Geçen hafta kaçtınki ben de bilemedi şimdikilomu yazıyorum canlar... oruç olduğum için şimdi tartıldım sabah fırsat bulamayabilirim... geçen haftaki kilomu hatırlayamadım, diyet defterim de evde... listeye eklerseniz sevinirim umarım geçen hafta çok şişkoyumdur
kilom : 70.0 (yehuuuu yihuuuuu huhuuuuuuu haftaya 6lı rakamlar)
sanırım en az 500 gr gitmiş galiba!! kaçtım ben yaaaaa listeyi de bulamadım neyse ezan okunuyor ben bi iftar edeyim...
Yani şimdiden kabul ediyomusun yenilgiyiiiBen yarin takima ugramasam mi(
Ben de 4 sene evvel diyetisyene gitmistim.listede yenilmemesi gerekenlerde turşu da vardi ama karatayda serbest sanirim(ben karatay yapmiyorum)kesinlikle tursu su tutar.ayrıca turp,salgam....su an aklıma gelmiyen seyler...
seldomun dediği gibi bu aksam bolca maydonoz ye ya da cay gibi demle iç.vee bir bardaga yeşil cay ve rezene koy iç..bi kaç fincan yapabilirsin hatta.aksam bi de su tutcak seyler ve tuzlu yemezsen sabah hiç şişin kalmaz .karnın dümdüz uyanırsın:)
cok biliyormus gibi konustum kusuruma bakma..
hoşgeldinnn.
abowwww uhs netcesss ben seni de solladımgeçen hafta 65,5
bu hafta 66
fark =-500
böyle olmasını istemezdim çok dikkat ediyorum hastalığıma da çok var anlamıyorum bir türlü
önümüzdeki hafta da yediklerime dikkat edicem olmadı ben izninizi isticem benim yüzümden gruplarda aşağı derecelerde olmanızı istemem
tebrik ederim siyahbeyaz bu hafta seldomla ikiniz harikasınız . o ne güzel rakam öyle değil mi 69,8 :) çağ atladın beaaaBeni ekler misiniz.ancak ogleden sonra musait olacagim cunku.
Kilom 69,8:):):)
Seldom ensemde.tebrik ederim masallah
benim de fark 600 gr niye böyle oldu anlamadım.bi de emziriyorum metabolizma daha hızlı diyorlardı hikaye, uhs sen de emziriyordun değil migeçen hafta 65,5
bu hafta 66
fark =-500
böyle olmasını istemezdim çok dikkat ediyorum hastalığıma da çok var anlamıyorum bir türlü
önümüzdeki hafta da yediklerime dikkat edicem olmadı ben izninizi isticem benim yüzümden gruplarda aşağı derecelerde olmanızı istemem
geçen hafta 73,3
bu hafta 72,7
fark-500
üzüldümmmmmm
Kuzular napmışsınız siz böylegeçen hafta 65,5
bu hafta 66
fark =-500
Bildir bakimm bildir, ceza alırsak sen yaparsın 4 hafta tümmm listeleriii
***2.TAKIM 389. ETAP***
akrep33 ( 67,4 / / / %)
hedef52 ( 65,3/ / / %)kilo bildirimek istemiyooo
uhs (65,5 / 66,0 /-0,5 / %)
nurceng (57,2/ / / %)
Zadegan ( 55.0/ / / %)hastalık sebebi ile takımdan ayrıldı
siyahbeyaz006(70,4 / 69,8 / / %)
krakker (81,2 / / / %)
seldom(71,3/70,0/ 1,3 / %)
losefar( 73,3 / 72,7 /0,6 / %)
2. TAKIM ORTALAMASI :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?