bu arada modamakjaj nerelerdeki kızlar...........
:
canim ya türkiyeye gidecegimden dolayi alisveris yapiyorum,bavul hazirliyorum,bu yüzden pek laptopu acmiyorum,hep bi kosusturmaca icinde oluyorum cünkü.
bide bavul kilosu isi var.30 kilodan fazla gelirse her kilo icin 4€ para aliyorlar,yani gecmemem lazim,ama hediye ,cikolata falan derken geciliyo bu kilo,zaten bos bavul 5kilo geliyo,üfff ,
puzzle gibi bisey zaten bu bavul isi,cok sIkIyo beni cook.
o yüzden giremiyorum,bide esimin ailesi falan gelicek görusmek icin,onlara hazirlik,evi temizle,camasir,bulasik,ütü,yemek derken anlamiyorum ki vakit nasil geciyoo..
Küto iigeceler şekerim bisen varsın bu saatte:-tatlicadiarzu-.Bu hafta olmasanda kendini motive et haftaya gel geri bak yaşımız gidio ben 83 lüyüm sende 85 liydin sanırsam.Eskisi gibi kilo veremiorum ben 30 dan sonra noolcak düşünmek bile istemiyorum:umursamaz:Az daha motive et kendini hadi kuzumm
dijital tartım hala gelmedi,evdeki tartıda benle yaşıt bazen eksik-fazla tartıo üstüne çıkıp anneme baktırttım.72 DEN GERİDESİN DEDİhihoyyythihoyyythihoyyyt
Ebrucum beni 71.50 olarak alır mısın? canım benim.Bi de hesaplama yapmayı anlatın bana bi ara lütfenn.eski kilo-yeni kilo 73-71.50=1.50 gerisini bilmiyorum amaa.Bi de kilomuz değiştikçe bu çizelgeyi yeniden mi düzenleyeceğiz??:uhm:
Bu koca göbüş gitsin artık lütfenn,mayalı hamur gibi duruyo oturunca.kafamçokkarıştı.benden önce de heryere giriyo ama aaa.:)
Öpüldünüz kızlarr
canimcim bencede kesinlikle 72 den azsindir,ne zamandir diyettesin,tartilinca 70 cikicak gibi geliyo bana opuyorumnanaktan