• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedef52,seldom Allah sizin de benim de cümle çalişanlarin da yardimcisi olsun.benim ılk bakicim mükemmeldi ama tayin olunca biraktik 2 sene gecti oglum hala unutamadi.yeni bakicim da eylülde başladi daha alisamadim.bakalim hayirlisi bebegime iyi baksin da yemek falan teferruat kuru ekmek de yerim.
Ekmek yemeyeyim yine de ben.salata yemeye raziyim

Kizlar iyi akşamlar pazar hariç bu hafta çok güzel gidiyor öğlen yemeklerinde pilav ve tatlı iptal ettim ve memur arkadaşlarla yürüyüşe başladık yarım saat yürüyüş yapıyorum inş güzel sonuç bekliyorum bu hafta öptüm sizi iyi geceler

Günaydın kızlaaaaar:KK24:
seldom, siyahbeyaz ve nurceng ve galiba losefar da öğretmendi öğretmenler gününüz kutlu olsun:KK15:

Kötü bişey çıkmamasına sevindim. Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş:KK45:.Dua etmeye devam inşallah. evlatlarımız bizim bu dünyadaki en değerli varlıklarımız...

keşkem kraker derece yaptı diye takımın cezaları silinseydi.
bir de dikkatimi çekti etap sonuncusu da ilan ediliyormuş:KK30:

fıtığın bir testi vardı topuklarının üstünde yürüyebiliyorsan sorun yoktu öyl ebişey. ayak uçlarını yere değdirmeden bi yürü bakiimm...tabi buna çok güvenme ağrın geçmezse doktora gidersin:KK45: Geçmiş olsun
Teşekkürler Hedefcim bu ara seldom ve ogretmeniz galiba.bende siyahbeyaz06 öğretmen sanıyordum.

siyah beyaz listelerini birebir uyguluyorsun diye ince ayrıntısı ile takip etmedim yediklerini. galiba listede bugün olduğu gibi değişiklik yapıyorsun arada yanılıyor muyum. eğer akşam geç saatte yiyor ve bunlar hamur işi kaçamağı ise ertesi gün tartıya yansıyor.
bugün öğlenki çeyrek ekmekli döner olur da ikindin ki araöğünde tost olmamış. bir de çeyrek ekmek diyip geçme buradaki ekmekler çok büyük olmamasına rağmen 3 veya 4 dilim ediyor çeyreği. hadi akşama kaloriye dengeledin desek bile ertesi sabaha su tutar kilon + çıkabilir.

offf losefar hayallaerimi gerçekleştiriyorsun...şimdiye kadar bakıcım hep evinde baktığı için çocuklara yemeğimi yapan olmadı. bundan sonra evime temizliğe biri gelsin yemeğimi de yapsın diyorum ama rize çok pahalı. burdan nereye gideriz gittiğimiz yerde birini bulur muyuz bilmiyorum ama evimde en azından haftanın 3 günü yemeğim pişsin isterim. kalanını ertesi gün ısıtır yeriz veya kendim yemek yaparım buna razıyım ühüüüüü:KK61:
ben insanlara pek güvenemiyorum veya asosyalim kolay kolay insanlarala tanışıp yeni bir işe başlayamıyorum eskilerle devam ediyorum. bakıcımdan çocuk bakımı ve insanlık konusunda çok memnundum başkalarınının ısrarı ile yenisini arasam bile bulamadım. en son köye taşınınca yazın çocukları köye taşıdım havalar soğurken kreşe başlattım çocukları öyle ayrıldık.
temizlikçim de hamarat bir kadın. eli çabuk. alıştım güveniyorum. ben istiyorum ki hafta içi evde kimse yokken temizliğim yapılsın. sigortalı işe başlayana kadar durum böyleydi. şimdi ihyiyacım olunca misafirim falan gelecekse kızı ile iş çıkışı gelip evi silip süpürüyor ütü yapıyorlar. 2,5-3 saatte ne yapılabiliyorsa onu yapıyorlar işte...
Daha önce de işe girdiği dönemde hafta içine birini arıyorum diye temizliğe gitmeye yeni başlamış bir tanıdığı temizlipğe çağırdım ve memnun kalmadım. işin ilginçi o da benden memnun kalmadı. temizlikçime verdiğim paradan daha fazlasını verdiğim halde az buldu. offf yeni birini bulmak, güvenmek, iş istemek parasal konuda anlaşmak zor geliyor şimdi bana. diyeceksiniz bir standardı vardır bu işin pazarlık bi yere kadar ama benim evim daha dağınık sanki:KK23:Farklı bir ücret isterlerse haklı buluyorum:oops:Çoğu zaman temizlik yapılacağı gün bile evi yatak yorgan kalkmamış, kalhavaltı sofrası ortada, salonun minderleri çocukjlar tarafından yerlere dizilmiş oyuncaklar evin heryerine serpilmiş olarak bırakıyorum çünkü evden çıkışımız bile olay:mad:. Akşam yapsam diyecem ama düzgün bi uyku saatleri yok zorla uyutuyorum ikizleri. omlar uyuyana kadar ben de uyuyakalıyorum.
mesajı yazarken gündüze başka bir yardımcı bulma konsusunda kendimi zorlamam gerektiğini fark ettim:KK58:. bir de bi şekilde gece kalkıp evi düzeltmem gerekitğini. bu temizlik ve yemek konusunda da dua edin benim için. ya hayırlı bir yardımcı ya da zaman ve azim istiyorum Allahtan. Evimi temiz hayal etmek bile içimi rahatlatıyor:KK45:
bende bakicimdan memnunum allaha Şükür. Büyük oglumu büyüttü s imdi küçük oglumada aynı kisi bakiyo.temizlige de 4 yıldır aynı kişi geliyo .güveniyorum ve ne iş yapacağını biliyor. Hedef Allah kolaylık versin canim benim

Ya bu cocuklarin yuzunden gidiyor bizim diyet.buyugu az once patlamis misir istedi hupppp 2-3 tane attim agzima.minige muzun yarisini yedireyim dedim bitiremedi tabi hüppppp kalani ağzima

günaydın canlar...

bu hafta orucum ve çok iyi gidiyor şükür... pazar serbest yapmanın motivasyonu bu tabi :) arada şart... bugün de kızımın okulu tatil teog nedeniyle benimki değil :( tabi çocuk da perişan benimle... ya çok dua edin inşallah seneye amasyada olalım ve benim bu sıkıntılarım bitsin artık.. yoruldum be ya :(

neyse ben bugün iftardan önce tartılcam sanırım di mi?? düzenli olmasa da bazen kalkıyorum sahura... kalkmazsam yarın sabahkini yazayım, kalkarsam bu akşamkini... olur mu ki?

günaydın canlar...

bu hafta orucum ve çok iyi gidiyor şükür... pazar serbest yapmanın motivasyonu bu tabi :) arada şart... bugün de kızımın okulu tatil teog nedeniyle benimki değil :KK43: tabi çocuk da perişan benimle... ya çok dua edin inşallah seneye amasyada olalım ve benim bu sıkıntılarım bitsin artık.. yoruldum be ya :KK43:

neyse ben bugün iftardan önce tartılcam sanırım di mi?? düzenli olmasa da bazen kalkıyorum sahura... kalkmazsam yarın sabahkini yazayım, kalkarsam bu akşamkini... olur mu ki?
Kuzum bugün çarşamba. .. Biz cuma sabahi yapıyoruz bildirimi..

az önce sayfanın tepesinde 'bu konu 63 kişi tarafından takip ediliyor' ibaresini gördüm!! kim bu 63 kişi?? kafamda deli sorular :confused:
Hakikaten 63 kişi aynı anda kalkın gelin bizim takıma. Kesin akşam fazla kacirdilar:KK45:

Ya bu cocuklarin yuzunden gidiyor bizim diyet.buyugu az once patlamis misir istedi hupppp 2-3 tane attim agzima.minige muzun yarisini yedireyim dedim bitiremedi tabi hüppppp kalani ağzima
bende aynıyım tatlım kalan çorbalar yemekler meyveler hep bende

günaydın canlar...

bu hafta orucum ve çok iyi gidiyor şükür... pazar serbest yapmanın motivasyonu bu tabi :) arada şart... bugün de kızımın okulu tatil teog nedeniyle benimki değil :KK43: tabi çocuk da perişan benimle... ya çok dua edin inşallah seneye amasyada olalım ve benim bu sıkıntılarım bitsin artık.. yoruldum be ya :KK43:

amasya da ailen mi var canım

siyah beyaz listelerini birebir uyguluyorsun diye ince ayrıntısı ile takip etmedim yediklerini. galiba listede bugün olduğu gibi değişiklik yapıyorsun arada yanılıyor muyum. eğer akşam geç saatte yiyor ve bunlar hamur işi kaçamağı ise ertesi gün tartıya yansıyor.
bugün öğlenki çeyrek ekmekli döner olur da ikindin ki araöğünde tost olmamış. bir de çeyrek ekmek diyip geçme buradaki ekmekler çok büyük olmamasına rağmen 3 veya 4 dilim ediyor çeyreği. hadi akşama kaloriye dengeledin desek bile ertesi sabaha su tutar kilon + çıkabilir.

offf losefar hayallaerimi gerçekleştiriyorsun...şimdiye kadar bakıcım hep evinde baktığı için çocuklara yemeğimi yapan olmadı. bundan sonra evime temizliğe biri gelsin yemeğimi de yapsın diyorum ama rize çok pahalı. burdan nereye gideriz gittiğimiz yerde birini bulur muyuz bilmiyorum ama evimde en azından haftanın 3 günü yemeğim pişsin isterim. kalanını ertesi gün ısıtır yeriz veya kendim yemek yaparım buna razıyım ühüüüüü:KK61:
ben insanlara pek güvenemiyorum veya asosyalim kolay kolay insanlarala tanışıp yeni bir işe başlayamıyorum eskilerle devam ediyorum. bakıcımdan çocuk bakımı ve insanlık konusunda çok memnundum başkalarınının ısrarı ile yenisini arasam bile bulamadım. en son köye taşınınca yazın çocukları köye taşıdım havalar soğurken kreşe başlattım çocukları öyle ayrıldık.
temizlikçim de hamarat bir kadın. eli çabuk. alıştım güveniyorum. ben istiyorum ki hafta içi evde kimse yokken temizliğim yapılsın. sigortalı işe başlayana kadar durum böyleydi. şimdi ihyiyacım olunca misafirim falan gelecekse kızı ile iş çıkışı gelip evi silip süpürüyor ütü yapıyorlar. 2,5-3 saatte ne yapılabiliyorsa onu yapıyorlar işte...
Daha önce de işe girdiği dönemde hafta içine birini arıyorum diye temizliğe gitmeye yeni başlamış bir tanıdığı temizlipğe çağırdım ve memnun kalmadım. işin ilginçi o da benden memnun kalmadı. temizlikçime verdiğim paradan daha fazlasını verdiğim halde az buldu. offf yeni birini bulmak, güvenmek, iş istemek parasal konuda anlaşmak zor geliyor şimdi bana. diyeceksiniz bir standardı vardır bu işin pazarlık bi yere kadar ama benim evim daha dağınık sanki:KK23:Farklı bir ücret isterlerse haklı buluyorum:oops:Çoğu zaman temizlik yapılacağı gün bile evi yatak yorgan kalkmamış, kalhavaltı sofrası ortada, salonun minderleri çocukjlar tarafından yerlere dizilmiş oyuncaklar evin heryerine serpilmiş olarak bırakıyorum çünkü evden çıkışımız bile olay:mad:. Akşam yapsam diyecem ama düzgün bi uyku saatleri yok zorla uyutuyorum ikizleri. omlar uyuyana kadar ben de uyuyakalıyorum.
mesajı yazarken gündüze başka bir yardımcı bulma konsusunda kendimi zorlamam gerektiğini fark ettim:KK58:. bir de bi şekilde gece kalkıp evi düzeltmem gerekitğini. bu temizlik ve yemek konusunda da dua edin benim için. ya hayırlı bir yardımcı ya da zaman ve azim istiyorum Allahtan. Evimi temiz hayal etmek bile içimi rahatlatıyor:KK45:
gün icerisinde genelde %90 uyuyorum ama bazen ya haftasonu ya da haftaiçi dısarda yemek gerektiiği zaman hemen kaldıgım yerden devam edip aksamı ya da ögleyi telafi ediyorum.bugün basladım tekrar insallah.benim vucudum su tutuyor sanki yediklerimişşnde etkiisi vardır tabi muhakkak.dün cay falan yaptım bitki cayı sabah persembe günki kilomdaydım.ha bir de bagırsak sorunum vardı bu sabah hallolunca tartıda yüzüm güldü:)

bu gün ki menüm

sabah 1 kepekli lavas domates salatalık kıvırcık2 dilim hindi füme
ara 1/2 sb kefir
ögle unsuz domates corba ,rokalı salata
ara kepek ekmekli tost
ara 1 kuru kayısı,5 badem(bu arayı yapamayabilirim)
aksam tavuklu sebze türlüsü cacık

30 dk yürüyüş,en az 2,5 lt su içiyorumdur hergün,
4-5 bardak bitkiş cayı

Kuzum bugün çarşamba. .. Biz cuma sabahi yapıyoruz bildirimi..

oyyyyy keşke perşembe olsaydı :/

bende aynıyım tatlım kalan çorbalar yemekler meyveler hep bende

amasya da ailen mi var canım

evet istanbulda çooooooooooooooooook yalnızım :( ühüüüüüüü :P yok ya bugüne şükür arkadaşlar vs var tabi ama kan bağım olan hiçkimse yok... en yakın akrabam burda annemin kuzeninin çocukları :)

5 yaşindaki oglumun şu anki sorulari."anne evlenmek ne demek.açiklamasino yaptim bekar ne demek diye sordu.neyse ki baska soru sormadi

bu gün ki menüm

sabah 1 kepekli lavas domates salatalık kıvırcık2 dilim hindi füme
ara 1/2 sb kefir
ögle unsuz domates corba ,rokalı salata
ara kepek ekmekli tost
ara 1 kuru kayısı,5 badem(bu arayı yapamayabilirim)
aksam tavuklu sebze türlüsü cacık

30 dk yürüyüş,en az 2,5 lt su içiyorumdur hergün,
4-5 bardak bitkiş cayı
Kiskandim bugunku menunu guzelmis gercekten de

az önce sayfanın tepesinde 'bu konu 63 kişi tarafından takip ediliyor' ibaresini gördüm!! kim bu 63 kişi?? kafamda deli sorular :confused:
Ay kuzum şimdi gördüm evet 63 kişi takipteymis bende altta gorunuyorlar sanmıştım.

Bugünkü menüm
Sabah:nesfit
Ara:badem
Öglen:firinda tavuk.1 dilim ekmek salata
Ara:2 kucuk elma
Aksam:dunden ispanak.dardanel tonlu salata.
40 dk yuruyus.
Ama bugun gecmek bilmedi özellikle oglenden sonra

xqm80n.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-sokak-modasi.772653/

günaydın kızlar
bir şey sorucam ben bir haftadır dikkat ediyorum öğlen arası yürüyüşümü de yapıyorum ama sabah tartıda hiç eksilme yok
akşam yemeğin yanında turşu yiyorum sonrasında da bol bol su içiyorum en az 7-8 bardak
acaba suyu depo mu ediyorum
turşuyu kaldıracam galiba 4 bidon yapmıştım.olmadı dağıtırım
yarın ekside olmam lazım bugün ne yapsam kızlar su atıcı bir tarif var mı

Back