zulalyecım nasılsın canım nasıl gıdıyor dıyet?
karamelımm ıs hayatı nasıl gıdıyor gorusemıyoruz artıkk
turabcım su kıtaplara calısmaya basladınmı nasıl gıdıyor tatlım
allaha şükür minnoşum saglıgımız yerinde tabi dudagımda çıkan kocaman bir uçuk dışında
geçen hafta kilo veremedim kilomu korumuşum bu hafta ümitliyim bakalım nolcek
belkı cok acıycak ama en keskın en cabuk cozumunu hemen soyluyorum sana tatlım sarımsak soy tam ortadan böl ucugun uzerıne bastır yerınden zıplatıcak gıbı oluyor ama sabah hıcbısey kalmıyor cok denenmıs onaylanmıstır tatlımm.
kılo koruma haftalarıda lazım tatlım almadıktan sonra bu haftada korumus ol yanı hem vucudun yenı kılona alısmıs oluyor ıste ınsallah bu hafta verırsın tatlım
günaydın kızlar
hafta sonunu biraz kaçamakla geçirdim ama sporla destekledim
inş bi sorun olmaz
gunaydin arkadaslar yarim saat sonra dersim var biraz on hazirlik yapacagim yine gelirim ben bu hafta gumbur gumbur geliyorum, en az 1,2 gidiyor asagisi affedilmez
çok geçmiş olsun canım..allaha şükür minnoşum saglıgımız yerinde tabi dudagımda çıkan kocaman bir uçuk dışında
geçen hafta kilo veremedim kilomu korumuşum bu hafta ümitliyim bakalım nolcek
ooo bravo şekercim..peki nerden biliyosun bakem.işin sırrı nedirgunaydin arkadaslar yarim saat sonra dersim var biraz on hazirlik yapacagim yine gelirim ben bu hafta gumbur gumbur geliyorum, en az 1,2 gidiyor asagisi affedilmez
günaydıııın ayy bugün ben pek bi halsizim ruhsuzum..
minnoş geçmiş olsun
meden maalesef haftasonu hiç kaçamağm olmadı yanlızca cumartesi inceceik hamurdan bi buçuk dilim pizza yedim amaaaa ardından yarım saat yürüyüş ve yüz mekik çektm
dünkü menüm:
ssabah kahvaltıda sadece çokokrem yedim ekmekle
adaçayı
saat 3 de mercimek çorbası yarm tabak mantar salata yarım tabak közlenmiş biber salata 1.5 dilim kabak tatlısı
bi tarçınlı süt
akşam adaçayı
3 ltre su bide dışardaydm baya gezdm yürüdüm.
canım ben çoktan hazırım bu haftasonu güzel geçti kaçamaksız
yürüyüş yapamadım ama düşük kalorili şeyler yedim
hadi bakalım uuuçççaaallııımmmmmmm medencim koş bak busefer ben uçuyorummm
Sen uç bakalım şekerim ben o arayı kapatırım bugünKeyfim yerinde nasılsa, bu hafta kaçamağımda olsa en az 1 kilo gidcek
günaydın minnoşum
ee ben gidiyom artık, kimse yok zaten, zülaleyi yakalamam lazımmmbekle beni zülaleyyyyy ben geliyoruuummm hızımı arttırdım seni yakalamam lazım :87:
çok geçmiş olsun canım..
B vitamini eksikliğimi var sende tatlışş.B vitamini kullan..
ooo bravo şekercim..peki nerden biliyosun bakem.işin sırrı nedir
merhaba ervamcım görünmüyorsun 2 gündür nasıl oldu diş agrın geçtimi
iyiyim cnm sen nasilsin hafta sonu misafirlerim vardi bide laptobum bozuldu aksamlarida giremedim ondan simdi zar zor actim her an kapanabilir sporda sadece bugün yapabildim 45 dk plates ve bol kosustrmali bi hafta sonu gecirdim bugün tekrar disciye gidecem tamamlicak bakalim ama önceye ragmen cok cok iyiyim allaha sükür dis agrisi kötü ya
çok geçmiş olsun canım..
B vitamini eksikliğimi var sende tatlışş.B vitamini kullan..
ooo bravo şekercim..peki nerden biliyosun bakem.işin sırrı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?