126.etap c.tesi
sheker_Cadı
sabah: müsli
ara: 3 kaşık pilav
öğle: 8 kaşık fasülye
ara: 1 dilim yaş pasta :S
akşam: 2 köfte kadar et
ara: 1 top dondurma
2,5 ltre su 2 saat yürüyüş.
leah
Sabah 2 dilim ekmek bol yeşillik+beyaz peynir.
Öğlen: ton balıklı 2 tane mini dürüm + bol yeşillik
Ara: Kuru kayısı
Ara : kuru kayısı + kahve
Akşam:Roka slatası+ 2 tane inegöl köfte
Ara: Kuru kayısı + süt
en-fur-tu
sabah :3-4 çtal omlet,salatalık ve domates
ara :yok
öğle :2 y.kaşığı taze fasülye,1 kepçe pilav
ara :1 kupa yeşil çay
akşam :salata,ayran 1 kase çorba
spor :1 saat yürüyüş
su :2 lt.
handemi
sabah:bir dilim ekmek üzeri nutella :kedi:
ara:bir mandalina
öğlen:2 kaşık fasülye yemeği salata 2 dilim ekmek
ara:bir neskafe
akşam :1 dürüm :kedi:
su 2 litre
spor yok
bitki çayı 1 fincan
selam arkadaşlar.
silviş çook geççmiş olsun.umarım önemli bişeyi yoktur teyzemizin.neyse rahatsızlığı bir an evvel rabbim şifa evrsin inş.
selam canparelerim ...
silvişim evet datlım iyiyim biraz ...ya benim ki çok farklı bi bunalım anlatamıyorumki sizlere ...
en furtu şikerim cancazım napıyon kı görüşmeyeli ...facede amma köpürmüşşün bacım yirim ben senin köpürmeni ...hadi kızlar bi kahve içeyim dedim bide kızlara bakim napmış lar ...az grib oldum gibi halsiz ve çok bitkinin yarın benim için büyük gün denetçiler gelicek müdürlükte bi agbimiz var sagolsun ufaktan çıtlatıverdi gelecekler diye kızlar o kadatr sıkı tutuyorlarki anlatamm bütün haftasonum evrak düzenlemele geçti inanın bana aslında düzgün herşeyim tam ama adamlar 5 yaşındaki çocugun bebek kartını istiyolar anlamıyorumki ...neyse hadi çenem düştü yine kısa bi süre sonra aranızdayım allah izin verirse hepinizi çok seviyor ve çoook öpüyorum bby..
kızlar şöyle bir geçiyordum uğradımkaydirigubbakcemile3
nalansu sobee :hulya:
nabersiniz bakalım nasıl gidiyor?
merhaba kızlar yoğun ve oldukça bı hafta sonu geçirdim
pazar günü kursa gittim ehliyet kursuna ilk yardım dersi vardı
anladım anlamasına ama motor dersi çok zor hepside bilmediğimiz terimler yani en azından benim öle
yediklerimi yazdım görüyosunuz pekde iyi geçmedi hafta sonum diet adına
canımı sıkan çok şey oldu bu hafta sonu hiç beklemediğim insanlardan şaırtıcı şeyler duydum kendi adıma sinirlerim biraz bozuk şu ara ama biliyorumki buda geçecek
neyse çok konuştum bugünde arkadaşın bebeği oldu ona gidicem offf şimdi hazırlamıştır kesin mis gibi şeyler daha kahvaltıda yapmadım midem zil çalıyo neyse kızlar görüşürüz
silviyacım canım bu arada çok geçmiş olsun umarım annen iyidir allah şifa versin canım benim
hepinizi seviyorum kızlar
silvişim canım ne oldu neyi var anneni ..çok geçmişler olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?