- 11 Ocak 2010
- 176
- 0
asicim ve doracim kendinizi tanittigniz icin tesekkur ederim,hepiniz gayet tatli cok os insanlarmissiniz,sevdim burayi olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
asicim cok az yiyorsun demissin,
ben 2 hafta sonra türkiyeye gelecegim o yuzden iyice kistim yediklerimi.bide ben inceyken gercekten böyle az yiyordum.tabi yedigim gunlerde oluyoduda geneli boyleydi.
bide benim ailem sagolsunlar kilo konusuna cok takiklar,dedem bile!benim su halime demediklerini birakmiyorlar.hergun soruyorlar sebze yedin mi kilo verdin mi diye.zaten ben su ana hayatimin en fazla kilosunu yasiyorum.ama gidiyo kaydirigubbakcemile3
bugun 67.7 gibi gördum cok mutluyum cooook.
insallah daha da gidecek.
asicim ayni boyda ve ayni yastaymisiz olumunekankayizsmile
bugun yediklerime gelince
saat 12.00 gibi
2dilim ekmek ustune biraz sarmisakli ve otlu sürme peynir ama light,vede 1,5 dilim kasar peyniri.
saat 15.00 gibi 1 dilim ekmek üzerinde yarim dilim peynir
saat 20.00 birazdan yiyecegiz,biraz patates kizartmasi :kedi: biraz köfte.
unuttum aradada sekersiz cay ve kahve ictim,ve bugun bayagi yürüdüm.havalar biraz isinsa fitness e gidecem de,cok soguk burasi -4 ve heryer buz.karlar haftalardir duruyo,durdukcada buz oldu.hava sicakligi 5 derece olsunda bende fitnesse gideyim a.s
asicim cok az yiyorsun demissin,
ben 2 hafta sonra türkiyeye gelecegim o yuzden iyice kistim yediklerimi.bide ben inceyken gercekten böyle az yiyordum.tabi yedigim gunlerde oluyoduda geneli boyleydi.
bide benim ailem sagolsunlar kilo konusuna cok takiklar,dedem bile!benim su halime demediklerini birakmiyorlar.hergun soruyorlar sebze yedin mi kilo verdin mi diye.zaten ben su ana hayatimin en fazla kilosunu yasiyorum.ama gidiyo kaydirigubbakcemile3
bugun 67.7 gibi gördum cok mutluyum cooook.
insallah daha da gidecek.
asicim ayni boyda ve ayni yastaymisiz olumunekankayizsmile
bugun yediklerime gelince
saat 12.00 gibi
2dilim ekmek ustune biraz sarmisakli ve otlu sürme peynir ama light,vede 1,5 dilim kasar peyniri.
saat 15.00 gibi 1 dilim ekmek üzerinde yarim dilim peynir
saat 20.00 birazdan yiyecegiz,biraz patates kizartmasi :kedi: biraz köfte.
unuttum aradada sekersiz cay ve kahve ictim,ve bugun bayagi yürüdüm.havalar biraz isinsa fitness e gidecem de,cok soguk burasi -4 ve heryer buz.karlar haftalardir duruyo,durdukcada buz oldu.hava sicakligi 5 derece olsunda bende fitnesse gideyim a.s