Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun sınavların bitmiş harika..1,2 kg vermişsin ya hiç mi diyosun buna?kızlar yav hiç verememişim beş günde yavv geldim simdi sınavlarım bitti sıkı sıkı başlıcam artık sporada ebruulucum vermiiiş, moda makyaj vermiş, samanyolu vermiiiş... maşallah diyelim valla artık haftaya bakcaz dimiiiii
Akşamm yatağaa irdimm amaa birdenn uykumm kaçtıı burayaa daldımm onu bunu oku derkeknn sabahh 5 olmuşşgünaydın canım
aslında senin günün aymamıştır bu kadar uykuyla ama olumunekankayizsmile
seni okuyunca evde olmak ne güzel diye düşündüm tekrar. uykun yok takıl nette kaydirigubbakcemile2
bense uykum olmasa bile uyumak zorunda hissediyorum kendimi. sabah erken kalkmam gerek çünkü :1ninca:
ben bakarım şimdi canım.
bugün ebru da gelmedi. patron gelirse hemen uçarım haberiniz olsun. kaybolursam merak etmeyin kaydirigubbakcemile
ay çokk sağoll canımm yanii doğru anlamışımm bidee okulaa yetişmemmm lazımm panik oldumm sabahhh
hmm aslında varya ben bu tür şeylerin psikolojik olduğuna inanıyorum. verdiği diyet listesiyle kilo vermiş olman kuvvetle muhtemel şakkıdı yardımcı diye tabir ettiğimiz diğer ayrıntılar sadece kendimizi diyete odaklamamızı sağlıyor. beynimizi hazırlıyor bence şakkıdı
oirpatacım iyiki geldin.
benim hiç aklıma gelmemişti eski kiloyu yazmak. sanki takıma girdiğindeki kilo yazılacak gibi düşünmüştüm. valla 2. haftadan uyarı almayalım da:1ninca:
şincik şööle oluyor.
66,9 dan 66,5 çıkartılıyor. sonuç 0,4
0,4 ü 66,9 yani eski kiloya bölüyoruz. sonuç 0,0059
direkt olarak bu sonucu 100 ile çarpıyoruz. sonuç 0,5979
bize virgülden sonraki 2 basamak lazım. 3. basamak 5 ten büyükse 2. basamağı bir arttırıyoruz. yani 0,60 oluyor. 0,5939 olsaydı. arttırmayacaktık. 0,59 kalacaktı
:bbo:
yine bilee çokk iyii canımkızlar acele sınavım var gidiyorum ben 5 gün önce 68 den 67 ye inmiştim simdide 66.8 200 gr mı vermişim neysee.. veririz yılmıom
ohh bendee keyiflerr içindeyimm çokk güzell bir duyguuuOirpata selam canım nasılsın?Okul tatil oldu nasıl keyif anlatamam boşlukta gibiyim kendimi spora vericem bu tatilde.Senin derdin var mı bilmiyorum sigarayı bıraktım ben canım aslında 3 ocakta bırakmıştım ama 2 gün önce resetlemek zorunda kaldım emeğimi yani sil baştan oldu ama hem kilo almıyacapım hemde vereceğim azimliyim inşallah
Geçmiş olsun sınavların bitmiş harika..1,2 kg vermişsin ya hiç mi diyosun buna?
Bu arada ben damdan düşer gibi dalıyorum ama benim eski takımdaşlarımın hepsi bu takıma geçmiş canım ben kilo verip mezun olmuştum ama alıp geri dönenlerdenim malesef.Kabul görürse takımınıza g,rmek istiyorum.Başkan kim acaba kime dilekçe yazacağım?
Ebru canım tart biç bana yer var mı canım.Karneler nasıl bu aradacanım meraba ben o 1 kiloyu 5 gün önce vermiştim 200 grm vermiişim yani 5 gündede acaba hatamı yaptım diyorum bi yerde
bildigim kadarıyla o işlerden ebrulu sorumlu ve takım doldu heralde burdaki yazılanlardan anladığım kadarıyla yinede bi danış canım ne farkederki
sansın booool olsun vericez inşallaah..
tşk laracım iim bende kg ile ugrasıyorum:)) gözün aydın 15 gün rahatsın artık:))) spor için öneride bulunayım bilmem dikkate alırmısın? WALK HOME die bir video var cok eglenceli ve insanı strese sokmuyor.. evde yürüyüş ben 3 gündür yapıyorum ve gayet eğlene eğlene yapıyorum bi araştır istersen? sigara mevzusuna gelince offff offf esir ediyo bizi kendine eroin bağımlılından kurtulmak sigara bagımlılından daha basitmiş... gayri gerisini düşünelim(Oirpata selam canım nasılsın?Okul tatil oldu nasıl keyif anlatamam boşlukta gibiyim kendimi spora vericem bu tatilde.Senin derdin var mı bilmiyorum sigarayı bıraktım ben canım aslında 3 ocakta bırakmıştım ama 2 gün önce resetlemek zorunda kaldım emeğimi yani sil baştan oldu ama hem kilo almıyacapım hemde vereceğim azimliyim inşallah
harika kıdemli bir şişman olaraktan şunu diyem canım:)) duraklama evresi var mesela obezlerde 2 ay sonra duraklar sen normal oldugun için erken oluyor.. sen devamını getir haftaya pıt pıt gidecekler canım:)))kızlar yav hiç verememişim beş günde yavv geldim simdi sınavlarım bitti sıkı sıkı başlıcam artık sporada ebruulucum vermiiiş, moda makyaj vermiş, samanyolu vermiiiş... maşallah diyelim valla artık haftaya bakcaz dimiiiii
Ben kaçtım görüşürüz
oğluşlarımın karneleri süper canım inşallah hep böyle devam eder:)