Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın arkadaşlar, öncelikle S siyahbeyaz0066 başın sağolsun Allah başka acı göstermesin. Yorumlarınızı bir solukta okudum arkadaşlar buradaki sessizliğin şubat tatiliyle direk alakalı olduğunu düşünmüyorum öncesinde de bir yazıp bir hafta boyunca yazmayan arkadaşlar vardı b,rtakım sebeplerden dolayı. Bazen insanın yazmaya değil okumaya bile vakti olamayabiliyor. Ama ben diğer takımlara bakıyorum hem sinerjileri çok iyi hem de burayı hiç boş bırakmıyorlar.Mezunlarımız da var bence takıma yeni arkadaşlar alınmalı geçenlerde biri geldi gelmesiyle gitmesi bir oldu:):):):):)
bu hafta kendimden hiç ümidim yok, mazeretimi biliyorsunuz (misafirler:)) tabi ki bu durumun arkasına sığınmıyorum ama gerçekten dayanamıyorum ....Bu hafta vermeyi değil sabit kalmayı umuyorum...
Gelelim haftanın güzel haberine dün aklımdaki kabanı aldım indirimi kaçırmak istemedim, krem renkli önü fermuarlı ama fermuar henüz kapanmıyor umuyoruz ki seneye kapanacak.Hem zaten büyük bedeni yoktu hem de zayıflamam için beni hırslandırır.

Dün akşam mercimek köftesi yedim kayınvalidem döktürmüştü doğrusu , bir yiyip bir eline sağlık diyordum
Bugün menüm:
Sabah:1 yum,4-5 zeytin,çökelek , 1 dilim ekmek 2lokma bal

Ara:Türk kahvesi.leblebi
Öğlen:1 kase kellogs ve kocaman bir muz.( öğlen kellogs yediğimde akşam resmen açlıktan gözlerim kararıyor)

Akşam: Kuru fasulye ve turşu.
Dün 40 dk. yürüdüm.
Bügün öğlen 40 dk yürürüm ve iş çıkışı 45 dk yürürüm.
Şu an yeşil çayımı içiyorum..

S.a. bacilarim.Oncelikle siyahbeyazcim basin sagolsun Allah rahmet etsin mekani cennet olsun.
Ben annecimden dun gece geldim sma geceden beri full yanan kalorifere ragmen ev hala soguk.oyuzden bende hirkami cikartip tartilmadigindan kilomu bilmiyorum.yarin bu haftam ortaya cikar.
Takim sessiz diyen arkadaslara katiliyorum ama malum cocuklar evde ve anne olunca hic is bitmiyo hele bide calisiyosan Allah yardimcin olsun.ama burayada gelmeden kendini dizginliyemiyosun oda bir gercek.
Kaptanim ne derse o olur :)
Gelelim menuye sabah beyaz ekmek tost yarim bardak ayran

Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum canım.
Döndüğüne sevindim. .
Ben kimseyi gözden çıkarmam merak etme.. Takımı ve sizi hem ayrı hem Birleşik düşünmek zorundayım bu yüzden burdayım şekerim.

Tatlım çok kötü durumda olan takımlarda var. Öyle deme. Her daim aynı çizgide devam edemeyiz hem burda hem hayatımızda. Biz duzenimi zi oturtunca ve burayı da ciddiye alırsak günde en az bi kaç kez girebiliriz. Girwmedigimozde mazeretimizi bildiriRiz.
Giremeyen arkadaşlar aramizdanda ayrıldı veya ayrılıyor zaten. Burdaki bizler kaldık. Takıma her girdiğimizde şikayet etmek yerine kendimizden bişiler eklesek paylassak, digerimiz geldiğinde de bu şekilde devam etse sorun olmaz.
Ben takım kaptaniyim ben şikayet etmiyorum size noluyor yahu.
Benim ölçüm değil şikayet. Bana göre şikayet olumsuzluk demek ve olumsuz düşünce de Beyninizi ve hayatımızı çok çabuk esir alabiliyor.
O zaman napiyor uz şikayet etmiyoruz elimizden ne geliyorsa onu yapıyoruz. Her zaman olumlu düşünüyoruz.
Bunu hayatımızın her köşesinde uyguluyoruz güzeller. Olumsuz düşünce bize yakışmaz ve kilo almamız, vermemeli de bu yüzden.
Yeni üye konusunda evet alalım ama bu biraz sabır işi. Yeni uyede titizlikle lazım bizi yormamasi için. Hepinizi de titizlenerek aldım o yüzden ozelsiniz benim için.
Takımın da ayakta kalabilmesi için kuralları olmasi lazim bu kurallardan biri de takım üyelerinin kilo almaması.
Kilo vermek için bir neden daha..

Canimm yüzüme gülücük oturtan güzel insan.
Listeye girmeni ivedi bi şekilde istiyorum Lütfen sen de işte.
Seviliyorssun...

merhaba kızlarr
nasılsınız.polelnd sevindim geldiğine.
losefar haklısın sana sonsuz katılıyorum .ama burayı şenlendirecek de yine bizleriz.bişeyler bulalım ne olabilir mesela.
hadiiiii canlanın kızlar.ne yapabiliriz.mesela bugün herkes en az 20 dk yürüsün yürüyemeyen 200 ip atlasın yada zıplasın.ve en az 3 lt su içsin.....hadiii canlanın bayanlarrrr.oturmaya mı galdinizzz

ÇArşıda işim vardı öğlen işyerinden şehir merkezine yürüdüm 45-50 dk civarı işi hallettikten sonra geç kalmamak için tramvaya bindim (çok fazla kullanmıyorum tramvay) yanlış durakta inmişim 15 dk daha yürümek zorunda kaldım.İşyerine geldiğimde resmen merdivenlerde sürünüyordum.

oh oh iyi olmus bak ne güzel yurumussun işte

Iyi akşamlar kızlar. .
Ben bugün 40 dk yürüyüş yaptım.
Menümü sonra yazayım isim var şu an.
Gorusuruz kızlar. .

Menüm

Sabah:
1 kupa süt peynir, zeytin ekmek..

Akşam:
Balık, salata, bol yeşillik, 2 sarma, 2 kuru biber dolma..

***2.TAKIM 397. ETAP** * ETAP ONUNCUSU

akrep33 ( 58,9 / 58.7 / 0.2 /0,34 %)
nurceng (56,4 / / / %)bildirimde bulunmadı

siyahbeyaz006( 69.5 /69,2 /0,3 /0,43 %)
losefar( 69 /68,6 /0,4 / %0,58%)

Paleland( 88.5 /89,2 /-0,7 /-0,79 %)
3lcin( 76.8 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,4/64,2 /1,2 /0,3/0,46 % )393.etapta izne ayrılan üye döndü,kilosu 4e bölündü.

2.TAKIM ORTALAMASI: %0,15

***2.TAKIM 398. ETAP** *

akrep33 ( 58,7 / / / %)

siyahbeyaz006( 69.2 / / / %)
losefar( 68,6 / / / %)

Paleland( 89,2 / / / %)
hedef52 (64,2 / // % )

2.TAKIM ORTALAMASI: %

Takımda liste sonuncusu haftaya listeyi yapar, bilginize kızlar...

bugün sabah normal kahvaltı yaptım bol peynirli.
öğlen tost
akşam tavuk sote

bu arada yemekle likit almak şişmanlatıyormuş.

günaydın arkadaşlar

***2.TAKIM 398. ETAP** *
akrep33 ( 58,7 / / / %)

losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)

Paleland( 89,2 / / / %)
hedef52 (64,2 / // % )

Günaydın kızlar kilom 56.4 .aslında sizden daha ayrılmak istemiyordum ama son zamanlarda takıma ugrayamadim bunun için mezun olmak istiyorum. Hedef kilom 54 ama az kaldı sonrada verebilirim diye düşünüyorum. İstemeden kirdigim arkadaşlar varsa Özür dilerim. Sizleri sevdim umarım karsiliklidir.ara ara ugrarim kendiniz e iyi bakin.kilolariniz kısa zamanda gider inşallah

***2.TAKIM 398. ETAP** *
akrep33 ( 58,7 / / / %)

losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)

Paleland( 89,2 / / / %)
hedef52 (64,2 /65,8 /-1,6/-2,5 % )

malesef geçen hafta giden bu hafta geri geldi.

çocuklardan iksi ateşli,su çiçeği çıkartıyor biri.
haftaya izin aldım. öğleden sonra da yokum. haftaya misafirim de var.

Hedef naptın kuzum!
Geçen hafta giden kendiliğnden gelmemiştir herhalde dimi

Çocuklara da geçmiş olsun. Aşıları olmuşsa hafif çıkarırlar ama işte öncesi ateş olur tabi.İlk bi kaç gün zorlar seni..Çocuklar hasta ne misafiri bu böyle, yatılı değildir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…