Buralardayım canım bu hafta çok yoğun geçti haftasonu iyi valla dinleniyorum. Diyet acisindan kötü gidiyorum ekmegi birakmam lazım ama yiyorum bu ara bol bol.o yüzden yerimde sayıyorum 57de kaldım. 3 kilo daha vermem lazım. Menü yazamıyorum çünkü hiç guzel değilUhs nurceng nerelerdesiniz?
Uhs gozum üstünde son aldigin kiloyu veriyorsun bu hafta hem de fazladiyla degil mi?
Tursudandir tursudan kes tursuyu bitti gitti.
Aklima maydanoz küru geldi ona badlayim defim benim tansiyon hooop düştü. Slt tarafı 1 bag maydanozy sabah ve oglen bitirdim.bas agrim gecmeyince tandiyonumu yukseltsin fiye adaçayı içiyorum; )
senin bebiş kaç aylık tı canımEvet canim artik emzirmekten cok yoruldum ama kendime güvenip birakamiyorum kuzumu da kiyamiyorum artık yaza kadar disimi sıkıca m
Hosgeldin canim menün güzelmiş akşam hariçMerhaba,
Akşam menü mü paylaşayım
18.00 1 küçük kase mercimek çorbası
1tabak suyu az kuru fasulye
21.00 Kuzenin doğum dünü partisi vardı
ince bir dilim yaş pasta ve 2 adet kurabiye
Bu sabah
10.00 2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
8 zeytin
Domates,biber dağ kekikli
5 ceviz içi
1 çay kaşığı bal
3 fincan şekersiz çay
12.00 1bardak süt
Gunaydin kizlar
Menu paylasayim sacma sapan biraz
Dun sabah.mantarlı 1.5 yumurta
1burgu peynir
5disk misir
Limonlu maydanoz
10.00 1cennet elmasi
12.de1yk yulaf ezmesi
2kuru kayisi 1cb sut 1ck bal 5fistik karışımı
14.desutlu kahve 5dut kurusu
1kupa domates corbasi icine 1burgu peynie
3ceviz. 3disk mısır
16.da yarim muz 1ck bal 1sb sut kakaoan diyet puding
4yk ispanak 1cb kefir
18de gene uyduruk kefirli ispanak corbasi
Üstüne 2dilim kabak tatlisi 2ceviz
.....
Güya dun dikkat ettim ne cok sey yemisim.
Gule gule git gule gule gel insallahakrepçim beni izne ayırırmısın
gelen gidenim çokoluyor bu ara
ameliyattan sonra güzel haberlerle dönmek istiyorum
Bu arada bygunekadar en faxla kilo veren ve hala yarismakta olan kişi seldom
Seldom totalde en faxla kilo veten akrep de bu hafta en iyi kili veten kişi tebrik eferim canlar...
Nurcengin yeri de iyi 7.ydi galiba
günaydın 3lcin nasılsın ben uhs 29 yaşındayım devlet memuruyum evliyim bir tane erkek tosunum var(maşallah)Merhaba,günaydınlar herkese dün akşam öğünüm 1 küçük kase çorba ve yarım porsiyon karnabahar yemeği aradan 1 saat geçtikten sonra 2 mandalina yedim ve üstüne form 7 otlu çay içtim.bu arada dün 1,5 litre su içebildim ama diğer içtiğim şekersiz nescafeler ve bitki çayı ile 2 litre olmuştur bu su oranı.Bir de yarım saatlik yürüyüşüm var.
Bugün sabah Kahvaltım...
2 tane haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
10 tane yeşil zeytin
5 tane ceviz
dereotu ve domates
2 bardak şekersiz çay...
Ben karatay diyeti yapmaya başladım 3 gün öncesine kadar buna devam ediyorum....Bu diyetle kilo veren var mı?
Bu arada krakker çok geçmiş olsun...
bu hafta farklı metod uygulucam aşağıda anlatırım canımUhs nurceng nerelerdesiniz?
Uhs gozum üstünde son aldigin kiloyu veriyorsun bu hafta hem de fazladiyla degil mi?
Tursudandir tursudan kes tursuyu bitti gitti.
Aklima maydanoz küru geldi ona badlayim defim benim tansiyon hooop düştü. Slt tarafı 1 bag maydanozy sabah ve oglen bitirdim.bas agrim gecmeyince tandiyonumu yukseltsin fiye adaçayı içiyorum; )
maşallah çok yemişsinGunaydin kizlar
Menu paylasayim sacma sapan biraz
Dun sabah.mantarlı 1.5 yumurta
1burgu peynir
5disk misir
Limonlu maydanoz
10.00 1cennet elmasi
12.de1yk yulaf ezmesi
2kuru kayisi 1cb sut 1ck bal 5fistik karışımı
14.desutlu kahve 5dut kurusu
1kupa domates corbasi icine 1burgu peynie
3ceviz. 3disk mısır
16.da yarim muz 1ck bal 1sb sut kakaoan diyet puding
4yk ispanak 1cb kefir
18de gene uyduruk kefirli ispanak corbasi
Üstüne 2dilim kabak tatlisi 2ceviz
.....
Güya dun dikkat ettim ne cok sey yemisim.
benim bebek ayın 6 sında 15 aylık olacak canım beyaz tenli şarışın bir tosunum var(ben esmerimde)Buralardayım canım bu hafta çok yoğun geçti haftasonu iyi valla dinleniyorum. Diyet acisindan kötü gidiyorum ekmegi birakmam lazım ama yiyorum bu ara bol bol.o yüzden yerimde sayıyorum 57de kaldım. 3 kilo daha vermem lazım. Menü yazamıyorum çünkü hiç guzel değil
senin bebiş kaç aylık tı canım
tebrikler kaptanım inş gidenler geri gelmez ve daha fazla gider389. Etap birincisi akrep33, tebrikler!
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
uhs kendini tanıtmış, valla sen geldin tanışma faslını es geçtik sanırım.evet nurceng ya fazla ısrara dayanamadım :) ama küçük bir parça yedim...
günaydın herkese ben de uykusuzum bizim ufaklık her saat başı kalkıyor oturarak yatmaya falan başladım , neden böyle yapıyor anlamıyorum, aç mıdır dişi mi çıkıyor hiç bilemiyorum çok gergiinim çokkkkgünaydın kızlar
çok gerginim yorgunum uykusuzum ve haftasonunda bu gerginlikle yediklerimin vicdan azabındayımumarım acısı çıkmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?