oh maşallah ebrucumm ne güzell cesaretinn var sınavlaraa girmeyee benimm hiç yokkbakıyorum da herkes oyunların esiri olmuş hımmmmm
ben bazen cok üzülüyorum biliyormusunuz kendim için faydalı hiç bir şey yapmadıgım için :)
oyunlar beni daha cok strese sokuyor
herkes öyle olacak diye bişi yok tabide
cevremde oynayan ciftlik kurup köy kuran sonra köyünü korumaya alan savaşçıları olan bir çok insan var acayip demi gecenin ikisinde kalkıp mısır biçiyolarmışşşşşşşşşşşş
enteresan
neysee bu benim düşüncem herkesin kendi fikri saygı duyarım sadece paylaşmak istedim
gece saat 2 ye kadar ders calıştım içim dışım soru bankası olcak yakında :))))))) kpss ye çalışıyorum bende kızlar:)
işte bööööööleee
yok canım ya artık eskısı gibi hergece deil arada bir sevdigim bi ardıdıs msn me takılırsa ole sabahlıyorum benım kocişte hep gunduzcu tdp de bıze devlet motor alamadı normalde ole olması gerek ama yok
biz daha 2,5 yıllıgız ilk görev eskısehır dogu bu mayıs gideriz gibi belli deil daha benımkıde cok ıstıyor misyon koruma hayırlısı olsun tabee
haaa ben geldim ya kayboldu herkes canınız sagolsun ben yazar yazar kendimde okurum :)))))))))))))
sabah dr özün programına takıldım yine sabahın 7 sinde başka napcaksam :))))))))
aman kızlar diyet miyet zayılık bir yana sırf saglıklı olmak adına vermeliyiz bu kiloları :)
edacım dmeek kozanlısın gitmiştim ben oralara kı:)
cok sevdiğim bir arkadaşımda oralı tanış çıkarmışsınız şimdi oda adanada :) çenem düştü tutmayın beni :)))))))))
sizin köpeciğinizdemii var kız evde mi bakıyorsunnEbruya aynen suan bussuru plan var alışverişe cıkmam lazım köpecige mama vermem lazım ablam beklıyo arkadas akşama lahana sarmaya beklıyo ben pc basında sizle yazışmaya cebellesıyorum
edaaaa hangi köydensin sen? bizimki sevinç le başlayan köyden:)) yahu kuzum oranın sogundan ne olacak sen ank da olsan tık die düşersin:))
kuzum yemegim pişti bile düdüklüye koymustum ay aksam aliş cok sevinecek:) hamileliigimden buyana toplam olarak 8 kere pişti bu fasulye bizim evde:)))
ya şöle ağıztadıyla bir ara öğün yapam dedim sindiree sindire. koydum tabağa leblebi üzüm kayısı fındık fıstık sayılı olarak sizin geçmişinizi okurken fark etmeden yemişimmmmbilmiyorumkismile hiç tadınada varamadım yaaaaaa:gitme::gitme:
afferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendimi anlatacak tarif edecek kelimem yok kızlar
bir kupa ıhlamur karanfil ve tarçından oluşan bir karışım yaptım kendime kaynattım içtim şekersiz sabh akşam içiyorum zaten de yazmayı unutuyomuşum :) metabolizma hızlandırıcı vardı hani şu mucize iksir diyetisyenin biri arkadaşa ıhlamurda koy demiş o elma yerine ıhlamur koyuyor aklıma geldi bende öyle yaptım içinede limon sıkıyorum biraz iyi geliyo işte böyle
şu an başım çatlayıp ikiye ayrılacak kızlar neyse ben kaçtım yatmak yatmak yatmak istiyorum ama işim varba bay
ha bu arada yarın şöyle bir hazır hale gelelim kim nerde kaç kilo ne haldeyiz cumaya hazırlık yapalım oldumu şekerlerim öptm ba bay
kısırı bende çok severimm amaa naptınn sen demeyeceğimm çünküü düzenee bende girmeyee çalışıyorummFıstıklarr nereye gittiniz yahukaç saattir kimsecikler yazmıyo.
Bu akşam 9 gündür yemediğim kadar yedim ama naapiyim canım kaç gündür makarna istiyodu.Makarna varduı yemekte hemde peynirli anammm bi de kısır hiçç dayanamam sanırım atalarımda doğu geni var pek bi severim bulguru acıyı aslen Bulgaristan göçmeni ninemgiller ama :S bi araştırmak lazım.Bi de ızgara gögüs vardı onu da yedim salata ile iş dönüşü eve gidip accık daha fazla spor yapayım bari hatta pilates CD mi açıp çalışayım pelte kıvamına gelmezsemm.Yarın güzel bir gün olabilir yanii di mi düşünsenize fit bi hatuna yarın öbür gün ne iş kapıları açılır 38 beden olsam daha etkileyici olmaz mıyım sizce
vivacım ben eşimden 20 gün küçügüm:))))
gündüz üni oldugundan pek giremedim nete,
neyse müjdeli bi haber 500 gr vermişim:dance: ve 68 olmuşum çok sevindimzemuszemus
bugün yediklerime gelince
kahvaltı olarak:hamburger ekmegi kadar olan bir ekmek var burda(adı semmel,hatta google yazınca fotosu cıkıyo) o ekmegın ıcıne yogurlu peynir koydum1 dilim,onu yedim.
bide bunu yemeden önce 3tane kuru kayısı ve üstüne bolca su içtim.
akşam da:1,5 tabak kendi yaptıgım mercimek corbası,neredeyse 0 yagla yaptım:teytey:
21.00 gibide 47 kalorilik meyveli yogurdumu yedim.
birazdan çay içerim.
zaten regl de olucam şişkinliğimde gidecek,ohhh ne güzel,kilolar gitmeğe başladı bile.
dün komşum akşam bana 1 koca tabak kısır getirmiş........
almasam kırılacaklardı. mecbur aldım ama aldığım gibi çöpe döktüm. allah affetsin yarabbim. çokta vicdan azabı duydum ama benden başka kısır seven olmaki evde:umursamaz:
Günaydın takımımın güzel çıtırları.....
Valla Doracım daha tam diyete adapte olamadfım ben.Seni tebrik ediyorum....Tabii kısır adına üzüldüm,ama kendimizi tutmamız lazım...Bu hafta hep arkadaş ziyareti,gün vs ile geçiyor.Artık haftasonu tam olarak başlıcam,birde malum dönemdeyim tatlı isteği zorluyor beni....
Kızının en zor senesi,yaş olarak da birde sbs var tabi.Allah yardımcısı olsun.....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?