aaa çok ayıp aşk olsun adresi yolla msn den hemen gönderim tatile gitmeden ...neyine vazgeçeyim canımmm..sen yeterki zayıfla hayatım ben senin evine getireyim leslie teyzeyi ..ya bu arada 56 yaşındaymış zilli ..hiç gösteriyomu allah aşkına ..depresyona sokacak bu karı beni ...
ya silvş kızlar ben çok dagıttım diyet olayını ya sinirim çok bozuk bu yüzden 2 gün diyet menü 3. gün sapıtmış bi menü az ama tuarsız inanın bugün sabahtan beri hiç bişe yemedim yiyemedim daha dogrusu grip olmuşum akşam bir tabak makarna yedim napacam ben ya niye böyle oldum sizce sinirim bozuldu ya ..canım çok sıkılıyor hep ondan ya paso sigara içiyom çay içiyom sigara çay sigaraçay ..köydeki bakkal amca bile ne kadar çok sigara aldırıyosun dedi utandıgımdan emrenin üstüne atıyom kırdı paketimi diyom ..offff neyse ya ben çıkıyom ..bugün ateşim 39 a kadar çıktı burnumda kıpkırmızı sinir oldum sinir yaaa..offf..çok şükür
ahh ahh aynı dertten bende muzdaribim mooncum.keşke çocuktan sonra uçan balon olsalar.daha beter yerçekimine yenik düşüyorlar bacım.ahh nalancığım besbekarken foraysa bunlar evlenip çocuk yaptığımı düşünmek bile istemiyorum uçan balon olurlar heralde :)) estetikten başka küçülme şansları yokmuş bende onu yapmayacağıma göre şanslarına küssün benimkiler.benim mesai bitti bu arada,size iyi akşamlar bol muhabbetler dilerim...
Kızlar boğazımdan kesemiyorum demiştim ya, yöntem buldum kendime: Cezalandırma.
Sağlıklı beslendiklerimin dışında, mesela dondurma kaçamağı olursa o gün kendime ilave koşu koymaya karar verdim. Standart 5 mil yapacağım artık. Bugün denedim kolay geldi. Ama msela kızımı mc donalds a götürdüm bugün ve 1 külah dondurma aldım. Akşama ya ilave 1 mil yapacağım ya da bantta 2 km. koşacağım. Dinsizin hakkından imansız gelir veya akılsız başın cezasını ayaklar çeker hesabı :)
ah benm cadım bitanesin sen.
oyyy benm mardin cadım hasta olmuş.ateşide varmış.oyyyy.enişte gelsin halleder o ateş olayını sen üzme canını cadım benm.
QUOTE]
allah canın almasın senin emi ..çok güldürdün beni en fur tu cum kızımmmmm bu senin bildigin ateşten degilllll ..hoş dervişin fikri neyse zikride o olurmuş yaa ..pis sapık şeyy...çokkk öptüm seni canımm
ya silvş kızlar ben çok dagıttım diyet olayını ya sinirim çok bozuk bu yüzden 2 gün diyet menü 3. gün sapıtmış bi menü az ama tuarsız inanın bugün sabahtan beri hiç bişe yemedim yiyemedim daha dogrusu grip olmuşum akşam bir tabak makarna yedim napacam ben ya niye böyle oldum sizce sinirim bozuldu ya ..canım çok sıkılıyor hep ondan ya paso sigara içiyom çay içiyom sigara çay sigaraçay ..köydeki bakkal amca bile ne kadar çok sigara aldırıyosun dedi utandıgımdan emrenin üstüne atıyom kırdı paketimi diyom ..offff neyse ya ben çıkıyom ..bugün ateşim 39 a kadar çıktı burnumda kıpkırmızı sinir oldum sinir yaaa..offf..çok şükür
nalansu sobeeeeeee
herkese merhaba ben bi 4 gündür yazamdım herkeseden çok özür dilerim kayınwalidemler gelicek hazırlık geldiler gittiler derken bir türlü giremedim annem de biraz rahatsız olduğüu içn işleri ben yapıyorum neyse sing abala tatile gisyormuş ohhhh ne güzel megilara nın fotolarına bakttım inceciksin ne diyetyi süpersin bence silviyacığım bir lsite vermiştin benim net kotalı ve ben bu ay lesllie teyze yüzünden kotayı geçtim şimdi leslie 5mil fat burningi indiricem bi de r,ca etsem o listeyi tekrara atabilir misin?
leah bebişini güle güle bütürüsün inşallahçok harika bişeydir eminim
herkese merhabalr tekrara ve hepinizden teker teker özür diliyorum...
bugün yedijklerime gelince bu arlara biraz sorunlarımız varhalledicez inşallah onun yüzünden pek bişey yiyemiyorum
sabah 1 dil çavdar ekm 4 tane zeytin yedim
daha bişey yememdim
yine yazıcam görüşürüz
silvia callanetics ben de indirdim. Ama sadece lacivert şort&beyaz çoraplı gay kılıklı adama gülmeye yaradı :)
Çok absürd bişey ben yapmıycam.
kızlar dün samsunun en güzel köşelerinden biri olan amisos tepesine çıktım bunlarda amisosun resimleri
Kızlar boğazımdan kesemiyorum demiştim ya, yöntem buldum kendime: Cezalandırma.
Sağlıklı beslendiklerimin dışında, mesela dondurma kaçamağı olursa o gün kendime ilave koşu koymaya karar verdim. Standart 5 mil yapacağım artık. Bugün denedim kolay geldi. Ama msela kızımı mc donalds a götürdüm bugün ve 1 külah dondurma aldım. Akşama ya ilave 1 mil yapacağım ya da bantta 2 km. koşacağım. Dinsizin hakkından imansız gelir veya akılsız başın cezasını ayaklar çeker hesabı :)
çok güzel bir fikir leahcığım kutlarım seni a.s. ben cezalandırmak yerine yediklerimden kesiyorum gerçi oda bir anlamda cezalandırmak oluyor,genelde kaçamak yapmam fazla kaçırmam ama mesela öğlen yemeğin yanında dayanamayıp turşu yediysem akşam sadece çorba içip bolbol su içiyorum
aaa çok ayıp aşk olsun adresi yolla msn den hemen gönderim tatile gitmeden ...neyine vazgeçeyim canımmm..sen yeterki zayıfla hayatım ben senin evine getireyim leslie teyzeyi ..ya bu arada 56 yaşındaymış zilli ..hiç gösteriyomu allah aşkına ..depresyona sokacak bu karı beni ...
selam canim sana cok gecmis olsun.ve su rahmetli teyzeyede cok üzüldüm ya allah yakinlarina sabir versin,baslari saolsun hayat iste ne yapacaksin, öpüyorum senigünaydın şekerler ben bugün düne göre daha kötüyüm ya yazın ortasında grip oldum hep klimanın yüzünden oturdugum yerde 5 dak oturamıyomki terle sogu terle sogu sonunda hasta oldum .neyse allah daha beterinden korusun bende bugün leah gibi kahvaltımı sütle yaptım hem biraz bogazımı yumştsın diye ..domates salatalık bir demet te maydanoz yedim şimdide nane limon içiyorum şifa niyetine
kızlar bugün köyde taziye var sabah bi kaltım amnınn oda ne okulun ve saglık evinin pencerelerine çevre ve yolu olmayan köylerden gelenler arabalarını park etmiş yani eşşeklerini baglamışlar gülümmi aglıyımmı anlamadım ..ölen yaşlı bir teyze gözü çok az görüyordu 1 hafta önceydi kadın ev halkı tarladayken damdan düşmüş ve evdekiler gelene dek saatlerce baygın yatmış..beni çagırdıklarında bütün vücudu kırıklar içinde ve bilinci tamamen gitmiş durumdaydı düşünün tansiyon bile alamamıştım kolunun kırıgı yüzünden .1 hafta mardinde yogun bakımda yattı dünde cenazesini getirmişler ..allah rahmet eylesin ...hadi kızlar görüşürüz çok öpüyorum ben leslie teyzeye başlıyım çok halsizim ama yapmaya çalışacam azda olsa ..bbyy
Kızlar çizelgemi de yapıp ekledim. Moral olsun diye doğumdan çıktığım kilo ile başlattım.. Ne moral olacaksa...