Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum canım.S siyahbeyaz0066 , teşekkür ederim iyiyim, sadece spor yaparken kendimi sakatladım bu sefer ve bir duruşmam vardı onu hallettim. biraz daha iyi hissediyorum kendimi. çok stresli olduğum için ve takımda belki kendimi anlatamadığım için belki de nasıl anlaşıldım bilmiyorum ama içimden o an geçen şeyleri bir şekilde dökmüş bulundum. Bir şeylerin üzerine de konuşmayacağım, sonucta tanımıyorum pek sizi kalkıp kimsenin durduk yere kalbini kırmak istemem. Burada genel konuşuyorum. Ama her gün şuraya gelip motive olmaya çalışıp , takımın sessizliği nedeniyle daha az yazmaya başladığımı geçtiğimiz zamanlarda belirtmiştim :) biraz sakinleşmek için ve bir takım iş yoğunlukluklarına girdiğim için böyle bir sürecteyim. bu arada tartıda 89 kiloyu ancak bugün gördüm, spor yaptıkca, daha doğrudu kardiyo değil, vucut programı, kilom bir garip olmaya basladı. yaptığım sporun vucuduma etkisini daha net anlıyorum. hedefim 88.5 ve her hafta yarım kilo vermek...
takıma istenirse yeni bir kaç genç arkadaş alınabilir, olabilir, en azından onlar kendi aralarında takılırlar, işin eksperi değilim ve kaptanımızın taktiri tabi, ama geldiğimdeki sinerjiyi hatırlıyorum, bu sinerjiyi devam ettiremedim çünkü biraz tek kaldığımı hissettim :)
ayrıca kimseden nefret falan etmiyorum, biriniz şakayla karışık öyle bir şey demiş sanırım :)) ben kendi emeğime bakarım, kimseyi de kilo vermedi diye yargılamam nefret falan etmem yani : D çünkü hepimiz zayıflamak istediğimiz için buradayız. benim beklentim takımsak takımdaymışım gibi benimsenmek, hemen gözden çıkarılabilecek bir takım elemanı gibi bir hissiyata kapılmamak.
kolay gelsin...
Tatlım çok kötü durumda olan takımlarda var. Öyle deme. Her daim aynı çizgide devam edemeyiz hem burda hem hayatımızda. Biz duzenimi zi oturtunca ve burayı da ciddiye alırsak günde en az bi kaç kez girebiliriz. Girwmedigimozde mazeretimizi bildiriRiz.Günaydın arkadaşlar, öncelikle S siyahbeyaz0066 başın sağolsun Allah başka acı göstermesin. Yorumlarınızı bir solukta okudum arkadaşlar buradaki sessizliğin şubat tatiliyle direk alakalı olduğunu düşünmüyorum öncesinde de bir yazıp bir hafta boyunca yazmayan arkadaşlar vardı b,rtakım sebeplerden dolayı. Bazen insanın yazmaya değil okumaya bile vakti olamayabiliyor. Ama ben diğer takımlara bakıyorum hem sinerjileri çok iyi hem de burayı hiç boş bırakmıyorlar.Mezunlarımız da var bence takıma yeni arkadaşlar alınmalı geçenlerde biri geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu:):):):):)
bu hafta kendimden hiç ümidim yok, mazeretimi biliyorsunuz (misafirler:)) tabi ki bu durumun arkasına sığınmıyorum ama gerçekten dayanamıyorum ....Bu hafta vermeyi değil sabit kalmayı umuyorum...
Gelelim haftanın güzel haberine dün aklımdaki kabanı aldım indirimi kaçırmak istemedim, krem renkli önü fermuarlı ama fermuar henüz kapanmıyorumuyoruz ki seneye kapanacak.Hem zaten büyük bedeni yoktu hem de zayıflamam için beni hırslandırır.
Canimm yüzüme gülücük oturtan güzel insan.S.a. bacilarim.Oncelikle siyahbeyazcim basin sagolsun Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.
Ben annecimden dun gece geldim sma geceden beri full yanan kalorifere ragmen ev hala soguk.oyuzden bende hirkami cikartip tartilmadigindan kilomu bilmiyorum.yarin bu haftam ortaya cikar.
Takim sessiz diyen arkadaslara katiliyorum ama malum cocuklar evde ve anne olunca hic is bitmiyo hele bide calisiyosan Allah yardimcin olsun.ama burayada gelmeden kendini dizginliyemiyosun oda bir gercek.
Kaptanim ne derse o olur :)
Gelelim menuye sabah beyaz ekmek tost yarim bardak ayran
oh oh iyi olmus bak ne güzel yurumussun işteÇArşıda işim vardı öğlen işyerinden şehir merkezine yürüdüm 45-50 dk civarı işi hallettikten sonra geç kalmamak için tramvaya bindim (çok fazla kullanmıyorum tramvay) yanlış durakta inmişim 15 dk daha yürümek zorunda kaldım.İşyerine geldiğimde resmen merdivenlerde sürünüyordum.
canım likit ne ki????bugün sabah normal kahvaltı yaptım bol peynirli.
öğlen tost
akşam tavuk sote
bu arada yemekle likit almak şişmanlatıyormuş.
Hedef naptın kuzum!***2.TAKIM 398. ETAP** *
akrep33 ( 58,7 / / / %)
nurceng (56,4 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)
Paleland( 89,2 / / / %)
3lcin( 76.8 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (64,2 /65,8 /-1,6/-2,5 % )
malesef geçen hafta giden bu hafta geri geldi.
çocuklardan iksi ateşli,su çiçeği çıkartıyor biri.
haftaya izin aldım. öğleden sonra da yokum. haftaya misafirim de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?