geçmiş olsun doracım oglun için ... ve gecmiş olsun ebrucum kekik suyu ile gargara yap ii gelir derler.....
hoş buldum canım:)) bende elti yok henüz lakin aranıyolar:)) kıdemli olcekmişşşş adanalı olcekmişşşşş elit olcekmişşşş:))) gelin gelmeden beni deli ediyolar anlıcan:)))
emme grmceee mevzunda bende pek kısmetli degilim lakin eden yasar ve anlar diyorum ki anlıcak ilerki yıllarda hatalarını:))))
valla bizim kiler takıntılı bu mevzuda mesela ben iş yok güç yok yani... onlar hemsire yada ögrt istiyolarmısta ogullarına da benim için iç açıcı söz etmemişlerdi lakin oldu evlendim... iş güç sahibi bi gelin getirsinler asla bi lafım yok ama durupta benimle derecelendirilerse yani bana cok ayıp ederler. ki o kızada acırım sırf ögr oldugu için evlenme davasına gicek ... ki şuda var hayat kimlere nasıl fırsat sunuyor kimse bilmez imkanlarım eger olsaydı bende basarırdım lakin olmadı imkanlarım
nasıl yanii çıktığın çocukmu dal bile hediye etmediklava:yoksa annesimikötükedihüso
birde zamanmı değişmiş ney
eskiden işi iyi olan oğlanlar istenirdi şimdide gelinlermi beğenilmiyor işi iyi değil diyekötükedihüso
hey allahım yaaaaaohaoldumsmile
o zaman şimdiye kalaymıştık kaynanalmlar bizleri köprüden aşağ atarlarmıştıÇok üzgünüm çoook
canım benimmmmm
bir müddet daha devam et. boşver kaynana olacak kadını. zaten iyi bişi olsa kaynana demezler :roflol::roflol:
ismi daha güzel bir şey olurdu:roflol:
gerçi kocayada(eşe yani) koca demezler genç derlerdide :roflol::roflol:
benim böle konuştuğuma bakmayın kızlar. her ikiside bende mükemmelller çok şükürde:1closedeyes:sizleri güldüreyim dedimm:1rolleyes:
tek başına nöbetci gibi burda
sıkıldım ama olmazki
peri karla kardeşmi oldun gel artık olmazki aaaaaaaaaaaaaa
pericimm senn nekaadr hayat dolu bir bayansıı bayılıyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?