selam canlarımmm.bugün arkadaştaydım maalesef giremedim sayfamıza.maşaallah bugünde hepiniz uğramışsınız.bi ben gelemedim.mardin cadısıda yok nette.haa bu arada meyram sakın cdlere göz dikme önce ben kaptım.kız mardin cadısı,benm cdlerle sen müşterimi kapmaya çalışiıtyon.seni cadı seni.sorarım ben sana.
ayy kızlar bugün eve bi geldim aşağıdan bi baktım balkona seripte gittiğim yolluklardan biri yok.ilk aklıma gelen halının üstüne düşmesin diye bıraktığım sandalyenin düşüpte birinin başını yarması.çünkü ben 7. katta oturuyom alimallah düşseydi ooo düşünemiyom bile.neyse eve bi geldim sandalye iç kısma düşmüş.kapıcıda görmemiş halımı.ben artık umudu kesmişken sağolsun yan komşum getirdi.meğer düşünce o almış.ama şimdi baştan yıkamam gerek.iş çıktı bana.
şimdi neler yediğimi yazayım dün ve bugün:
07.07 salı ne yedim:
sabah :2-3 dilim sucuk,1 brd. çay
ara :yok
öğle :kısır 2 kase kadar
akşam :güveç pilav
08.07 yediklerim:
sabah :bir dilim börek ve çay
öğle :bir dilm kek,1 dilm poğaça ,yarım krep
akşam :yok
günaydın hatunlar,silviyacığım paylaşımın için teşekkür ederim kelimesi kelimesine katılıyorum ama birşeyi anlamıyorum sodanın ne gibi faydası var? ben hiç soda tüketmeyen biriyim.benim patronum geçen yıl herzamanki beslenme alışkanlığına ek olarak yemeklerden sonra soda içerek 6 kg aldı,soda içmeyi bırakınca kilo almasıda durdu.bende bunu gördüğüm için senede bir iki tane içeceksem hiç içmedim.
herkese günaydın...a.s.
silviacım canım ellerine saglık bilgiler gerçektende dogru özellikle şu kısım bizim çok işimize yarıcak gibi
Yani; Eskiden 3 Dilim Ekmek Şimdi 2 Dilim Ekmel Olacak
Yani; Eskiden 100gr Yağ koyuyorsanız şimdi 70 gr Yağ koyacaksınız
Yani; Eskiden 6Köfte yiyorsanız şimdi 4 Köfte yiyeceksiniz
lilly , cihan ,yaneka canlarım nerdesiniz yawwklava: klava:.. ya hanımlar günde en fazla 2-3 dakika sürer yediklerinizi yazıp çıkmanız ..lütfen paylaşıma devam edelim hem bugün kilo bildirim günümüz ..hadi bakalım bekliyoruz ..
haklısın silviyacığım,hem tansiyonum normalde çok düşük hemde çok terliyorum.bolbol su tüketiyorum ama arada sodayıda içmeliyim sanırım.patronum yeme alışkanlığı standartdır kessen değiştirmez adam kendini ama herkesin bünyesi bir değil belkide onunki de öyle bir tepki verdi.neyse ben kendime bir soda söyleyeyim de meyvelisiyle sadesinin calorisi aynı mı :))