eprulumcum :)) ben yarın sabah 6 da bezelye toplıcam mesela:)))))
kuzum yemegim pişti bile düdüklüye koymustum ay aksam aliş cok sevinecek:) hamileliigimden buyana toplam olarak 8 kere pişti bu fasulye bizim evde:)))
canım benim kızla oğlanın arasında bebeği olmadı olanlarda düştü. çok tedavilerin ardından oğlanı yakalayabildik:Saruboceq:oh maşallah arkadaşımmm sen büyütmüşsünn kurtulmuşsunn
kızla oğlann arasındaa çokk yaş farkı varrr kızzz
kızım 96 lı canım. bu mart ayında 14 yaşı bitecek. 8. sınıfta okuyor.Allah bağışlasın canım,kızın lise 1 de mi okuyor.benim küçük de 95 doğumlu
hemde ne soğukk. resmen kuru ayazdır buralarrrrrreyvahedigeldismileeyvahedigeldismileedaaaa hangi köydensin sen? bizimki sevinç le başlayan köyden:)) yahu kuzum oranın sogundan ne olacak sen ank da olsan tık die düşersin:))
bende facede oynuyordum bu oyunu ama çoktandır bakmadım tarla kurudumu ne yaptı bedişşşşşşşşşşşşşşeprulumcum :)) ben yarın sabah 6 da bezelye toplıcam mesela:)))))
:roflol::roflol::roflol:çetelemı tutuyon kız bende 345842 defa patates kızrttım pek sevınır tekem benımdekaydirigubbakcemile3zemuszemuskaydirigubbakcemile2
ya şöle ağıztadıyla bir ara öğün yapam dedim sindiree sindire. koydum tabağa leblebi üzüm kayısı fındık fıstık sayılı olarak sizin geçmişinizi okurken fark etmeden yemişimmmmbilmiyorumkismile hiç tadınada varamadım yaaaaaa:gitme::gitme:
ha bu aarada seni yerinde olmak isteyen bir sürü insan var unutma emi bir tanesi
hadi bakalım
tabi canım calısan bayanlar için öle ama bizim gibiler için gereksiz die düşünüyorum... kuzum pratiklik ii hoş da bu kolaylıklar bizi böle cıkmazlara sokuyor.. eskiden hamuru elimizle yoguruyoduk simdi makinalar .. haraket kısıtlılıgı cidden valla artık iyiden ii ye ben taktım gelisen dünya durumunasismanlıgımın suçlusu onlarrrrrrr DD
canım esim daha 26 yasında herhalda gecmedi daha:) valla bende gitmek istiyorum esimden önce :)) kuzum adananın havasıda beni öldürüyor soguk memleket cıkarsa velle daha ii olur .... allahım inş giderizzzz... adanaya kurbandan önce gitmiştim heryıl gidiyoruz adana imamogluna..sen nerdesin ?
yok canım yaa o zamanlar kızım vardı hani hamişlere nur iner derler ya ondan bence ....
kız öle degilmi ama cirkinlestim aayol:)))
Şişman manifesto ya ulaştım sonunda kızcağız tüm tombişler gibi neşeli birisine benziyor:) Azmin zaferi helal olsun valla
vivacım ben eşimden 20 gün küçügüm:))))
gündüz üni oldugundan pek giremedim nete,
neyse müjdeli bi haber 500 gr vermişim:dance: ve 68 olmuşum çok sevindimzemuszemus
bugün yediklerime gelince
kahvaltı olarak:hamburger ekmegi kadar olan bir ekmek var burda(adı semmel,hatta google yazınca fotosu cıkıyo) o ekmegın ıcıne yogurlu peynir koydum1 dilim,onu yedim.
bide bunu yemeden önce 3tane kuru kayısı ve üstüne bolca su içtim.
akşam da:1,5 tabak kendi yaptıgım mercimek corbası,neredeyse 0 yagla yaptım:teytey:
21.00 gibide 47 kalorilik meyveli yogurdumu yedim.
birazdan çay içerim.
zaten regl de olucam şişkinliğimde gidecek,ohhh ne güzel,kilolar gitmeğe başladı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?