Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asicim daha iyi ol inşallahaaaaaaaaaaaaaaaaa yanlışmı yapmışımmmmmmmeyvahedigeldismile
çok ama çok özür tatlımmmmmmm.
ee ikimsnde çene yparsam olacağ buydu demiii:kedi::kedi::kedi:
Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin oğluşunu asicim :)
Kilon aslında boyuna göre sağlıklı bir kilo,Ama tabiki daha da iyisi olsun canım.Ah o 6 lı rakamları bi de ben görsemm.Bi de nerde yaşıyosun.Dİğer yazanların hangi şehir olduğunu hep merak ederim de:)
:teytey: tebrikler kütomm kutlarım seni canımm. bende çok ama çok acıktım. 1 mandalin yedim ama kesmedi.selam kızlar nasılsınız... haftaonu ben fırsat bulamıyorum bulsamda keyfım yok yazacak bişiy gelmıyor aklıma bıkç gun ıdare artık .....
dıyet super hersey yolunda tartı harekete başlamış bile gerıye dogru
sizi seviom görüşürükkkk............
yazın her güüün yürüyerek yediklerime dikkat ederek 10 kilo vermiştim..ideal kilomdaydım ama maalesef kış gelince hareketsizleşmeye başladım ve yürüyüşlerimi bıraktım okul bi yandan kpss sınavı dersane bi yandan.. insan strese giriyor. ya aslında çok yemiyorum ama sporu bırakınca olanlar oluyor zor bi durum inanın kış diye soğuk diye yürüyüş yapasımda yok ama yencem bu psikolojiyi yeniden başlıcam yürüyüşlerime bi gelsin 15 tatil inşallaaah:)
canımm benimmmm:1hug: bende kayıtlıydı zaten hesap işi. defterimi bulup yeniden hatırladım. ayy çok tatlısınız yaa.
ben sizi işte bu yüzden çok seviyorummmmŞeniz
neler yaptın diye sormuşun.
önce bir lahana sardım bol kıymalı tek tük pirinçliyerimseniben
sonra havuç ceviz karışık bir kek yaptım bol kalorili:gitme:
sonra gözleme yaptım .
birazı boş birazı kıymalı birazı peynirli:gitme:
birde patatest haşlıyorum.
misafirlerim eski komşularım.
ihtiyar bir teyzeyle amca
ama sizden iyi olmasınlar pek bir şekerleropuyorumnanaktan. tonton tontonundannnopuyorumnanaktan
şimdi soracaksınız ee sen bunlardan yiyecenmi diyeee
ben öğlene ton balık yedim. turpla birlikte
sadece dolmadan alırım ama sayıyı sınırlıtutacağım.
misafirlerim ihtiyar dedimya öyle pek bişey yemezler. hastalıkları dolayısıyla. şeker kolestrol hepsi var gariplerimde:sinifsinif:
ayy çokk moral veriyorsunn canımm,benn dikkat etmediğim içinn 30 kilo alann birisiyimm bunuu bildiğimm içinn dikkatlii olmamm gerekiyooo yaşdaa ilerliyoo vermek zorlaşıyoobikerem bu düşünceden bir çık canım. hamile olupta hiç hamile gibi görünmeyen o kadar çok insan varki memlekette.
dikkat edersen fazla almazsın. sadece 12 kilo alırsın . onuda bir çırpıda verirsinn:lepi:
hakılısınn canımmedacım herşeyin hayırlısı bebişim sıkma canını verirsin biraz geri alırsın sonra yine verirsin hayat böyle degilmi gelgitlerle dolu mücadeleye devam
bende börek yaptım çocuklarada daha pişirmedim kızlar ucundan kıyısından alırım azcık nefis bu demi:)
doracım tıka basa yemediğin sürece problem yok dikkat et unutupta götürme cevizler gibi:)
:umursamaz:sen bana nasıl vurursunnnnnnkötükedihüso klava: kaydirigubbakcemilesaçından tutar sürüklerim seni:umursamaz:
opuyorumnanaktanay bak kıyamadım yine ama ben doğru söylüyorummm:kedi:
evet kızlar doracım cuma yarışmasına katılmak isteyenlerden bir arkadaş çagırdım yagmurtası78 kilo imiş 70 79 kilo olanlar birlikte zayıflıyor topiğine takılmış epey ama cıkmış gelirse kalsın
gerçekten kilo vermek isteyenlere acıgız dimi:)hihoyyyt
canımm.tesekkür ederim kendini tanıttıgn için.bu yarışma ve sorumluluk duygusu iyice kamçılıyo beni.bence hepimiz çok güzel kilolar vericeğiz,inanıyorum:)
aaaaa benimm hiçç haberimm yokk nelerr olmuşş böyleeeealsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
gel buraya gel sen gellllllllll karabiberin hesaplamasını sen yaptın dün dimialsanaalsanasmile o nasıl hesaplamaaaa 100 le çarpmayı unutmuşun onuda öylece göndermişsiz kalistecim de kalite konrol etmiş onaylamış ama azra sıladan kaçamamış kaydirigubbakcemile3 birde onun gözünden kaçsaydık tam olacakmış kaydirigubbakcemile3
oy kıyamam cokmu vurdum snaa ben yok kzuucummmmm o şakaydıııııı seni seviyorum bir yanlışlık yapmışız ne var ki bunda aaaaaaaaaa yanlışlıklar gelir ve gecer ama dostluklar bakidirrrrrŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz canım arkadaşım benim bizim canımız sagolsun dimiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5 :lepi: alkisalkisalkis harikayız biz :sm_cool:
yazın her güüün yürüyerek yediklerime dikkat ederek 10 kilo vermiştim..ideal kilomdaydım ama maalesef kış gelince hareketsizleşmeye başladım ve yürüyüşlerimi bıraktım okul bi yandan kpss sınavı dersane bi yandan.. insan strese giriyor. ya aslında çok yemiyorum ama sporu bırakınca olanlar oluyor zor bi durum inanın kış diye soğuk diye yürüyüş yapasımda yok ama yencem bu psikolojiyi yeniden başlıcam yürüyüşlerime bi gelsin 15 tatil inşallaaah:)
kızlar az önce ıspnağımı yapıp yedim ama o ne tuz allahımmmm. şişmezsem iyidirrrrrr.
tadı iyiydi sanırım ama tuz tadını daha çok aldımmmkötükedihüso
ekmeğim yoktu. bende ekmek yerine küçüğün büyüğü eti cin yedim adet.laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
zaten küçüğe 3 basardı:kedi::kedi:
bu gün bana elleşmeyin çok yemişin filan diye hastayımmmmbilmiyorumkismile
hoşbulduk canım:) yarın yürüyüşe baslıcam sabah erkenden anca hareketle gider bu kilolarr yaa dimi:)