Tebrik ediyorum seni canım..Günaydın kızlar kilom 56.4 .aslında sizden daha ayrılmak istemiyordum ama son zamanlarda takıma ugrayamadim bunun için mezun olmak istiyorum. Hedef kilom 54 ama az kaldı sonrada verebilirim diye düşünüyorum. İstemeden kirdigim arkadaşlar varsa Özür dilerim. Sizleri sevdim umarım karsiliklidir.ara ara ugrarim kendiniz e iyi bakin.kilolariniz kısa zamanda gider inşallah
Hoşgeldin canım..Slm kızlar ben takıma yeni üye adayıyım.Sizinle birlikte hedeflediğimiz kilolara ulaşmaya geldim. Biraz kendimdem bahsedecek olursam. 27 yaşındayım evliyim. 170 boyunda 69 kiloyum. Hedeflediğim kilo ilk etap da 65 daha sonra 50 li kiloları görmek
Haklısın canım, bir ara ne güzel tıkır tıkır gidiyordu sende kilolar.. Artı çıkmamışsın evet haklısın ama kurtul haftaya 69 dan şekercik..***2.TAKIM 398. ETAP** *
akrep33 ( 58,7 / 58,4 / 0,3 / 0,51%)
nurceng (56,4 / 56,4 / 0 / 0,0%) Sabit / Mezun ediyoruz
siyahbeyaz006( 69.2 /69.2 /0 / 0%)
losefar( 68,6 / 68,4/0,2 / %29)
Paleland( 89,2 / / / %)
3lcin( 76.8 / / / %)İzne ayrıldı
hedef52 (64,2 /65,8 /-1,6/-2,5 % )
benim kilom aynı cok sukur ki.çok sukur diyorum cunku dun aksam köfteyi kacırdım bi de icinde patates vardı.hemen bitki çayomı yaptım bide bağırsak problemim var ee bi de regliyim .artı çıkmadığıma sevindim yani ne cok sebep saydım .
büyle olmuypor benim de haftay atekrar elif ezginin listelere baslıyorum
tebrikler canım , darısı başımıza , umarım kilonu sabitleyebilirsin.Herşey gönlünce olsunGünaydın kızlar kilom 56.4 .aslında sizden daha ayrılmak istemiyordum ama son zamanlarda takıma ugrayamadim bunun için mezun olmak istiyorum. Hedef kilom 54 ama az kaldı sonrada verebilirim diye düşünüyorum. İstemeden kirdigim arkadaşlar varsa Özür dilerim. Sizleri sevdim umarım karsiliklidir.ara ara ugrarim kendiniz e iyi bakin.kilolariniz kısa zamanda gider inşallah
Evet canım bir kamu kurumunda çalışıyorum o yüzden menülerim de pek sağlıklı olmuyor.Hoşgeldin canım..
Umarım hedeflediğin kiloya bu takımda ulaşmayı başarırsın..
2 hafta deneme süremiz var, bu süre içinde gerçekten kilo vermek ve takımda olmak istediğine inandır bize, listeye gir şekercik..
Çalışıyormusun peki?
hoş geldin aramıza, umarım sağlıklı bir şekilde hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.Başarılar.....Evet canım bir kamu kurumunda çalışıyorum o yüzden menülerim de pek sağlıklı olmuyor.
Teşekkür ederim canım.hoş geldin aramıza, umarım sağlıklı bir şekilde hepimiz hedef kilolarımıza ulaşırız.Başarılar.....
Sağlıklı olacak, olmak zorunda canım...Evet canım bir kamu kurumunda çalışıyorum o yüzden menülerim de pek sağlıklı olmuyor.
Lahmacunun yanında bol yeşillik ve ayran da olun canım...Kansızlık problemi varsa şalgam da olur..menü bildirimimi yapayım:
sabah:1 yum(omlet) , 5 zeytin, çökelek , 1 dilim ekmek (beyaz) ve 2 lokma bal.
Ararta Türk kahvesi, atıştırmalık tatlı bişey ikarm ettiler.
Öğlen:Klasik olacak ama 1 kase kellogs 1 tane küçük elma.azıcık leblebi
Akşam:Lahmacun yiyeceğim.
Burada fırınlar lahmacun yapmıyorlar, lahmacuncularda satılanları da ben sevmediğimden memleketten gelen görümcemlerden istedik, sağolsunlar getirdiler.Çokkkk özledim çokkkk.
40 dk yürüdüm, 10 dk da bisiklet sürdüm.
canım likit ne ki????
Kuzuuu gelmişsin iyi..sıvı almak yani.. :) yemek programında duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?