sağol canım sonuç beni her nekadar tatmin etmediyse de yapacak bir şey yok.yavaşladı gerçekten kilo vermem , misafirler gelsin gitsin de kendime bir ayar çekeceğim. Bugün eki bir pantolonumu giydim sığdım içe çok mutluyum çokkkkktebrik ederim iyi kilo verdin şimdiye kadar
hedefcim ben anlamadım seni , son kilon 64,2 ve listeye tekrardan girdin bu hafta değil miben nasılım ben 63,9 olamadım ama 64,2 ile listeye girdim1,2 kilo daha azım listeden çıkış tarihime göre
gitsin kilolar
benim de gömlek diye giydiğim şeyler aslında tunikmiş,göbekte duruyorlardı yavaş yavaş basenlere inmeye başladılar. oooo kıyefetlerin atletlerin böööyle kalçaya doğru inmeye başlaması çok güzel bir hissağol canım sonuç beni her nekadar tatmin etmediyse de yapacak bir şey yok.yavaşladı gerçekten kilo vermem , misafirler gelsin gitsin de kendime bir ayar çekeceğim. Bugün eki bir pantolonumu giydim sığdım içe çok mutluyum çokkkkk
evet. artık ben de yarışın içindeyimhedefcim ben anlamadım seni , son kilon 64,2 ve listeye tekrardan girdin bu hafta değil mi
evet öyle dedi de paleland ve siyahbeyaz gitti. listeye ekliyoruz ben ekliyim.Kaptan hedefiniz yeniden belirleyin demişti direk yazıyormuyuz. Hedefim 55 olmak.
Hedefcim belki sormuşumdur ama hatırlamıyorum senin boyun kaç, benim 1,55 internetteki hesaplama araçlarında ideal 48 diyor ama ben 55 iyi olur diye düşünüyorum.evet öyle dedi de paleland ve siyahbeyaz gitti. listeye ekliyoruz ben ekliyim.
aha benim hedefimden daha az 55 demişsin. benim aslında 52ydi 58 diye arttırmıştım. hele bi 58i göreyim artık 52-54 gibi mezuniyet isterim
benim 1,57. yaş 33,5 ideal ağırlık 54 yapıyor. gerçi 35ten sonra 1-2 kilo daha fazlası ideal oluyormuş.yaklaştık 35e de.Hedefcim belki sormuşumdur ama hatırlamıyorum senin boyun kaç, benim 1,55 internetteki hesaplama araçlarında ideal 48 diyor ama ben 55 iyi olur diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık canım.**2.TAKIM 397. ETAP**
akrep33 ( 58,9 / 58.7 / 0.2 /0,34 %)
nurceng (56,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 /0,43 %)
losefar( 69 /68,6 /0,4 / %0,58%)hedef kilo:55
Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 /-0,79 %)
3lcin( 76.8 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,4/64,2 /1,2 /0,3/0,46 % )393.etapta izne ayrılan üye döndü,kilosu 4e bölündü.hedef kilo:58
2.TAKIM ORTALAMASI: %0,16
akrep de dışarıda. elçinle nurcengi beklerken listeyi paylaşmayı unuturum diye korkuyorum o yüzden paylaşıcam listeyi.
hedef kiloları siliyorum zaten losefar ile ben yazmışım bir tek,böyle yarım yamalak güncelleme olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?