tebrik ederim siyahbeyaz bu hafta seldomla ikiniz harikasınız . o ne güzel rakam öyle değil mi 69,8 :) çağ atladın beaaa
allahım ben de 59,8i görürmüyüm ki! Diyet yapsam göreceğim kesin de sorun bişey yapmamam da...Napsak ki..ben de uhs gibi takıma zarar vermek istemiyorum. Buradan da şistesem de ayrılamam. dışardan dışardan yarışırız belki uhs ile. olmaz mı kızlar ya biz dışardan yarışsak adam gibi kilo verince dönsek falan.
Kuzuuuu nerdesin sen, bildirimde bulunmamışsın, huuuuu... Listeyi paylaşmayınca koştum geldim takıma hala sesin soluğun yok... Seni bi yere göndermiyorum haberin olsun...tebrik ederim siyahbeyaz bu hafta seldomla ikiniz harikasınız . o ne güzel rakam öyle değil mi 69,8 :) çağ atladın beaaa
allahım ben de 59,8i görürmüyüm ki! Diyet yapsam göreceğim kesin de sorun bişey yapmamam da...Napsak ki..ben de uhs gibi takıma zarar vermek istemiyorum. Buradan da şistesem de ayrılamam. dışardan dışardan yarışırız belki uhs ile. olmaz mı kızlar ya biz dışardan yarışsak adam gibi kilo verince dönsek falan.
Ben de menu bildirimi yapataim
Sabah ; nesfit
Oglen:komsuya gittim patates salatasi.pogaca ve şu islak gibi olan kek
aksam:birkac parca karnabahar 3 catal makarna
2 orta turk kahvesi.yesil cay 1 saat yuruyus sadece yarimlt su
Ya cumartesi gunu 64.7yi gorup pazar cozurttum tekrar toparlarim derken carsamba bulgur pilavi mahvetti beni.+100 g.bildirmeyim wc sorunu hallolursa eksi cikarim dedim ...evet son ana kadar bekledim sonra da isim cikti.ve tok karna aksam ustu bile daha azdi kilom.sevinsem mi uzulsem mi bilmiyorum.Kuzuuuu nerdesin sen, bildirimde bulunmamışsın, huuuuu... Listeyi paylaşmayınca koştum geldim takıma hala sesin soluğun yok... Seni bi yere göndermiyorum haberin ols
Anlamadim canim
Kilo verecek adam boyle beslenir iste
Ornek alinacak ni menun oldugunu yazmaya calustim galiba pek badarili olamafim.iyi gidiyorsun yanelosefar .!.:Anlamadim canim
Canlar iyisiniz inşallah??
Siyahbeyazcim geliyorum ben de huhuuuu
hedef ve uhs öyle minderden kaçan güreşçi olmayın hemen... Arada bir olur böyle toparlanin olsun bitsin!!
Kraker cidden hiç gelmiyor inşallah kötü bişey yoktur :/
Akrep hiç de tebrik etmem seni!!! O ne ya bir haftada o kadar kilo verilirmi metabolizma çöker... Çoook sağlıksız!!!!
Yok hollywood değil başka bişii... Az baş dönmelerim harici iyiyim ya..Akrep sen gene holywood fiyeti mi yaptin? Keşke su 4kilodan once bi yagina suyuna baktirsaydin.onumuzdeku haftalarda kendine coook yi bak.kas kaybi olursa olsun deme kalp de bir kastir unutma ...
tebrikler güzelimmYok hollywood değil başka bişii... Az baş dönmelerim harici iyiyim ya..
Evet normal yeme düzenine geçicem için dikkatli olmalıyım bu hafta tabi akşam 6 sonrası yine yemek yok..
Evet canim artik emzirmekten cok yoruldum ama kendime güvenip birakamiyorum kuzumu da kiyamiyorum artık yaza kadar disimi sıkıca mbenim de fark 600 gr niye böyle oldu anlamadım.bi de emziriyorum metabolizma daha hızlı diyorlardı hikaye, uhs sen de emziriyordun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?