Hoşgeldin canım..bende katılmak istiyorum yardımcı olur musunuz lütfen...
Hmmm tatlı kaşığııııııııııııı....Kizlar sormayin yaaa dr oyle deyince cok kuzdim ona ama ne yapsin adamin sucu degil ki ama spora tekrar izin cikinca donmek istiyorum etrafimdaki herkez cok guzel kilo vrdin masallah dedikce nazarlara geldim galibaama hala yediklerime dikkat ediyorum asgari kiloyla bu donemi gecirmek icin bi de artik yemeklerimi tatli kasigiyla yiyorum kasik az aldigi icin az yiyorum ve daha xabuk doydugumu hissediyorum
googleda araya araya dolaylı yollardan buldum sayılır. adamın biri cv yayınlamış kk fıorumun kurucu üyesi falan yazıyordu kasım 2001 tarihi vardı, bi de temmuz 2006 var ama o tarih google adense falan o tarz bi uygulama daha başlamış onun olabilir. ben kasım 2001 diye işaretledim mantıklı geldi. sonuçta kasım ayındayız ve bilmem kaçıncı yıl dönümü olabilirHedef canım kk ne zaman kurulmuş bulabildinmi.. Bakındım ama bulamadım ben..
vay beaa 1 kilo verdin demek...benim için de dua edin kızlar içim daralıyor, ev darmadağın ne pişirecek yemeğe karar verebiliyorum ne düzgün yemek pişiriyorum ne de bişey yapıyorum....yapamıyorum vaktim d3 yok gibi böyle gsrip bi durumdayım.hayat koşturarark geçiyo. sanki sürekli bi otobüsten inip diğerine biniyo gibi herşey çok hızlı ve özensiz geçiyo. evde yemek düzeni de olmayınca (bari o olsun) insan ben ne yapıyorum ki diyor hem diyet yapmamış hem de çocuklara kötü davranmış oluyorum. geçen hafta oğlanın hasatlığı yüzünden öğlen eve gidemiyordum bugün öğlen eve gittim gene. ıspanak yemeği ile şehriye çorbası pişrdim. yanına makarna yapsam benimkiler diğer 2 yemeğin yüzüne bakmazlar diye düşünüyorum. umarım yerler de canımı sıkmazlar. hofff öyle işteKızlar bu hafta vermenz gerekenin üstünde kilo verin....
İlk üçe girmemiz şart oldu.. Zaten benden 1 kilo hazır cepte
O pingui'yi yemeyeydim iyiydiKızlar bu hafta vermenz gerekenin üstünde kilo verin....
İlk üçe girmemiz şart oldu.. Zaten benden 1 kilo hazır cepte
kamu görevlisiyim:)) üst düzeyyy:))siyahbeyaz ben de seni öğretmen zannediyordum :) e sen nesin o zaman
moralim bozuk yaa.sabah tartıda artı görüyorum moralim bozuluyor.neyi beceremiyorum yaaa;(böyle gidersen bu hafta 70in altına düşersin gibime geliyor.
bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 yumurta,2 zeytin
arada bol su 1 ceviz 5 fındık
öğlen 1 kase bezelye,bir kase yoğurt,2 dilim ekmek
arada yeşil çay
akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek,bol salata
AZ YEMEM LAZIM HEDEF=HEDEFİ AKREBİ GEÇMEK
bu sabah moralim cok bozuldu artı görünce.hem para harcıyorum hem eziyet cekiyorum neyi yanlış yapıyrum anlamadım.aslında dün aksam dün yazdıklarımdan artı seyler yedim:1 incir,1,5 ceviz,salata,2 yk bulgur.halen kendimi cok şiş hissediyorum yaa.bugun yine dayanamadım alışveriş yaptım.ceket ve etek aldım 40 beden ama kalıplarından.yoksa 42 iyi bgeldi baska modellerde.
bugun yediklerim
kahvaltı 1 kepekli lavaş,2 dilim hindi füme.salata
ara 1/' cb kefir
öğle ceyrek ekmekli döner ayran
ara kepek ekmekli tost
bugun cok ekmekli olmus yaa.o zamn aksam söyle olsun
aksam prebiyotik yogurt,tarcın ,zencefil,1 elma
ara 1/2 cb kefir
3_4 fincan bitki cayı,20 dk yürüyüş
kamu görevlisiyim:)) üst düzeyyy:))
moralim bozuk yaa.sabah tartıda artı görüyorum moralim bozuluyor.neyi beceremiyorum yaaa;(
ben seni destekliyorum arkadasım:)) bence aksam ekmek yeme.cünkü corba karbonhidrat ee bi de ekemk yersen nolcak iki karbonhidret.ben ce birini yeme.yeme sen yeme..
Hedef52 ben yemek îşini bakiciya biraktim,bebege baktigi müddet yemek de yapacak.ben zaten sevmiyorum 4 sene böyle gider kismetse.bizde de bu aksam ispank var ama benim 5 yadindaki oglan yemeyecek.yeme sorunu var ne bulsam diye dusinuyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?