Turşu çok faydalı canım.. Akşam yatmadam önce elma sirkesi iç sıcak su ile, ödem atar ve geç saatte yeme..günaydın kızlar
bir şey sorucam ben bir haftadır dikkat ediyorum öğlen arası yürüyüşümü de yapıyorum ama sabah tartıda hiç eksilme yok
akşam yemeğin yanında turşu yiyorum sonrasında da bol bol su içiyorum en az 7-8 bardak
acaba suyu depo mu ediyorum
turşuyu kaldıracam galiba 4 bidon yapmıştım.olmadı dağıtırım
yarın ekside olmam lazım bugün ne yapsam kızlar su atıcı bir tarif var mı
günaydın kızlar
bir şey sorucam ben bir haftadır dikkat ediyorum öğlen arası yürüyüşümü de yapıyorum ama sabah tartıda hiç eksilme yok
akşam yemeğin yanında turşu yiyorum sonrasında da bol bol su içiyorum en az 7-8 bardak
Benim de bu haftam süper geçti, hatta pazartesi bile yüzüm gülüyordu tartıda bakalım yarın sabah ne olacak..günaydın kızlar
bu ara acaip bir koşturmacadayım o nedenle girsem dahi sadece okuyabiliyorum ama bu hafta süper geçti, uzun süredir hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım... ebru şallı gibi yarım kurabiye bile yaptım yani :) umarım tartı da süper olur da bu motivasyonum düşmez... 200 gr.ın üstüne çıksın da :/
Benim de bu haftam süper geçti, hatta pazartesi bile yüzüm gülüyordu tartıda bakalım yarın sabah ne olacak..
Bu hafta hepimiz çok güzel vermeliyiz, takımın cezadan kurtulması çin derece almalıyız kızlar, ona göre alın gardınızı yarın sabah güzel kilo vererek gelin hepiniz, lütfen!..
kızlar kafasını karıştırıyordur çocuğun5 yaşindaki oglumun şu anki sorulari."anne evlenmek ne demek.açiklamasino yaptim bekar ne demek diye sordu.neyse ki baska soru sormadi
bence de turşudandırgünaydın kızlar
günaydın kızlar
bu ara acaip bir koşturmacadayım o nedenle girsem dahi sadece okuyabiliyorum ama bu hafta süper geçti, uzun süredir hiç bu kadar disiplinli diyet yapmamıştım... ebru şallı gibi yarım kurabiye bile yaptım yani :) umarım tartı da süper olur da bu motivasyonum düşmez... 200 gr.ın üstüne çıksın da :/
bende turşudan diyorum canım bugün yemicem ödem atıcıları da yaparım yarın sabaha biraz hafifliyimkızlar kafasını karıştırıyordur çocuğun
bence de turşudandır
maşallah sana.takımdaki motivasyonu görünce kendimden utandım
kesinlikle tursu su tutar.ayrıca turp,salgam....su an aklıma gelmiyen seyler...günaydın kızlar
hoşgeldinnn.Merhaba bende yeni katıldım benim de boyum 170cm kilom 80kg.umarım kilo verebilirim...Birde bu ticketfactory nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim...
İstikrar varsa boşa gitmez canım.. Yürüyüşü aksatmadan devam etmen çok güzel..ben de turşu yiyorum .annem yapmış tadı da bir güzel ki kıyamam vallahi. Ben geçen cumadan beri tartılmadım , çok merak ediyorum geçen hafta pantolonlarda hafif bolarma hissediyorum ama bu hafta hissemedim gibi, Birde bacağım ağrıya ağrıya yürüyüşümü aksatmadım , umarım emeklerimiz boşa gitmez...
Hoş geldin canım..Merhaba bende yeni katıldım benim de boyum 170cm kilom 80kg.umarım kilo verebilirim...Birde bu ticketfactory nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim...
Allah kabul etsiiiiiiiiiiiiiiiin3lcin hoş geldin... grubun teknik elemanları bilgi verir
evet ya ne sessiz buralar, herkes kendini spora verdi diye düşünüyorum yarına hazırlık :)
ben de gelmişken menü yazayım
sahur : 50 gr baharatlı tost
1 bardak süt
iftar : 1 kase kremalı mercimek çorbası
1 tabak mantar graten (benimkinin kaşarı çooooooooook az olcak tabi)
salata
Tavuğundan yeseydin daha iyiydi be yaadün aksam liste dışından patatesli tavugun patateslerinden biraz byedim.biraz da meyve yedim.
bugün ki menün
sabah 1 kepekli lavas 2 hindi füme salata
ara 1/2 cb kefir
ögle unsuz domates corbası salata
ara kepek ekmekli tost cay
aksam peynirli salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?