• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tebrik ederim siyahbeyaz bu hafta seldomla ikiniz harikasınız . o ne güzel rakam öyle değil mi 69,8 :) çağ atladın beaaa
allahım ben de 59,8i görürmüyüm ki! Diyet yapsam göreceğim kesin de sorun bişey yapmamam da...Napsak ki..ben de uhs gibi takıma zarar vermek istemiyorum. Buradan da şistesem de ayrılamam. dışardan dışardan yarışırız belki uhs ile. olmaz mı kızlar ya biz dışardan yarışsak adam gibi kilo verince dönsek falan.

hem de ne güzel anlatamam.yok oyle yagma nereye ımıs .bir yere göndermiyorum ben seni.her seyi bilen insansın sen.bu durumdan nasıl çıkacagını da bulursun.takımdan cıkma lütfen..

ama anlamadığım bi noktayı uhs ve sana sormadan gecemicem..
birbirinizle bir kilo verme yarışında iken kilo almayı nasıl başardınız:):):) buraya dişleri göstererek kıs kıs gülen adamdan yapmak isterdim ama malesef yokkk.

bi hafta verilir diğer hafta yine verilir:)kafaya takmayın kızlar.cok şükür sağlığımız yerinde..olur böyle arada.haftya toparlarsınız.biz veremeyiz de siz verirsiniz.üzülmeyin ve toparlanın lütfen.öptüümmm

tebrik ederim siyahbeyaz bu hafta seldomla ikiniz harikasınız . o ne güzel rakam öyle değil mi 69,8 :) çağ atladın beaaa
allahım ben de 59,8i görürmüyüm ki! Diyet yapsam göreceğim kesin de sorun bişey yapmamam da...Napsak ki..ben de uhs gibi takıma zarar vermek istemiyorum. Buradan da şistesem de ayrılamam. dışardan dışardan yarışırız belki uhs ile. olmaz mı kızlar ya biz dışardan yarışsak adam gibi kilo verince dönsek falan.
Kuzuuuu nerdesin sen, bildirimde bulunmamışsın, huuuuu... Listeyi paylaşmayınca koştum geldim takıma hala sesin soluğun yok... Seni bi yere göndermiyorum haberin olsun...

bugün kendime ödül verdimmm:)

sabah 1 kepekli lavas 1 dilim hindi füme domates salatalık
ögle kücücük hamburger menü,cıtır peynir
ara 1/2 sb kefir
aksam balık salata

umarım yarın da 69,8 u görürüm

Canlar iyisiniz inşallah??

Siyahbeyazcim geliyorum ben de huhuuuu :D

hedef ve uhs öyle minderden kaçan güreşçi olmayın hemen... Arada bir olur böyle toparlanin olsun bitsin!!

Kraker cidden hiç gelmiyor inşallah kötü bişey yoktur :/

Akrep hiç de tebrik etmem seni!!! O ne ya bir haftada o kadar kilo verilirmi metabolizma çöker... Çoook sağlıksız!!!!

Ben de menu bildirimi yapataim
Sabah ; nesfit
Oglen:komsuya gittim patates salatasi.pogaca ve şu islak gibi olan kek
aksam:birkac parca karnabahar 3 catal makarna
2 orta turk kahvesi.yesil cay 1 saat yuruyus sadece yarimlt su

Ben de menu bildirimi yapataim
Sabah ; nesfit
Oglen:komsuya gittim patates salatasi.pogaca ve şu islak gibi olan kek
aksam:birkac parca karnabahar 3 catal makarna
2 orta turk kahvesi.yesil cay 1 saat yuruyus sadece yarimlt su

Kilo verecek adam boyle beslenir iste

Kuzuuuu nerdesin sen, bildirimde bulunmamışsın, huuuuu... Listeyi paylaşmayınca koştum geldim takıma hala sesin soluğun yok... Seni bi yere göndermiyorum haberin ols
Ya cumartesi gunu 64.7yi gorup pazar cozurttum tekrar toparlarim derken carsamba bulgur pilavi mahvetti beni.+100 g.bildirmeyim wc sorunu hallolursa eksi cikarim dedim ...evet son ana kadar bekledim sonra da isim cikti.ve tok karna aksam ustu bile daha azdi kilom.sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum.

Akrep sen gene holywood fiyeti mi yaptin? Keşke su 4kilodan once bi yagina suyuna baktirsaydin.onumuzdeku haftalarda kendine coook yi bak.kas kaybi olursa olsun deme kalp de bir kastir unutma ...

Canlar iyisiniz inşallah??

Siyahbeyazcim geliyorum ben de huhuuuu :D

hedef ve uhs öyle minderden kaçan güreşçi olmayın hemen... Arada bir olur böyle toparlanin olsun bitsin!!

Kraker cidden hiç gelmiyor inşallah kötü bişey yoktur :/

Akrep hiç de tebrik etmem seni!!! O ne ya bir haftada o kadar kilo verilirmi metabolizma çöker... Çoook sağlıksız!!!!
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ama güzel bee.. Pantolon ların içine düşüyorum..

Akrep sen gene holywood fiyeti mi yaptin? Keşke su 4kilodan once bi yagina suyuna baktirsaydin.onumuzdeku haftalarda kendine coook yi bak.kas kaybi olursa olsun deme kalp de bir kastir unutma ...
Yok hollywood değil başka bişii... Az baş dönmelerim harici iyiyim ya..
Evet normal yeme düzenine geçicem için dikkatli olmalıyım bu hafta tabi akşam 6 sonrası yine yemek yok..

iyi akşamlarrrr
sabah netimiz yoktu giremedim sonrada doktora gittik bildirim yapamadım
bundan sonra perşembe akşamları yazayım ben kilomu
bizden haberler pek iç açıcı değil malesef boşuna sevinmişim
kist çok riskli yerde kanama riski var kbb ddoktorları ameliyatı yapmak istemiyor
beyin cerrahları yapcak ama çok korkuyorum
buranın en iyi özel hastanesinde yaptırıcaz
çapada yaptırın diyen doktorlar var orası bana güven vermiyor nedense
yarın yine doktordayız pazartesideüniversite hastanesine bir profösöre gidiceiz bakalım one diyecek
kızımda çok üzülüyor ve korkuyor
Allhın izniyle bir atlatsak şu ameliyatı
1 hafta daha ilaç tedavisi var sonra ameliyat

Merhaba,günaydınlar herkese dün akşam öğünüm 1 küçük kase çorba ve yarım porsiyon karnabahar yemeği aradan 1 saat geçtikten sonra 2 mandalina yedim ve üstüne form 7 otlu çay içtim.bu arada dün 1,5 litre su içebildim ama diğer içtiğim şekersiz nescafeler ve bitki çayı ile 2 litre olmuştur bu su oranı.Bir de yarım saatlik yürüyüşüm var.
Bugün sabah Kahvaltım...
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
10 tane yeşil zeytin
5 tane ceviz
dereotu ve domates
2 bardak şekersiz çay...

Ben karatay diyeti yapmaya başladım 3 gün öncesine kadar buna devam ediyorum....Bu diyetle kilo veren var mı?
Bu arada krakker çok geçmiş olsun...

Sevgili kaptancim an itibariyle feshane mersin günlerinde önüme ne gelirse lupletme halindeyim :) bütün suç senin hemşehrilerinin :) bi tantuni çok kötü kokuyor be ya :(

Kraker olumlu dusunun olumlu sonuc alin insallah.
Seldom feshanede 70kiloyu mu kutluyorsun? Tantuni de yemiyorsan ne isin var orda?

Uhs nurceng nerelerdesiniz?
Uhs gozum üstünde son aldigin kiloyu veriyorsun bu hafta hem de fazladiyla degil mi?
Tursudandir tursudan kes tursuyu bitti gitti.
Aklima maydanoz küru geldi ona badlayim defim benim tansiyon hooop düştü. Slt tarafı 1 bag maydanozy sabah ve oglen bitirdim.bas agrim gecmeyince tandiyonumu yukseltsin fiye adaçayı içiyorum; )

benim de fark 600 gr niye böyle oldu anlamadım.bi de emziriyorum metabolizma daha hızlı diyorlardı hikaye, uhs sen de emziriyordun değil mi
Evet canim artik emzirmekten cok yoruldum ama kendime güvenip birakamiyorum kuzumu da kiyamiyorum artık yaza kadar disimi sıkıca m

Back