek (süreyi yanlış biliyor olabilirim) 4 veya 5 hafta takım dereceleri üye dereceleri vs. sıralamak ve bunları yayınlamak görevini üstlenmek demek.sonuçta cuma 6dan sonra hesaplanıyor,o saatte hepimiz evde çoluk çocuk ile meşgulüz. gerçekten külfet yani...
-Aslında ceza bütün takıma gelir ama bu cezayı yapma külfeti de kaptan ve kaptan yardımcılarına kalır. üyelerin de taşın altına elini koyması gerekir. sonuçta böyle bir yük varsa paylaşılmalıdır.
-8 haftalık dönemde takımlar ilk 3e girerse önceki nota ve sarı kartlar temizlenir.
- benzer bir uygulamayı takım içersinde de yapabiliriz. kim az kilo verdi,kim bildirimde bulunmadı notasını alır cezasını uygular. ne dersiniz?