slm 2 takimin fistiklari nasilsiniz ???? silviya gecmis olsun allah sifasini verir insallah nalansu sen nasilsin bugun toparlandinmi ???? hepinizi opuyorum handemi enfertu nalansu silviyaopuyorumnanaktan
saol eylülcem.
sen nasılsın bakalım uğrayamadım bayadır sizn takıma asayiş berkemaldir umarım :)
kızlar biz antepe gidemedik benimde oğluşum o gece hastalandı. yani toptan bir hastalık hali varmış takımda. geçmiş olsun herkese.
singingim geçmiş olsun.oğlunun hastalnmasınada seyahatin iptalinede üzüldüm ama önemli olan sağlık.öpüyorum ufaklığı kocaman. a.s.
selam güzeller...silviş anenin iyi olmasına sevindim canım.acile gittik falan diyince bende korkmuştum aman neyseki ağır bi durumdan korusun rabbim sevdiklerimizi..
handemicim demek motor zorladı seni.valla ben 18 imi doldururu doldurmaz tam bi araba tutkunu olduğum için başladım babama baskı yapmaya.kursa yazdırdı beni ama sağolsun derslere yollamadı kalın bi kitap getirid eve,sınav zamanına kadar çalıştım.su gibi ettim resmen hani çok istiyom ya,e bide ilkinde kazanmam lazım beklemeye tahammülümde yok.neyse ki sınavı 3 derstende 99-100-97 alarak tamamladım.motordan 97 almıştım yalnız.bende az biraz zorlandım.ama inan ki şu anda motorla ilgili aklımda hiç bir şey kalmadı.önemli olan zaten ilkyardım ve kurallar.onları ara sıra gözden geçirdiğim bile oluyor hala.sende en kısa zamanda ehliyetini alıp keyifle arabanı sürersin inş...benm şimdi eşime hiiiiç minnetim yok.gerçi her yere yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum ama kışın her yere co-pilotum furkoyla (pardon nalansu furkan diyecektim.)) gidiyorum.
nalansum,bize uğramamazlık etmediğine sevindim bacım.iyisin de mi....
kızlar hepinizi öpüyorum.ayy tv izlerken içim geçmiş yerde en az yarım saat uyuklamışım.ha bu arada sınırısz neti olan bi arkadaşım bana lesli teyzenin 3 milini indirdi.dün akşam yapayım dedim.hakikaten çok zevkliynmiş.ama furkan gelip bacağımın arasına girmeye çalışınca vaziyet bozuldu.bu akşam yine yapacağım kısmetse...
canım konukomşu rahatsızlanınca hastaneye taşıyorum ama anneme gelince ben gitmem diye tutturuyo.busefer ısrarımla gittik.biraz daha çabuk toplarlandı böylece.
bu arada sendne sonunda kavuşmuşsun lesli teyzeye hayırlı uğurlu olsun :)