siyah beyaz listelerini birebir uyguluyorsun diye ince ayrıntısı ile takip etmedim yediklerini. galiba listede bugün olduğu gibi değişiklik yapıyorsun arada yanılıyor muyum. eğer akşam geç saatte yiyor ve bunlar hamur işi kaçamağı ise ertesi gün tartıya yansıyor.
bugün öğlenki çeyrek ekmekli döner olur da ikindin ki araöğünde tost olmamış. bir de çeyrek ekmek diyip geçme buradaki ekmekler çok büyük olmamasına rağmen 3 veya 4 dilim ediyor çeyreği. hadi akşama kaloriye dengeledin desek bile ertesi sabaha su tutar kilon + çıkabilir.
offf losefar hayallaerimi gerçekleştiriyorsun...şimdiye kadar bakıcım hep evinde baktığı için çocuklara yemeğimi yapan olmadı. bundan sonra evime temizliğe biri gelsin yemeğimi de yapsın diyorum ama rize çok pahalı. burdan nereye gideriz gittiğimiz yerde birini bulur muyuz bilmiyorum ama evimde en azından haftanın 3 günü yemeğim pişsin isterim. kalanını ertesi gün ısıtır yeriz veya kendim yemek yaparım buna razıyım ühüüüüü

ben insanlara pek güvenemiyorum veya asosyalim kolay kolay insanlarala tanışıp yeni bir işe başlayamıyorum eskilerle devam ediyorum. bakıcımdan çocuk bakımı ve insanlık konusunda çok memnundum başkalarınının ısrarı ile yenisini arasam bile bulamadım. en son köye taşınınca yazın çocukları köye taşıdım havalar soğurken kreşe başlattım çocukları öyle ayrıldık.
temizlikçim de hamarat bir kadın. eli çabuk. alıştım güveniyorum. ben istiyorum ki hafta içi evde kimse yokken temizliğim yapılsın. sigortalı işe başlayana kadar durum böyleydi. şimdi ihyiyacım olunca misafirim falan gelecekse kızı ile iş çıkışı gelip evi silip süpürüyor ütü yapıyorlar. 2,5-3 saatte ne yapılabiliyorsa onu yapıyorlar işte...
Daha önce de işe girdiği dönemde hafta içine birini arıyorum diye temizliğe gitmeye yeni başlamış bir tanıdığı temizlipğe çağırdım ve memnun kalmadım. işin ilginçi o da benden memnun kalmadı. temizlikçime verdiğim paradan daha fazlasını verdiğim halde az buldu. offf yeni birini bulmak, güvenmek, iş istemek parasal konuda anlaşmak zor geliyor şimdi bana. diyeceksiniz bir standardı vardır bu işin pazarlık bi yere kadar ama benim evim daha dağınık sanki

Farklı bir ücret isterlerse haklı buluyorum

Çoğu zaman temizlik yapılacağı gün bile evi yatak yorgan kalkmamış, kalhavaltı sofrası ortada, salonun minderleri çocukjlar tarafından yerlere dizilmiş oyuncaklar evin heryerine serpilmiş olarak bırakıyorum çünkü evden çıkışımız bile olay

. Akşam yapsam diyecem ama düzgün bi uyku saatleri yok zorla uyutuyorum ikizleri. omlar uyuyana kadar ben de uyuyakalıyorum.
mesajı yazarken gündüze başka bir yardımcı bulma konsusunda kendimi zorlamam gerektiğini fark ettim

. bir de bi şekilde gece kalkıp evi düzeltmem gerekitğini. bu temizlik ve yemek konusunda da dua edin benim için. ya hayırlı bir yardımcı ya da zaman ve azim istiyorum Allahtan. Evimi temiz hayal etmek bile içimi rahatlatıyor