Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sonuncu olanin ilan edilmesi bana cazip gelmedi..sonuncu olmanin bircok sebebi olabilir ve forumu okuyanlarin dikkatini çekmeyebilir bence.ben şahsen birincilerin yazdiklarini okurum ne yapmis nr etmis diye ama sonuncu dikkatimi çekmez buna vakit ayirmam bile.

Sabah: nesfit
Ara:birkac badem
Oglen :sulu köfte.tursu.1 dilim rkmek
aksam:haşlama ya da sulu köfte yaninda kereviz yogurtlu

Arkadaşlar forumdan takip ederek gruplarla yarışmak süper oluyor ama ben iş yerinden arkadaşımla birlikte yapıyorum.
uygulamanın ismi fitpartner, birlikte kaç kalori yaktıgımızı kaç adım attıgımızı takip edip diyet listesi oluşturduk, diyetisyene sorduk uygulama üzerinden, bakmak isterseniz linki goo.gl/8rakmB

Hmmm tatlı kaşığııııııııııııı....

Hedef canım kk ne zaman kurulmuş bulabildinmi.. Bakındım ama bulamadım ben..

günaydın şekerler.Dün soğukta yürüdüm bugun burnum hafif akmakta,işyerinde spor salonu var ama ben koşu bandında yürümekten sıkıldığım için açık havayı tercih ediyorum, yağmurlu ve karlı günlere saklıyorum spor salonu sporumu.Umarım hastalanmam.
Sabah :yumurta, zeytin,peynir ve nane yedim.
Öğlen kararsızım ya kahvaltı yaparım ya da ıspanak yemeği.
Akşam da ıspanak (içinde pirinç de var ama).
Bir de dün akşam ço canım çekti çayın yanında pingui yedim

Hedef canım kk ne zaman kurulmuş bulabildinmi.. Bakındım ama bulamadım ben..
googleda araya araya dolaylı yollardan buldum sayılır. adamın biri cv yayınlamış kk fıorumun kurucu üyesi falan yazıyordu kasım 2001 tarihi vardı, bi de temmuz 2006 var ama o tarih google adense falan o tarz bi uygulama daha başlamış onun olabilir. ben kasım 2001 diye işaretledim mantıklı geldi. sonuçta kasım ayındayız ve bilmem kaçıncı yıl dönümü olabilir

Önemli Hatırlatma

Performans uygulamamızın son haftası!

Üç takımın durumu tehlikede ama kurtarılabilir durumdalar.

1. TAKIM: Hali hazırda 1 sarı kartı ve 1 notası var. Bu hafta bir nota daha alırsa sarı kart mevcudu 2 adet olacak ve bu durumda ceza alacak.

2. TAKIM: Hali hazırda 2 sarı kartı var. Bu hafta ilk üçe giremezse ceza alacak.

8. TAKIM: Hali hazırda 2 sarı kartı var. Bu hafta ilk üçe giremezse ceza alacak.

Kızlar bu hafta vermenz gerekenin üstünde kilo verin....
İlk üçe girmemiz şart oldu.. Zaten benden 1 kilo hazır cepte

Kızlar bu hafta vermenz gerekenin üstünde kilo verin....
İlk üçe girmemiz şart oldu.. Zaten benden 1 kilo hazır cepte
vay beaa 1 kilo verdin demek...benim için de dua edin kızlar içim daralıyor, ev darmadağın ne pişirecek yemeğe karar verebiliyorum ne düzgün yemek pişiriyorum ne de bişey yapıyorum....yapamıyorum vaktim d3 yok gibi böyle gsrip bi durumdayım.hayat koşturarark geçiyo. sanki sürekli bi otobüsten inip diğerine biniyo gibi herşey çok hızlı ve özensiz geçiyo. evde yemek düzeni de olmayınca (bari o olsun) insan ben ne yapıyorum ki diyor hem diyet yapmamış hem de çocuklara kötü davranmış oluyorum. geçen hafta oğlanın hasatlığı yüzünden öğlen eve gidemiyordum bugün öğlen eve gittim gene. ıspanak yemeği ile şehriye çorbası pişrdim. yanına makarna yapsam benimkiler diğer 2 yemeğin yüzüne bakmazlar diye düşünüyorum. umarım yerler de canımı sıkmazlar. hofff öyle işte

Hedef52 ben yemek îşini bakiciya biraktim,bebege baktigi müddet yemek de yapacak.ben zaten sevmiyorum 4 sene böyle gider kismetse.bizde de bu aksam ispank var ama benim 5 yadindaki oglan yemeyecek.yeme sorunu var ne bulsam diye dusinuyorumm.

siyahbeyaz ben de seni öğretmen zannediyordum :) e sen nesin o zaman
kamu görevlisiyim:)) üst düzeyyy:))

böyle gidersen bu hafta 70in altına düşersin gibime geliyor.
moralim bozuk yaa.sabah tartıda artı görüyorum moralim bozuluyor.neyi beceremiyorum yaaa;(

ben seni destekliyorum arkadasım:)) bence aksam ekmek yeme.cünkü corba karbonhidrat ee bi de ekemk yersen nolcak iki karbonhidret.ben ce birini yeme.yeme sen yeme..

bu sabah moralim cok bozuldu artı görünce.hem para harcıyorum hem eziyet cekiyorum neyi yanlış yapıyrum anlamadım.aslında dün aksam dün yazdıklarımdan artı seyler yedim:1 incir,1,5 ceviz,salata,2 yk bulgur.halen kendimi cok şiş hissediyorum yaa.bugun yine dayanamadım alışveriş yaptım.ceket ve etek aldım 40 beden ama kalıplarından.yoksa 42 iyi bgeldi baska modellerde.

bugun yediklerim
kahvaltı 1 kepekli lavaş,2 dilim hindi füme.salata
ara 1/' cb kefir
öğle ceyrek ekmekli döner ayran
ara kepek ekmekli tost

bugun cok ekmekli olmus yaa.o zamn aksam söyle olsun
aksam prebiyotik yogurt,tarcın ,zencefil,1 elma
ara 1/2 cb kefir

3_4 fincan bitki cayı,20 dk yürüyüş

siyah beyaz listelerini birebir uyguluyorsun diye ince ayrıntısı ile takip etmedim yediklerini. galiba listede bugün olduğu gibi değişiklik yapıyorsun arada yanılıyor muyum. eğer akşam geç saatte yiyor ve bunlar hamur işi kaçamağı ise ertesi gün tartıya yansıyor.
bugün öğlenki çeyrek ekmekli döner olur da ikindin ki araöğünde tost olmamış. bir de çeyrek ekmek diyip geçme buradaki ekmekler çok büyük olmamasına rağmen 3 veya 4 dilim ediyor çeyreği. hadi akşama kaloriye dengeledin desek bile ertesi sabaha su tutar kilon + çıkabilir.

offf losefar hayallaerimi gerçekleştiriyorsun...şimdiye kadar bakıcım hep evinde baktığı için çocuklara yemeğimi yapan olmadı. bundan sonra evime temizliğe biri gelsin yemeğimi de yapsın diyorum ama rize çok pahalı. burdan nereye gideriz gittiğimiz yerde birini bulur muyuz bilmiyorum ama evimde en azından haftanın 3 günü yemeğim pişsin isterim. kalanını ertesi gün ısıtır yeriz veya kendim yemek yaparım buna razıyım ühüüüüü
ben insanlara pek güvenemiyorum veya asosyalim kolay kolay insanlarala tanışıp yeni bir işe başlayamıyorum eskilerle devam ediyorum. bakıcımdan çocuk bakımı ve insanlık konusunda çok memnundum başkalarınının ısrarı ile yenisini arasam bile bulamadım. en son köye taşınınca yazın çocukları köye taşıdım havalar soğurken kreşe başlattım çocukları öyle ayrıldık.
temizlikçim de hamarat bir kadın. eli çabuk. alıştım güveniyorum. ben istiyorum ki hafta içi evde kimse yokken temizliğim yapılsın. sigortalı işe başlayana kadar durum böyleydi. şimdi ihyiyacım olunca misafirim falan gelecekse kızı ile iş çıkışı gelip evi silip süpürüyor ütü yapıyorlar. 2,5-3 saatte ne yapılabiliyorsa onu yapıyorlar işte...
Daha önce de işe girdiği dönemde hafta içine birini arıyorum diye temizliğe gitmeye yeni başlamış bir tanıdığı temizlipğe çağırdım ve memnun kalmadım. işin ilginçi o da benden memnun kalmadı. temizlikçime verdiğim paradan daha fazlasını verdiğim halde az buldu. offf yeni birini bulmak, güvenmek, iş istemek parasal konuda anlaşmak zor geliyor şimdi bana. diyeceksiniz bir standardı vardır bu işin pazarlık bi yere kadar ama benim evim daha dağınık sankiFarklı bir ücret isterlerse haklı buluyorumÇoğu zaman temizlik yapılacağı gün bile evi yatak yorgan kalkmamış, kalhavaltı sofrası ortada, salonun minderleri çocukjlar tarafından yerlere dizilmiş oyuncaklar evin heryerine serpilmiş olarak bırakıyorum çünkü evden çıkışımız bile olay. Akşam yapsam diyecem ama düzgün bi uyku saatleri yok zorla uyutuyorum ikizleri. omlar uyuyana kadar ben de uyuyakalıyorum.
mesajı yazarken gündüze başka bir yardımcı bulma konsusunda kendimi zorlamam gerektiğini fark ettim. bir de bi şekilde gece kalkıp evi düzeltmem gerekitğini. bu temizlik ve yemek konusunda da dua edin benim için. ya hayırlı bir yardımcı ya da zaman ve azim istiyorum Allahtan. Evimi temiz hayal etmek bile içimi rahatlatıyor

menümü yazayım
yazılacak bi yeri yok ama son haftanın en iyisi diyebilirim bu yediklerim için

Sabah:2 dlim kek, papatya çayı
ara:4 form bisküvi
ara:2/3 ayvalık tost ( anca kendimi 1/3ünü yememe konusunda ikna edebildim)+diyet kola
ara:7 badem
akşama ıspanak, yoğurt, 2 kase şehriye çorba inşallah maşallah barekallah sübhanalallah sözümde durmalıyım

Ah hedef işin çok zor allah yardım etsin... Bende çok seciciyim ve zor oluyor yardımcı bulmak... Ben yokken temizlik yapılsın güvenilir olsun birde ben söylemeden gereği yapılsın istiyorum... Senelerdir aynı abla geliyor kadın yaslandi artık gitmiyor temizliğe ama bize kiyamiyor :) haftada 2 gün geliyor yoksa mümkün değil yetişmek... Aslında rize nispeten küçük daha uygun olmalı... Kardeşim amasyada yazın 70e geliyordu...bizde 120... Birde bi ara birini buldum evi beğenmedi penceresi cokmus :) ama yemek işini teslim edemem o konuda çok huysuzum allahtan seviyorum yemek yapmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…