Bilmiyom ki,düşünmemeye çalışıyorum,akışına bıraksam diyorum.sanki önümden kişilik sahibi doktor mühendis ordusu geçti de ben mi istemem dedim.Ondan önceki ilişkim 4.5 sene sürdü.Nasıl bir vakit kaybı düşünün:s Hiç pişman değilim aslında geçen zamana onun işim konusunda zırvalamalarına dayanamayıp ben bitirmiştim. Onunda anası turizmciyim diye istemiyordu.İlla garanti mesleği olan gelin istiyordu:S.Kendisi ingilizce öğretmeniydi de.Şimdiki ile iyi geçiniyoruz ama nerdeyse 1 sene olacak daha 1 kuru dal çiçek dahi hediye etmedi bana.Çok zoruma gidiyor bu durum.Kendine de söyledim değeri çok yüksek olmasa da beni düşünüp 1 kez olsun bişey yapsın istiyorum...Hepiniz evli barklı bu konularda daha bilgili insanlarsınız içimi açasım geldi birden.İşimde de mutlu değilim.Bu sefer tersini yapıp daraldıkça yemek yerine daraldıkça kilo vermeye karar verdim.Şimdi de 2 incir yedim.Sabahtan toplamı alırsak:
DEVAM EDECİĞİM BYE
CANIM :) benim eşimde biz cıkarken öyleydi .. yani bir dal alıp geldigini görmedim ufak bir cimen olsa ona bile tavdım:) ki eşim le ben kanka derler ya öyleydik eski kız arklarına nasıl yağdırırdı bilirim:)) benle gönül mevzusu başladıktan sonra birseyini görmedim amaaa nişan taktıktan sonra her istedigimi alır her istedigimi yapar yani belli olmaz diecem ama sen dile getirmişin e o anlamıyorsa yani yani:S:uhm:
doracım benim laptop mutfaktan gitmez öle acık bekler kız izin verirse bi bakarım nick burda ama ben yokum başında anlata bildimmi:)