- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
leah ben de yeniyim ama sana hoşgeldin demeliyim sanırım satırlarında kendimi geçmişimi gördüm cnm..inan bırak 82 yi 67 -68 ile hamile kalıp 100 kiloyla doğuma gren biri var bak karşında..hem de doğumum bir ay erken oldu son ay daha çok kilo alınırmış ben o son ayı göremedim ama inan görseydim herhalde110 falan olurdum..bir ayrıntı ikizdi bebeklerim ama ne farkedecek ki herkes doğurur 3.5-4 kilo bebek ben ikiz doğurdum biri 1.750 diğeri 2.200 yani toplamda 4 kilo..kısacası aaa ama sen ikiz bekliyosun olur o kadar dıyenler bile kötü kötü bakıyordu artık..her neyse şimdi yine 67 oldum hatta ilk yıl olmuştum bile... diyeceğim o ki bebeğinin tadını çıkar nasıl olsa verirsin daha 1 ay olmuş...önünde zaman çok hele bir de yaşın küçükse ohh ohhhh...hiç korkma..
bu arada ben hiç yazamıyordum kızlar burda deniz sezonunu açtık gerçi okulda sınavlar da bitmedi ama o arada bir...kızlarla tatılın tadını çıkarıyoruz..bu arada benim ikizler evde canları sıkıldıkça bi şeyler istiyorlar ve saolsun babaları hemen gönderiyo...ama benim zayıflamaya çlıştığımı da biliyo bana zarar şeylere çalışıyor hep...kızlar yesin diyo ama hepp ben yiyorum(ama benim mezsimim geldi yaz meyveleri benim için öğün oluyor..67.5 olmuşum bu arada.ipleri sıkı tutmam gerek saldım iyice kendimi... (kafamçokkarıştı
iyi geceler canlar
bugün yedillerim sabah coook isim oldugu icin kahvalti yine yapamadim bu almanyanin hic kagit isleri bitmiyor valla biktim esimde almanca bilmedigi icin hep ben ugrasiyorum,sonra alisveris felan derken saat 2,00 olmus
öglen:1 lahmacun cok az döner
ara:kiraz
aksam:2 izgara sosis bir dürüm ekmegi yarim kanat
ara:karpuz,seftali
1litr.su
silviscigim canim leslie teyzeyi indiriyorum ,yüklendikten sonra sayfa bos cikiyor :çok üzgünüm:
selamlar takımdaşlarım
nasılsınız bakalım.nalansu çoook teşekkür ederim caney havai fişek falan çok hoştu sağol şeker.
ya işlerden fırsat bulupta giremiyorum bi türlü.kızkardeşim burda onada ders falan veriyorum günüm çok yoğun geçiyor.işlerimi bitirip tekrar geleceğim bugün.yani inşaallah.
hemen işlerimi bitiremde görüşelim kızlar.hepinizi öpüyorum by by....
merhaba kızlar ben dün yazamadım cenaze vardı ondan giremedim eve geldiğimde de geç olmuştu neyse ahtırladığım kadarıyla dünü yazıtyım
sabah 10.30 2dil. kepe ekm1haş yum kk pey.
ara 12.30 şeftali
öğlen 14.30 haş makarna
devamınıı hatırlamıyorum yine yazrım
bu arada leah hoşgeldin canım inaşşallah hep beraber başarıcaz
kızlar inşallah kendime geleceğim.
maşallahları okurken kulaklarım yanmaya başladı.
silvişim gene destekleyen sözleri ben bu işi yapmalım dedirtti.
LEAH ne sevindim. beb,işini kucağına almış olmana. o senin çok stediğin bir şeydi. sahip oldun.analı babalı büyüsün.sen -öncelikle onun sağlığını düşün ama tabikide kendini bırakma.bizi hep böyle bırakmalar mahvediyor.
ikizlere babalarının gönderdiklerinden yememeği dene diyeceğim. evet desteksizlik çok kötü canım arkadaşım.
ben gecen yapmıyorum hamur işi evde diye yazmıştım. ama oğlum babasının getirdiği böreği gözlerini kapatarak ve koklayarak yeyince bunada hakkım yok diye düşündüm. önce iş bizde bitiyor.ama ben irademe sahip olabilen biri olsaydım zaten şimdi kilo verme uğraşı içinde olmazdım.evde olunca göz görünce ben dayanamıyorum.ucundan azıcık ,tadına bakıyım diye aldım ama dün yazdıklarımı. 1 adet ve 1 porsiyon olarak bitirdim.
eşim iş kurma telaşına başladı evde durmuyor benim sabah yürüyüşlerde aksadı.ama akşamları 1 saat parkta oğluşumla hareket ediyoruz
sabah yarıp domates yarım kk peynir. 2 dilim ekmek
mooncum kendine iyi bak.
diğer kızlar neredeler*
nalansu buraya nalansu buraya
canım bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün inşallahSilviş merhaba,
Ve tabi diğer güzel hanımlar size de merhaba.
Ben bebeğimi doğurdum. 1 aylık bile oldu.Alışana kadar, sünetiydi, kızın okulun kapanmasıydı ancak kendime geldim.
Hamile kalıp grubu bıraktığım zaman 82 kilo idim. Düşük riski yüzünden yata yata geçirince gebeliğimi , doğuma 103 kilo girdim. Şimdi de 92 kiloyum. Ne korkunç di mi? Zaten 82 halimden tiksinirken rakamlar hepten arş-ı alaya çıktı...kaydirigubbakcemile
Beni alacak yerin var mı yoksa doğum sonrası gruplarına mı bakayım? Süt verdiğim için Çok sıkı diyet yapamıyorum ama en azından sizin desteğinizle yediklerime dikkat ederim., ikidir diyetisyenden randevu alıyorum ama bir problem çıkıp gidemiyorum bir hayır vardır heralde..