• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
bir şey sorucam ben bir haftadır dikkat ediyorum öğlen arası yürüyüşümü de yapıyorum ama sabah tartıda hiç eksilme yok
akşam yemeğin yanında turşu yiyorum sonrasında da bol bol su içiyorum en az 7-8 bardak
acaba suyu depo mu ediyorum
turşuyu kaldıracam galiba 4 bidon yapmıştım.olmadı dağıtırım
yarın ekside olmam lazım bugün ne yapsam kızlar su atıcı bir tarif var mı
Turşu çok faydalı canım.. Akşam yatmadam önce elma sirkesi iç sıcak su ile, ödem atar ve geç saatte yeme..

günaydın kızlar
bir şey sorucam ben bir haftadır dikkat ediyorum öğlen arası yürüyüşümü de yapıyorum ama sabah tartıda hiç eksilme yok
akşam yemeğin yanında turşu yiyorum sonrasında da bol bol su içiyorum en az 7-8 bardak

ben limonlu maydanozu tek geçerim ödem atmak için... yıka bir demet azıcık limon sık gel git ye :)

günaydın kızlar

bu ara acaip bir koşturmacadayım o nedenle girsem dahi sadece okuyabiliyorum ama bu hafta süper geçti, uzun süredir hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım... ebru şallı gibi yarım kurabiye bile yaptım yani :) umarım tartı da süper olur da bu motivasyonum düşmez... 200 gr.ın üstüne çıksın da :/

günaydın kızlar

bu ara acaip bir koşturmacadayım o nedenle girsem dahi sadece okuyabiliyorum ama bu hafta süper geçti, uzun süredir hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım... ebru şallı gibi yarım kurabiye bile yaptım yani :) umarım tartı da süper olur da bu motivasyonum düşmez... 200 gr.ın üstüne çıksın da :/
Benim de bu haftam süper geçti, hatta pazartesi bile yüzüm gülüyordu tartıda bakalım yarın sabah ne olacak..
Bu hafta hepimiz çok güzel vermeliyiz, takımın cezadan kurtulması çin derece almalıyız kızlar, ona göre alın gardınızı yarın sabah güzel kilo vererek gelin hepiniz, lütfen!..

Benim de bu haftam süper geçti, hatta pazartesi bile yüzüm gülüyordu tartıda bakalım yarın sabah ne olacak..
Bu hafta hepimiz çok güzel vermeliyiz, takımın cezadan kurtulması çin derece almalıyız kızlar, ona göre alın gardınızı yarın sabah güzel kilo vererek gelin hepiniz, lütfen!..

bence bu akşam yemek yemeyelim ölmeyiz ya :) gerçi ben orucum be ya ölebilirim :)

ben de turşu yiyorum .annem yapmış tadı da bir güzel ki kıyamam vallahi. Ben geçen cumadan beri tartılmadım , çok merak ediyorum geçen hafta pantolonlarda hafif bolarma hissediyorum ama bu hafta hissemedim gibi, Birde bacağım ağrıya ağrıya yürüyüşümü aksatmadım , umarım emeklerimiz boşa gitmez...

Merhaba bende yeni katıldım benim de boyum 170cm kilom 80kg.umarım kilo verebilirim...Birde bu ticketfactory nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim...

Mrhaba herkese..sessiz buralar yine,
Hemen menu bildirim yapiyorum.
Sabah.yum, 2 dilim ekmek.zeytin ve peynir.birkac dal nane
Oglen:tavuklu corba,1 dilim ekmk ve turşu
Aksam da karnibahar ve yogurt dusunuyorum veee sonra geri sayim basliyor cuma sabahina dogru

3lcin hoş geldin... grubun teknik elemanları bilgi verir :P

evet ya ne sessiz buralar, herkes kendini spora verdi diye düşünüyorum yarına hazırlık :)

ben de gelmişken menü yazayım

sahur : 50 gr baharatlı tost
1 bardak süt

iftar : 1 kase kremalı mercimek çorbası
1 tabak mantar graten (benimkinin kaşarı çooooooooook az olcak tabi)
salata

5 yaşindaki oglumun şu anki sorulari."anne evlenmek ne demek.açiklamasino yaptim bekar ne demek diye sordu.neyse ki baska soru sormadi
kızlar kafasını karıştırıyordur çocuğun:P

günaydın kızlar
bence de turşudandır

günaydın kızlar

maşallah sana.takımdaki motivasyonu görünce kendimden utandım

teşekkür ederim seldom.Sizin yarın tartılma günü tabi ki bende yeni katıldığımdan menü mü yarın yazayım...

günaydın kızlar
kesinlikle tursu su tutar.ayrıca turp,salgam....su an aklıma gelmiyen seyler...
seldomun dediği gibi bu aksam bolca maydonoz ye ya da cay gibi demle iç.vee bir bardaga yeşil cay ve rezene koy iç..bi kaç fincan yapabilirsin hatta.aksam bi de su tutcak seyler ve tuzlu yemezsen sabah hiç şişin kalmaz .karnın dümdüz uyanırsın:)
cok biliyormus gibi konustum kusuruma bakma..

Merhaba bende yeni katıldım benim de boyum 170cm kilom 80kg.umarım kilo verebilirim...Birde bu ticketfactory nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim...
hoşgeldinnn.

dün aksam liste dışından patatesli tavugun patateslerinden biraz byedim.biraz da meyve yedim.

bugün ki menün
sabah 1 kepekli lavas 2 hindi füme salata
ara 1/2 cb kefir
ögle unsuz domates corbası salata
ara kepek ekmekli tost cay
aksam peynirli salata

kilomu yazıyorum canlar... oruç olduğum için şimdi tartıldım sabah fırsat bulamayabilirim... geçen haftaki kilomu hatırlayamadım, diyet defterim de evde... listeye eklerseniz sevinirim umarım geçen hafta çok şişkoyumdur :P

kilom : 70.0 (yehuuuu yihuuuuu huhuuuuuuu haftaya 6lı rakamlar :D )

sanırım en az 500 gr gitmiş galiba!! kaçtım ben yaaaaa listeyi de bulamadım neyse ezan okunuyor ben bi iftar edeyim...

Elcin hosgeldin.tickerfactory eklemeyle ilgili forymda baslik var.yonlendirmeyi takip ederek yapabilirsin.yalniz format degisti aksaklik cikar mi bilmiyirum

ben de turşu yiyorum .annem yapmış tadı da bir güzel ki kıyamam vallahi. Ben geçen cumadan beri tartılmadım , çok merak ediyorum geçen hafta pantolonlarda hafif bolarma hissediyorum ama bu hafta hissemedim gibi, Birde bacağım ağrıya ağrıya yürüyüşümü aksatmadım , umarım emeklerimiz boşa gitmez...
İstikrar varsa boşa gitmez canım.. Yürüyüşü aksatmadan devam etmen çok güzel..
Hoş geldin canım..
Profilinden ekliyorsun canım..
3lcin hoş geldin... grubun teknik elemanları bilgi verir :p

evet ya ne sessiz buralar, herkes kendini spora verdi diye düşünüyorum yarına hazırlık :)

ben de gelmişken menü yazayım

sahur : 50 gr baharatlı tost
1 bardak süt

iftar : 1 kase kremalı mercimek çorbası
1 tabak mantar graten (benimkinin kaşarı çooooooooook az olcak tabi)
salata
Allah kabul etsiiiiiiiiiiiiiiiin :KK68:

dün aksam liste dışından patatesli tavugun patateslerinden biraz byedim.biraz da meyve yedim.

bugün ki menün
sabah 1 kepekli lavas 2 hindi füme salata
ara 1/2 cb kefir
ögle unsuz domates corbası salata
ara kepek ekmekli tost cay
aksam peynirli salata
Tavuğundan yeseydin daha iyiydi be yaa :KK66:

Back