Canim ben takımı düşünerek genel anlamda söyledim buna bende dahilim. Sen değil başka biri olsa tavrim yine aynı olurdu.ben her hafta geldiğimden beri kilo veriyorum, anladığım bana da laf atılıyor. kusura bakmayın ama takımı geldiğimden beri ciddiye alıyorum. tek hafta kilo aldım diye böyle moralim bozukken beni daha da dibe çekecek yorumlar yaparsanız ben sizi düşünerek burayı tamamen terk ederim. Geldiğim günden beri tekrar ediyorum yarım kilo bile olsa ben verdim, şu an listede tek eksi ben görüldüğüm için bunları yazıyorum , kusuruma da bakmayın. haftaya da eksi çıkarsam ben zaten buraya daha da uğramam. Benim ruh sağlığım daha önemli takımdan. Eleştiri yaparken biraz hakkaniyetli olalım. Ben gelip buraya şöyle oldu böyle oldu yazmak zorunda değilim, yazanlar var o ayrı onlara da bir şey demiyorum ama cidden sağlık problemlerim var ve kırılıyorum. Lütfen.
Tamam canim. Aksam yemeyerek güzel bir karar almissin diyet adına.Ben listede olmadigim icin sabah tartilmayi unuttum.bizimde yogundu gunumuz ama atlattik cok sukur.bugun cuma toplantisinda kacirdim ama aksam yemegi yemeyip dengeliycem İnsaallah
Ayırmayalımda mezun edelim seni canım, haftaya kilonu yaz ama olurmu..Merhaba arkadaşlar dün okulda karne töreni sonra oğlumun karne törenine gittim geldim evde temizlikci vardı hemen toplandim ve memlekete geldik sabah tartılmıştım ama bi an unutmuşum hatirladigimda geç olmuştu .Akrepcim listeden ayrilabilirim çok düzenli giremiyorum .ama ara ara ugramak isterim sizleri merak ederim
Tamam canım eğer geçici bir süre ise izne ayırayım seni ne dersin..Kızlar merhaba,ben gruptan ayrılmayı düşünüyorum.işlerimden dolayı devamlılık sağlayamıyorum bu aralar....
A.s.S.a. bacilarim.oncelikle
pazartesi kilom 75.7
Cumartesi kilom 75.3
Dun aksamdan beri mahvoldum.kac kere kustum yattim kalktim bilmiyorum.heralde toplantida yedigim bisey beni zehirledi daha yeni toparlaniyorum.Rabbim kimseyi hastalikla terbiye etmesin.hepinizi optum iyi haftasonlari
olur canımayırabileceksen ayır çünkü önümüzdeki 2 hafta büro taşıcaz,işler çok yoğunlaştı...giremiyorum diye de üzülüyorum devamlılık sağlayamıyorum....Ayırmayalımda mezun edelim seni canım, haftaya kilonu yaz ama olurmu..
Tamam canım eğer geçici bir süre ise izne ayırayım seni ne dersin..
Tamamdır canım..olur canımayırabileceksen ayır çünkü önümüzdeki 2 hafta büro taşıcaz,işler çok yoğunlaştı...giremiyorum diye de üzülüyorum devamlılık sağlayamıyorum....
Sagol kaptancim.bisey dokundu heralde yoksa ben kim usutmek kim. lahana gibi gezerim her daim dogalgaz faturamda tam 423 tl. geldi anlayin yani nekadar sicagi sevdigimi.gerci benim evin alti ustu bos anca isiniyo sagolsun. bugun daha iyiyim cok sukurA.s.
Geçmiş olsun canım. Çokmu karistirdin acaba yada dediğin gibi bişey dokunmuş. Usutmusde olabilirsin. Nane limon kaynat iç kekik de iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun canım.
Canım sabahı dışardamı yedin evde yediysen neden bu kadar hamurişi olmuş anlamadım..Sagol kaptancim.bisey dokundu heralde yoksa ben kim usutmek kim. lahana gibi gezerim her daim dogalgaz faturamda tam 423 tl. geldi anlayin yani nekadar sicagi sevdigimi.gerci benim evin alti ustu bos anca isiniyo sagolsun. bugun daha iyiyim cok sukur
gelelim menuye
dun aksam az bisey tavuklu pikav ve yogurt
bu sabah iki hamur iki mandalina iki isirik simit yedim
suan Eyupsultandayiz ziyarette.cok aciktim ama bir sure ev harici biyerden bisey yemek istemiyorum
Kızlar bu hafta %30 un altına düşerek ilk notamızı alıyoruz anlaşıldı..Bundan sonra lütfen kilo alarak gelmeyin takıma..
Hem kendimizi hem de takımı düşünmeliyiz unutmayın lütfen!
ben her hafta geldiğimden beri kilo veriyorum, anladığım bana da laf atılıyor. kusura bakmayın ama takımı geldiğimden beri ciddiye alıyorum. tek hafta kilo aldım diye böyle moralim bozukken beni daha da dibe çekecek yorumlar yaparsanız ben sizi düşünerek burayı tamamen terk ederim. Geldiğim günden beri tekrar ediyorum yarım kilo bile olsa ben verdim, şu an listede tek eksi ben görüldüğüm için bunları yazıyorum , kusuruma da bakmayın. haftaya da eksi çıkarsam ben zaten buraya daha da uğramam. Benim ruh sağlığım daha önemli takımdan. Eleştiri yaparken biraz hakkaniyetli olalım. Ben gelip buraya şöyle oldu böyle oldu yazmak zorunda değilim, yazanlar var o ayrı onlara da bir şey demiyorum ama cidden sağlık problemlerim var ve kırılıyorum. Lütfen.
Ben listede olmadigim icin sabah tartilmayi unuttum.bizimde yogundu gunumuz ama atlattik cok sukur.bugun cuma toplantisinda kacirdim ama aksam yemegi yemeyip dengeliycem İnsaallah
Kızlar merhaba,ben gruptan ayrılmayı düşünüyorum.işlerimden dolayı devamlılık sağlayamıyorum bu aralar....
Merhaba arkadaşlar dün okulda karne töreni sonra oğlumun karne törenine gittim geldim evde temizlikci vardı hemen toplandim ve memlekete geldik sabah tartılmıştım ama bi an unutmuşum hatirladigimda geç olmuştu .Akrepcim listeden ayrilabilirim çok düzenli giremiyorum .ama ara ara ugramak isterim sizleri merak ederim
hepimizin sıkıntıları var. ben geçtiğimiz hafta artık kilo verebiliyorum diye listeye girdim ama haftasonu özgüven falan hiç birşey kalmadı bende. neden yedim niye o kadar yedim bilmiyorum.S.a. bacilarim.oncelikle
pazartesi kilom 75.7
Cumartesi kilom 75.3
Dun aksamdan beri mahvoldum.kac kere kustum yattim kalktim bilmiyorum.heralde toplantida yedigim bisey beni zehirledi daha yeni toparlaniyorum.Rabbim kimseyi hastalikla terbiye etmesin.hepinizi optum iyi haftasonlari
Geçmiş olsun canım ..merhaba kızlar.cuma küçüğü dr götürmüştük ya.eve moralim bozuk dönndüm.cünkü sağlıklı diye götürdüğümüz dr da bi sürü bişey çıktı.Allah çözümsüz hastalık vermesin tabi cok şükür. bu arada diger akrabalarda da ölüm kalım savas verenler var falan filan birçok sey.iyi günler geçirmiyorum yani anlayacağınız.yemelerim de normaldi.kaçmadı yani fazladan bişey ilk kez bu hafta.sadce dünakşam yemeğe çıktık çoluk çocuk biraz ekmek pide yedimm.eve döünce hemen bitki çayımı içtim.bi kaç günde telafi ederim inşallah.spor hiç yapaömadım ama bugün inşallah aa pardon dün 40 dk kadar yürümüştüm.sınav sonrası..
hadi bol su için bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?