Ben şu anda 70.3 kg yim bu arada ama takımdan çıktığım kiloyu başlangıc yaparsanız yıkılırım yaaaaaaaaaaa 56 lardaydım herhal ne günlerdi
doracım incir bende fayda yapmıyor:)) en güzeli benim için leblebi:))) 1 avuc yiyorum yetiyo malum sebeb için:))
LARA bak 15 gün evdesin gel sen benim walk homeden yap cidden pişman olmıyacaksın pilates gibi sıkıcı degil.... mesela ben minder hareketlerini sevmem sıkılırım.. walk homede yer hareketi yok...
asim yazıyorummmmm
veeee
1.4 vermişimmmmmmmmm
valla cok sevindirigim:)))
1.4 müüü:sm_cool:maşallahhh sevinmiyecek kadar değilki bence sen bunu kutla:roflol:
ama öle dönerle değil ıspanakla:roflol::roflol::roflol:
of moralim saniye içinde gitti herifcim aradı agrısı vardı acile gitmişti... taş düşürüyomus(((((
doracım incir bende fayda yapmıyor:)) en güzeli benim için leblebi:))) 1 avuc yiyorum yetiyo malum sebeb için:))
LARA bak 15 gün evdesin gel sen benim walk homeden yap cidden pişman olmıyacaksın pilates gibi sıkıcı degil.... mesela ben minder hareketlerini sevmem sıkılırım.. walk homede yer hareketi yok...
asim yazıyorummmmm
veeee
1.4 vermişimmmmmmmmm
barsak problemin varsa
akşam dan inciri ıslat
sabah kalkınca hem suyunu iç. hemde posasını.
birde ara öğünlere kayısı ilave et.
tabi suyu ihmal etme. bu hafta senden umutluyuz. hadi bakalım takımı 1. yappppŞeniza.s.
günaydın kızlar
laracım hoşgeldin canım. aslında hiç birimiz hoşgelmedik ya :1ninca: hiç hoş bir durum değil doğrusu kaydirigubbakcemile3
oir patacım çok sevindim ama hiç de yazmamışsın sonucu. merak ettim bak şimdi.
nasıl insan gaza geliyor dimi
ben bugün acayip şişim yaww. patlayacak gibi hissediyorum kendimi. dün akşam karda çok oynadık. soğuktan olabilir mi acaba bilmiyorumkismile
menün çok güzel olmuş canım. birde sakın markete giderken aç karna gitmeyin. senin nezlinde hepimizedir bu uyarım ona göreEVET Canım ondandır kesin.Ayaklar üşüdüyse şiş hissetmişsindir kendini.Bu arada tünaydın hepinize.
Eski formda tam kgaz devam buraya ne yediğimi yazınca daha bi kontrollü oluyorum.Hesap verme ihtiyacı hissediyorum.Gelelim sabah kahvaltımacokacimcoook
1 Bardak ılık elma sirkeli su
2 adet kayısı
5 yemek kaşığı light sütle müsli
1 dilim pişmiş sucuk(zengin kahvaltı sofrasından),1 lokma ekmek ile
1 tane küp doğranmış kaşar peyniri
Yeşilçay 1 kupa
siyahçay 1 kupa
arada
mate çayı 1 adet portakal
markete gidioz şimdi hepinizi öptümm
teşekkürler canım:)Tebrik ederimm:alkisalkisalkis
orbişş ben geliyorum sen damlıyorsun. yoksa kan kanımı çekiyor kızzzzyerimseniben:roflol::roflol:
canım tabiki doyacak karnınki doymuştaa bunları yeyincenaniknanik:roflol::roflol::roflol:
bakk ben dün hiç yazdımmı yediklerimiii:roflol::roflol::roflol: belki domadıydımmmakannehir belkide çok doyduğumdan yazmadıydımmeyvahedigeldismilelaelaelaelaelae
cok cok tebrik ederim seni canim,ay ne guzel ,bak verebiliyormussun iste kaydirigubbakcemile3
asim yazıyorummmmm
veeee
1.4 vermişimmmmmmmmm
afiyet olsun doracim,ne guzel kizina karne hediyesi aliyorsun.bu arada ara öğünümde 1 alma yedim.
ana öğünümde ise ıspanaklı omlet yedim. 1 dilim kepekliö ekmekle birlikte.
akşama balık yiyeceğim miktarını o zaman yazarım.
akşam yemeğini saat 5 te ondan sonra eritmek için ve benim kıza karne hediyesi için ulusa doğru gideceğiz.
orda yakarım. gelincede bi ara öğün yaparım gün bitmiştir:lepi:
o zaman bazen bende yazmasam mi:kedi:
cok cok tebrik ederim seni canim,ay ne guzel ,bak verebiliyormussun iste kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun doracim,ne guzel kizina karne hediyesi aliyorsun.
ben herzaman basariliydim,her zaman derece yapiyordum,fakat hicbirzaman karne hediye almadi annemler,hatta 85 ten 5 aldigimda kiziyorlardi niye 100 degil diye.
canim cok guzel valla hediye almak ,sevinir hemde daha cok calismasi icin tesvik olur.kutlarim seni:)
...
1.4 vermişimmmmmmmmm
teşekkürlerr:) valla ii ki dömüşüm:)))Oirpata harika tebrik ederim,bak iyiki geri dönmüşşün şeker...kaydirigubbakcemile5
dimi ama bazen insana tak ediyo :)) hani bazıları varya yok 3 ayda 50 düştüm yok ayda 10 kg verdimleri okumak beni deli ediyodu:)) onlara bakınca nie ben demek yokmu işte bam telim orda zıplıyoduo zaman bazen bende yazmasam mi:kedi:
afiyet olsun doracim,ne guzel kizina karne hediyesi aliyorsun.
ben herzaman basariliydim,her zaman derece yapiyordum,fakat hicbirzaman karne hediye almadi annemler,hatta 85 ten 5 aldigimda kiziyorlardi niye 100 degil diye.
canim cok guzel valla hediye almak ,sevinir hemde daha cok calismasi icin tesvik olur.kutlarim seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?