Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canim ben takımı düşünerek genel anlamda söyledim buna bende dahilim. Sen değil başka biri olsa tavrim yine aynı olurdu.
Neden bu kadar kişisel algiladin ve tepkili yaklaştın anlayamadım.
Takım kaptanı olarak müdahale etmek görevim.
Tamam sorunların var hassas bir dönemdesin ama inan bana burda herkes ayrı bir sorun ayrı bir mücadele içinde ama bu durumlarda yemek yememek için burdayız birbirimize her türlü destek için burdayiz.
Hassas olmanı anlarım ama tepkili yaklaşımı anlayamam canım.
Lütfen kirilmadan önce biraz empati kuralım.. Lütfen ...

Ben listede olmadigim icin sabah tartilmayi unuttum.bizimde yogundu gunumuz ama atlattik cok sukur.bugun cuma toplantisinda kacirdim ama aksam yemegi yemeyip dengeliycem İnsaallah
Tamam canim. Aksam yemeyerek güzel bir karar almissin diyet adına.

Kızlar merhaba,ben gruptan ayrılmayı düşünüyorum.işlerimden dolayı devamlılık sağlayamıyorum bu aralar....

Merhaba arkadaşlar dün okulda karne töreni sonra oğlumun karne törenine gittim geldim evde temizlikci vardı hemen toplandim ve memlekete geldik sabah tartılmıştım ama bi an unutmuşum hatirladigimda geç olmuştu .Akrepcim listeden ayrilabilirim çok düzenli giremiyorum .ama ara ara ugramak isterim sizleri merak ederim

Ayırmayalımda mezun edelim seni canım, haftaya kilonu yaz ama olurmu..
Kızlar merhaba,ben gruptan ayrılmayı düşünüyorum.işlerimden dolayı devamlılık sağlayamıyorum bu aralar....
Tamam canım eğer geçici bir süre ise izne ayırayım seni ne dersin..

S.a. bacilarim.oncelikle
pazartesi kilom 75.7
Cumartesi kilom 75.3
Dun aksamdan beri mahvoldum.kac kere kustum yattim kalktim bilmiyorum.heralde toplantida yedigim bisey beni zehirledi daha yeni toparlaniyorum.Rabbim kimseyi hastalikla terbiye etmesin.hepinizi optum iyi haftasonlari

A.s.
Geçmiş olsun canım. Çokmu karistirdin acaba yada dediğin gibi bişey dokunmuş. Usutmusde olabilirsin. Nane limon kaynat iç kekik de iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun canım.

Ayırmayalımda mezun edelim seni canım, haftaya kilonu yaz ama olurmu..

Tamam canım eğer geçici bir süre ise izne ayırayım seni ne dersin..
olur canımayırabileceksen ayır çünkü önümüzdeki 2 hafta büro taşıcaz,işler çok yoğunlaştı...giremiyorum diye de üzülüyorum devamlılık sağlayamıyorum....

olur canımayırabileceksen ayır çünkü önümüzdeki 2 hafta büro taşıcaz,işler çok yoğunlaştı...giremiyorum diye de üzülüyorum devamlılık sağlayamıyorum....
Tamamdır canım..
O zaman önümüzdeki Cuma hem mezun vericez hem de izne ayıracağımız arkadaşımız olacak..

A.s.
Geçmiş olsun canım. Çokmu karistirdin acaba yada dediğin gibi bişey dokunmuş. Usutmusde olabilirsin. Nane limon kaynat iç kekik de iyi gelir. Tekrar geçmiş olsun canım.
Sagol kaptancim.bisey dokundu heralde yoksa ben kim usutmek kim. lahana gibi gezerim her daim dogalgaz faturamda tam 423 tl. geldi anlayin yani nekadar sicagi sevdigimi.gerci benim evin alti ustu bos anca isiniyo sagolsun. bugun daha iyiyim cok sukur
gelelim menuye
dun aksam az bisey tavuklu pikav ve yogurt
bu sabah iki hamur iki mandalina iki isirik simit yedim
suan Eyupsultandayiz ziyarette.cok aciktim ama bir sure ev harici biyerden bisey yemek istemiyorum

Canım sabahı dışardamı yedin evde yediysen neden bu kadar hamurişi olmuş anlamadım..
Ziyaretini de Allah kabul etsin canım.

Kızlar bu hafta %30 un altına düşerek ilk notamızı alıyoruz anlaşıldı..Bundan sonra lütfen kilo alarak gelmeyin takıma..
Hem kendimizi hem de takımı düşünmeliyiz unutmayın lütfen!

Ben listede olmadigim icin sabah tartilmayi unuttum.bizimde yogundu gunumuz ama atlattik cok sukur.bugun cuma toplantisinda kacirdim ama aksam yemegi yemeyip dengeliycem İnsaallah

hepimizin sıkıntıları var. ben geçtiğimiz hafta artık kilo verebiliyorum diye listeye girdim ama haftasonu özgüven falan hiç birşey kalmadı bende. neden yedim niye o kadar yedim bilmiyorum.
eğer takımda isek takımda olmanın hakkını da vermemiz gerekiyor.
Paleland ilk defa kilo aldı, bazılarımızın işi vardı vs. sonuçta 1 adet nota aldık.
belki de bu kuralı açıklamak lazım.
Şimdi arkadaşlar
-8 haftalık periyotlar halinde takımların durumları değerlendiriliyor.
-Buna göre her hafta kilo yüzdesi 0,30un altında kalan takımlara 1 nota verliyor.
-8 haftalık periyotta 2 nota almak demek 1 sarı kart demek.
-8 haftalık periyotta 2 sarı kart alan takım ceza alıyor.
-ceza demek (süreyi yanlış biliyor olabilirim) 4 veya 5 hafta takım dereceleri üye dereceleri vs. sıralamak ve bunları yayınlamak görevini üstlenmek demek.sonuçta cuma 6dan sonra hesaplanıyor,o saatte hepimiz evde çoluk çocuk ile meşgulüz. gerçekten külfet yani...
-Aslında ceza bütün takıma gelir ama bu cezayı yapma külfeti de kaptan ve kaptan yardımcılarına kalır. üyelerin de taşın altına elini koyması gerekir. sonuçta böyle bir yük varsa paylaşılmalıdır.
-8 haftalık dönemde takımlar ilk 3e girerse önceki nota ve sarı kartlar temizlenir.
-
benzer bir uygulamayı takım içersinde de yapabiliriz. kim az kilo verdi,kim bildirimde bulunmadı notasını alır cezasını uygular. ne dersiniz?

merhaba kızlar.cuma küçüğü dr götürmüştük ya.eve moralim bozuk dönndüm.cünkü sağlıklı diye götürdüğümüz dr da bi sürü bişey çıktı.Allah çözümsüz hastalık vermesin tabi cok şükür. bu arada diger akrabalarda da ölüm kalım savas verenler var falan filan birçok sey.iyi günler geçirmiyorum yani anlayacağınız.yemelerim de normaldi.kaçmadı yani fazladan bişey ilk kez bu hafta.sadce dünakşam yemeğe çıktık çoluk çocuk biraz ekmek pide yedimm.eve döünce hemen bitki çayımı içtim.bi kaç günde telafi ederim inşallah.spor hiç yapaömadım ama bugün inşallah aa pardon dün 40 dk kadar yürümüştüm.sınav sonrası..

hadi bol su için bugün..

Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun canlarim.halsizligim oldugundan bide ablamda cocuklarla geldiginden anneme geldim iki gun daha kalicam İnsaallah.rejim fena gitmiyo.ablamlarda tombik oldugundan herkes az yiyo.yalniz internet paketim bittiginden eve gidene kadar giremiycem haberiniz olsun

Selam kizlar cok yogunum giremiyrum.gexmeler sofra kaldir indirler falan filan.bu aksam tavuklu pilsv yapti ablam sanirim 3 ay boyunca yemedigim pirinci bu akşam yedim.ablamlar cuma geldi yarin gece gidecekler.perş gunu de gorumcemler gelecek 4 gun de onlar kalir sanirim. Bu arada hedef56 cigim çocuklar tromboloni çikardi kayinvalidem de bir iki zipladi

günaydın herkese, umarım iyisinizdir. Bu Cuma ne olacak çoook merak ediyorum.Spor yapamıyorum malum misafir var yemeğime de dikkat edemiyrum yeğenler durmadan çekirdek çitliyor Allah'tan minik bir avuçtan sonra dur diyebiliyorum kendime.veremesem de sabit olmayı umuyorum . Misafirler gittikten sonra kür mür ne varsa yapacağım , vardır mutlaka sizin de bildiğiniz kürler.Dün izinliydim, şimdi işteyim öğlenden sonra izin alacağım.
Sabah:
8 zeytin 1 dilim ekmek çökelek 1 lokma bal

Öğlen :bilmiyorummmm
Akşam sulu köfte ve salata ,ekmk yemeyeceğim ve abartmayacağım size sözzzzzzz.

Geçmiş olsun canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…