- 12 Ocak 2009
- 292
- 1
- 116
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne demek canım işine yarar inş ki yarıyacagınada eminim:)Aytenciim videolar için teşekkürler tekrardan eve gidince bakıcam:))
hepiniz tam gaz gidiosunuz valla misnewmoon oirpata dora ebrulum....bende gidiorummmmm yürüyüş yaptım bisaat önce simdi buraya yazıommm kilo bildirimimi sabah yapıcam ama cok veridigimi sanmıom dedigim gibi regl dönemi... hepimize bol sanslaaar olsun öptüm..
Canım beni alıyomusunuz listeye 71 im malesef bide hesaplama nasıldı bi ara buraya yapıştırıversenize unuttum ben.viva allah kolaylık versin
yaprak dökümü başladı :)
küto tekrar girip bişi yazdımı ben mi kaçırdım
kızlar aklımdayken yarın öğleden sonra misafirleirm geliyor çok işim var lütfen bildirimlerde gecikme olmasın yarın bildiremeyeck olanlar akşamdan yazsınlar lütfennn
Yokkkkkkkk tatlım yaaaaaaaaa temizlik faslını sürerken misafir haberi aldım derken derken gün sonu oldu iştelara nereye gittin sen bir kahvaltı bu kadar uuzn sürermi??????????? neler yiyorsun allah bilir:))))))))))))))))))
Burdayım canımcım dora oğlanın sünnetini yapmaya karar verdik pazartesi kestiricez düğünü yaza bıraktık bakalımiyi akşamlar kızlar.
laracığım pc yi açıkmı unuttun nelaelaelaelaelae
demin geldim burdaydın şimdi geldim yine burda görünüyor ama lakin seni göremedim bennnfisfisfis
ay ebrucuğum sölediğim gibi çayımı demledim. dışarı çıktım. çocuğu zor içeri aldım.
klava:
amaaa donmuşummmmm.eyvahedigeldismile
camın önüne oturduk. bir camdan bakıyor bir çay yudumluyordukkiiiii
yukardan kayan bir çocuk aşağdan gelen arabanın altına girmesinmiiiiikafamçokkarıştı
allahtanki araba hemen durdu ama çocuk yerden kalkamadı. sanırım korkudan dizleri çözüldü. üzerine birde şöforle çocuğun annesi kavga etti.
daha sonra biz halen camdayızz. yan binedan çocuğa bakmaya geliyorlardı ve ne oldu dersiniz. kadının ayağı kaydı ve düştü. sanırım kırığı vardı hadi doğru hastaneye. bunca olay varken ben nasıl pc ye gelip bakayım kiifisfisfisfisfisfis
kütom sende gir takıma 6 kilo almışsın bilmiyorumkismile
bediş bak buraya yazıyom ... sen alıp basını gidecen bak gör... ben diom san ... gel yap bu işi ... fırsatım yok demek ne yahu? biraz kandine gel aaaaa ona git hop yeeee bu na git hop yeee bak gör....
resim ci öğretmenim (resim öğretmenleri bu tabiri hiç sevmezler ):roflol: :roflol:ebruluumm saol canım valla bu iş sıkı tutmadan olmuyo ama suan moraller sıfır yinede vazgecmiom ulen inanın kar yagdıgı haldeee ankarada gittim yürüdüm iyimidir evde spor yapmak içimden gelmio eee mecbur...vee yazdıklarını okkumadıgımızıda nerden cıkarsın ben okuorumda sohbetleriniz karsılıklı oluyo arada girebilirsem bende kaynamaya calısıyom valla elimden geldiğince
dora acaip gün gecirmişsin valla :)
bide misnewmoon hırslı azimli gördüm valla seni aksatmıosun masallah sana özelliklede oirpata seni tebrik etmeden gecemem bu gidişle vermeyeceginiz kilo kalmaz bence
bu arada ebrulum canım geçmiş olsun sana dikkat edelim kendimize kızlaar..
vivanın ve kütahyanın takımdan cıkmasına üzüldüm...yeni gelck arkadaslara hoşgeldin deeer başarılar dileeeriiim bu arada ebrulummmm 12 gec olurmu tatlımmm bildirim için?