- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
zannımca sen gününüde şaşırdında boşa telaş yaptın :roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞeniz
haha domination ın gönderdiği karikatürler geldi aklıma özellikle idama giden mahkumun son yemeği,nide diyet istemesi. :roflol:
iyi taitller megi..
:))) peki bayramdan sonra kimler elme diyetini yapacak? parmak kaldırsın
silviş :lepi:
minnak not:domination canım sana domino desem kızarmısın :) eriniyorum nickini yazarken. -ation la biten kelimeleri söylemesin iseviyorumda yazması biraz sıkıcı
bana uyar :lepi:selam kızlar.ancak geldim.sebnemcim sağolsun listemizi göndermiş.
singingim canın sağolsun.bi sen değil bu hafta bütün takım kayıplarda.artık bayram telaşına verelim.ama bayramdan sonra sıkı yönetim.karışmam :)
elma diyeti yapacak olanlar.
silviya
domination
enfurtu
singing
varmıydı başka parmak kaldıran?
ama ayarlayıp hepimiz aynı günde başlayalım.
mesela çarşamba günü ayın 23 ü.yanı bayramdan sonraki ilk gün.ben diyorum ki cuma günü bildirmleirmizi yaparız ve herkesin listedeki kilosunu baz alarak cumartesi başlarız diyete.ona göre herkes hazırlıklarını yapsın.elmalarını stoklasın.anlşatık mı?
bana uyar :lepi:
bu arada "megilara" 1. olmuşsun tebriklerr opuyorumnanaktan
2.takımın çıtırlari hepinize iyi bayramlar diliyorum kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
haa bi de tatlıyı filan fazla kaçırmayınlmaz:
bayramınız mubarek olsun hatunlar,mutlu ve huzurlu nice bayramlar görürsünüz inşallah opuyorumnanaktan
elma diyetine varım kızlar hadi herkesin baayramı mübarek ossun küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum ...annecimdeyim şimdimesrsinde ..hadi çok öpüyorumm bby ...
ay kızzlarrr annem bi talılar yapmış resmen döktürmüş zilli...kimdi o tatlı yemeyin diyen ..oldu cANIM SELAM SÖLEEEEEEEEEE
emredersin komutanımbuyrunnnnnnnnn (selam çakan smiley yok bunla idare etces artık :roflol: )
ayrıca sanada iyi bayramlar dominoş.
aa sanki kötülüğününz için dedim anam yiyin de az yiyin yani hiç yemeyin mi dedim ben fazla kaçırmayın dedim kötükedihüsoelma diyetine varım kızlar hadi herkesin baayramı mübarek ossun küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum ...annecimdeyim şimdimesrsinde ..hadi çok öpüyorumm bby ...
ay kızzlarrr annem bi talılar yapmış resmen döktürmüş zilli...kimdi o tatlı yemeyin diyen ..oldu cANIM SELAM SÖLEEEEEEEEEE
aaa arkidiler puanlarımıza ne olmuş.bi bileniniz var mı acep?