Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar nerdesiniz ya bende gidip kendime bir topic daha bulurum :63:

aaa dur kız ne başka topigi geldik haftasonu malum hep böyle oluyo

gecmis olsun bebisim :9:
sen bir kac gun evvel olmamismiydin ne o bekar kiz gibi regl agrilari yaahu, benim agrim oluyormuydu hatirlamiyorum bile gerci 18 aydir oyle birsey gormedigim icin. gecmis olsun canim

sog olcanım şimdi daha iyiyim kızben bekarken hiç agrı nedir bilmezdim geçenseneden beri böyle çok şiddetli agrıyor hemde tüm vicudum

herkese günaydın.yoğun bi gün beni bekliyor yine abahtan iş yapıp öğleden sonra ev görmesine giip akşam çiğ köfte partisine gidicem iyi mi.
bu arada akrep çiğ köfte kilo yaarmı bilmiyorum valla

iyi olmazmı şeker süper valla partilere bayılırım helede çig köfteli olanlarına :56: :56: :56:

gunaydin sevgili arkadaslar
haydi hareketlendirelim ozaman biraz Akrepcim nasilsin akrep?
iyiyim canım.kızımın okuluna gittim.toplantısı vardı..yeşil elmamı yiyorum şimdi:39:
herkese günaydın.yoğun bi gün beni bekliyor yine abahtan iş yapıp öğleden sonra ev görmesine giip akşam çiğ köfte partisine gidicem iyi mi.
tatlım ben çiğ ete karşı olduğum için yeme derim ama kısır batırık mercimekli köfte gibi bulgur işlerinden bişii olomaz tabi abartmadan;sonuçta bol yeşillikle ayranla felan yeniyor..içeriği bitkisel..
merhaba kızlar
secdenur turab şagıda gördüm sizi :80: :80:
nasılsınız bakalım ben çok fenayım regl oldum agrılarımm çok fazla dayanamıyorummmmmmm :37: :37:
tatlım ada çayı iç hem rahatlatır hem de söktürür şekercim rahatlarsın

iyi akşamlar kızlar ben geldimmmm

nasılsınız?

nasıl gectı gununuz?

ben bugün doğum yapan arkadasıma gittim.bebek sevdim.maşalllah cok güzeldi.maviş mavişti gözleri

tabı pasta börek ikram edildi.herseyi ıkıye böldüm oyle yedım.hatta tatlının tekını yemedım.artık dikkat edıyorum eskisi gibi olmasada :1::1:
bu hafta kılo verdim ya gaza gldim :):1::1:

bende cok sevıyorum cuma gunlerını :16:

:46: :46: :46:
tebrikler karamelcim iş hayatı nasıl

İYİ canım çok sükür.bazen cok zorlanıyorum ama yavas yavas alışmaya başladım galıba :) yinede öğrencilik günlerimi aramıyor değilim:17::17:

günaydın günaydın günaydıııınnn

bugünkü kiloooom

akrep33 ( 69,8 / 68,1 / 1,7 / 2,44%) :64::64::64::64::64::74::74::74::92::92::92:

maşallah benim kaptanıma.bak aramızda 100 gr kaldı.ben seni gectim.hıhh:1::1:

günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 85
bugün 83 :52: :52: :52: :52: :52:

canım tebrik ederim.takımımıza yenı geldin ama bak ne güzel kılo vermeye başlamışsın.hemde 2 kılo:46::46:

:16: cok tesekkur ederim
takim arkadaslarimda boyle bir etki yapmam hosuma gider
bu rakamin takimda gorunmesi lazim degil mi ama.
54 kilo oldugumda resimlerimi gormek isteyen arkadaslara gosterecegim insaallah 2 haftaya ulassam dogum oncesi kiloma :16:

bende görmk istıyorummmm fotoğraflarını :):1:

lolo?:44::18::18:
,

lolo dan haberiniz var mı? bende cok merak edıyorum.inş. kötü bir sey yoktur

Merhaba kizlar

biz bir sure evde degildik sonra hasta olduk îslerimiz daha bitmedi o yuzden daha geri gelemiyorum cunku onumuzdeki haftalar da buralarda olamayabilirim gel git yapmiyim islerim bitsin geril gelicem

ben yokken neler olmus birinci mi oldunuz ben yokkene ?

posim gelmiş hoşgelmiş :1: nasılsın canım.en kısa zamanda beklıyoruz seni

:72:194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR:72:

11-18 ŞUBAT

BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22) :65:

İKİNCİ 5.TAKIM(0,82) :46:

ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56) :46:

:72:194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ :72:

11-18 ŞUBAT

1- senaygunergul (4,49) 8.takım :65:
2- pehlivanson (2,53) 13.takım :46:
3- akrep33(2,44) 2.takım :46:

harikayız biz hem de süper harikaa:74::74::74::74::92::92::92:bu arada mart hedefime de 100 gr kaldı:62:

oleyyyyyyyyyy.1. olmuşuz cok sevındım

Ben platesi çok seviyorum kıslar, kısa zamanda mükemmel sonuçlar elde ediliyor, en azından bende çok etkili oldu. 2 ayda selülitlerim yarı yarıya azalmış çok mutlu oldum:21::21:geçen haftadan beri yazacam unutuyordum. Yaza bende selülit falan kalmayacak herhalde yuppiii. Bie şu çatlaklara çözüm olsa ahh ahh

:17::17::17: keske bende pilates yapabilsem.çok özendim şimdi sana

kılo yapsada yapmasada ben bayılıyorum cığköfteye.şuan olsa yerım :) dayanamam

merhaba kızlar
secdenur turab şagıda gördüm sizi :80: :80:
nasılsınız bakalım ben çok fenayım regl oldum agrılarımm çok fazla dayanamıyorummmmmmm :37: :37:

gecmiş olsun canım.sıcak tut ayaklarını.bende bugun yarın olucam.benımde cok ağrılı gecıyor :(

İyi akşamlar canlarım,
Bugün burası pek sakinmiş gördüğüm kadarıyla, dün akşamdan bu tarafa sadece 1,5 sayfa yazılımış:59:HAfta sonlarını bunun için pek sevmiyorum.
Neyse benim günüm yoğun geçti ve bol bol yemeyle geçti diyebilirim:17::17:Sabah erkenden kalktım, öğleye kadar ev topla, kahvaltı yap, bebeleri doyur, çocukları hazıla, kendim hazırlan vs.. zaman hemencecik gemiş. Evden çarşıya kadar yürüdük 2 çocukla, çarşıda yiğenime hediye baktım yarın doğum günü ya onun için. Sonra günüme gittim yürüyerek. Havada çok rüzgarlıydı zor yürüdüm valla. Oğlum rahattı tabi, çocuk arabasında her tarafı kapalı, hiç sesi çıkmadı.
Günde görseni bir masa hazırlamış arkadaş kuş sütü eksik derler ya onun gibi, 10 çeşit vardı galiba, bende hepsinden yedim desem:17::17:TAbi yedimde ne yediğimden anladım ne ne kadar yediğime dikkat ettim, masadan sürekli kalk otur yaptığım için. 2 çocukla birde yiğenim vardı, yani 3 çocukla uğraştım. Yiğenim beni çok sever illa teyzem yapsın herşeyi deyip duruyor zıpır. Bir daha çocuklarla gitmeyeceğim :50: hiçbişey anlamadım ben bugünden. Yağmur arkasından kar başlayınca artık eşim aldı bizi, ben yürümeyi planlamıştım olmadı.
Bu defa bana 2 arkadaş zayıflamışsın dedi, diğerleri bi şey demediler ama olsun en azından ikisi dedi:1::1:Ayy ben kendimi hala hiçbişey yememiş gibi hissediyorum:26:neden acaba?

medencim tamam ozaman neler yapalım sen karar ver :62: :62: :62:

Canım bence pazartesi-salı-çarşamba-perşembe 4 gün boyunca en az 40 dk plates ve 60 yürüyüş yapalım, günlük 4-5 bardak bitki çayı , özellikle yeşilçay içelim, akşam 17 den sonra ağır yemek yenilmesin, sadece meyve, süt gibi şeyler olabilir. GÜndüzde fazla kalorili beslenmeyeceğiz ama. Başkada ne yapabiliriz ki bilemiyorum. Bu arada ben kiraz sapı içmeye başlayacağım. ibrahim saraçoğlunun kiraz sapı kürünü uygulayacağım. ödem falan hiç bişey kalmayacak diyor.

İyi akşamlar canlarım,
Bugün burası pek sakinmiş gördüğüm kadarıyla, dün akşamdan bu tarafa sadece 1,5 sayfa yazılımış:59:HAfta sonlarını bunun için pek sevmiyorum.
Neyse benim günüm yoğun geçti ve bol bol yemeyle geçti diyebilirim:17::17:Sabah erkenden kalktım, öğleye kadar ev topla, kahvaltı yap, bebeleri doyur, çocukları hazıla, kendim hazırlan vs.. zaman hemencecik gemiş. Evden çarşıya kadar yürüdük 2 çocukla, çarşıda yiğenime hediye baktım yarın doğum günü ya onun için. Sonra günüme gittim yürüyerek. Havada çok rüzgarlıydı zor yürüdüm valla. Oğlum rahattı tabi, çocuk arabasında her tarafı kapalı, hiç sesi çıkmadı.
Günde görseni bir masa hazırlamış arkadaş kuş sütü eksik derler ya onun gibi, 10 çeşit vardı galiba, bende hepsinden yedim desem:17::17:TAbi yedimde ne yediğimden anladım ne ne kadar yediğime dikkat ettim, masadan sürekli kalk otur yaptığım için. 2 çocukla birde yiğenim vardı, yani 3 çocukla uğraştım. Yiğenim beni çok sever illa teyzem yapsın herşeyi deyip duruyor zıpır. Bir daha çocuklarla gitmeyeceğim :50: hiçbişey anlamadım ben bugünden. Yağmur arkasından kar başlayınca artık eşim aldı bizi, ben yürümeyi planlamıştım olmadı.
Bu defa bana 2 arkadaş zayıflamışsın dedi, diğerleri bi şey demediler ama olsun en azından ikisi dedi:1::1:Ayy ben kendimi hala hiçbişey yememiş gibi hissediyorum:26:neden acaba?

afiyet olsun cancazım hamur işleri sulu yemek kadar doyurucu olmuyor bence

Canım bence pazartesi-salı-çarşamba-perşembe 4 gün boyunca en az 40 dk plates ve 60 yürüyüş yapalım, günlük 4-5 bardak bitki çayı , özellikle yeşilçay içelim, akşam 17 den sonra ağır yemek yenilmesin, sadece meyve, süt gibi şeyler olabilir. GÜndüzde fazla kalorili beslenmeyeceğiz ama. Başkada ne yapabiliriz ki bilemiyorum. Bu arada ben kiraz sapı içmeye başlayacağım. ibrahim saraçoğlunun kiraz sapı kürünü uygulayacağım. ödem falan hiç bişey kalmayacak diyor.

tamam şekerim kız her şeye varımda bana pilates yap deme ya sevmiyorum daga tırmande tırmanırım ama onu yapmam :37: :37:
ben 2 saat yürümeye razıyım :66: :66: :66: :66:

günaydın kızlar.hafta sonu koşuşturmacası hiç bitmiyor değil mi...valla kendi adıma ben pazar ve market alışverişinden bıkkktımmmmm.nefret ediyorum hafta sonumu bunlarla harcamaktan.bir de temizlik ,çamaşır,ütü biniyor üstüne.benim ufaklık hareketli olduğu için babası bakarken rahatla yapabiliyorum,o yüzden hafta sonum azaba dönüşüyor.offf.bir de düzen takıntım var.herşey,heryer hep derli toplu olacak.her şey ütülü,her çekmece düzenli,herşey yerinde....ama çocuklu ev bir yere kadar düzenli ve temiz kalıyor,ben de hep koşturuyorum böyle.yoksa dağınıklıkta ben resmen hastalanıyorum. bu sebepten dağınık insanlarla arkadaş bile olamıyorum.kalkıp evini toplayasım geliyor.

İyi akşamlar canlarım,

nasılsın canım.senin şu gün arkadaşlarına ben bile sinir,oldum sen nasıl katlanıyorsun...ben de cuma akşamı komşu günündeydim.bir iltifat bir iltifat.elbisem nasıl da güzel durmuş üstümde,kısa sürede nasıl da incelmişim,kilo verince kaç yaş gençleşmişim.vs. vs..valla pek bir eridim bittim ben .sağolsunlar beni bir güzel motive ettiler.iki çift güzel laf söylemek çok mu zor...:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ödem için işe yarıyorsa ben de denemek isterim.

günaydın kızlar.hafta sonu koşuşturmacası hiç bitmiyor değil mi...valla kendi adıma ben pazar ve market alışverişinden bıkkktımmmmm.nefret ediyorum hafta sonumu bunlarla harcamaktan.bir de temizlik ,çamaşır,ütü biniyor üstüne.benim ufaklık hareketli olduğu için babası bakarken rahatla yapabiliyorum,o yüzden hafta sonum azaba dönüşüyor.offf.bir de düzen takıntım var.herşey,heryer hep derli toplu olacak.her şey ütülü,her çekmece düzenli,herşey yerinde....ama çocuklu ev bir yere kadar düzenli ve temiz kalıyor,ben de hep koşturuyorum böyle.yoksa dağınıklıkta ben resmen hastalanıyorum. bu sebepten dağınık insanlarla arkadaş bile olamıyorum.kalkıp evini toplayasım geliyor.

zor canım gerçekten bede senin gibiyim ben artık hastalık diyorum yap yap bitmi,yor
aslında hiç iyi birşeydeyil farkındayım ama olmuyor işte yorgunluktan gebersemde işleri bitirmeden asla oturamam kimseyede bir iş yaptıramam kardeşime bile içim rahat etmez illa kendim yapacam dedigim gibi benimki kötü bir hastalık sennasıl düşünüyorsun bilemem ama
evişinde geçirdigimiz vakti birazda kendimize ayırsak güzel olmazmı sence :34: :34:

prenses nasilsin?hos geldin. ugramaz oldun bizim takima. plates nasil gidiyor?

selam sekercım mucuckk mucuck annemın bır rahatsızlıgı yuzunden bıkacgundur hastane doktor falan ugrasıyordum oyuzden persembeden berı yokum bugun gelebıldım yoksam ben ugramazmıyım sızın yanınıza canlarım benımmm:38::38: afferımm turabcım harıka kılo vermıssın tebrık ederım senıı allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

selam sekercım mucuckk mucuck annemın bır rahatsızlıgı yuzunden bıkacgundur hastane doktor falan ugrasıyordum oyuzden persembeden berı yokum bugun gelebıldım yoksam ben ugramazmıyım sızın yanınıza canlarım benımmm:38::38: afferımm turabcım harıka kılo vermıssın tebrık ederım senıı allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

minnoşum geçmiş olsun anneciğine.inşallah daha iyidir şimdi.

Back