- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam sekercım mucuckk mucuck annemın bır rahatsızlıgı yuzunden bıkacgundur hastane doktor falan ugrasıyordum oyuzden persembeden berı yokum bugun gelebıldım yoksam ben ugramazmıyım sızın yanınıza canlarım benımmmafferımm turabcım harıka kılo vermıssın tebrık ederım senıı allah nazarlardan saklasın
![]()
tamam şekerim kız her şeye varımda bana pilates yap deme ya sevmiyorum daga tırmande tırmanırım ama onu yapmam![]()
ben 2 saat yürümeye razıyım![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın kızlar.hafta sonu koşuşturmacası hiç bitmiyor değil mi...valla kendi adıma ben pazar ve market alışverişinden bıkkktımmmmm.nefret ediyorum hafta sonumu bunlarla harcamaktan.bir de temizlik ,çamaşır,ütü biniyor üstüne.benim ufaklık hareketli olduğu için babası bakarken rahatla yapabiliyorum,o yüzden hafta sonum azaba dönüşüyor.offf.bir de düzen takıntım var.herşey,heryer hep derli toplu olacak.her şey ütülü,her çekmece düzenli,herşey yerinde....ama çocuklu ev bir yere kadar düzenli ve temiz kalıyor,ben de hep koşturuyorum böyle.yoksa dağınıklıkta ben resmen hastalanıyorum. bu sebepten dağınık insanlarla arkadaş bile olamıyorum.kalkıp evini toplayasım geliyor.
nasılsın canım.senin şu gün arkadaşlarına ben bile sinir,oldum sen nasıl katlanıyorsun...ben de cuma akşamı komşu günündeydim.bir iltifat bir iltifat.elbisem nasıl da güzel durmuş üstümde,kısa sürede nasıl da incelmişim,kilo verince kaç yaş gençleşmişim.vs. vs..valla pek bir eridim bittim ben .sağolsunlar beni bir güzel motive ettiler.iki çift güzel laf söylemek çok mu zor...
ödem için işe yarıyorsa ben de denemek isterim.
gunaydin arkadaslar
herkese keyifli pazarlar, artik pazar gunleri benim icin keyifsiz olmaya basladi.![]()
selam sekercım mucuckk mucuck annemın bır rahatsızlıgı yuzunden bıkacgundur hastane doktor falan ugrasıyordum oyuzden persembeden berı yokum bugun gelebıldım yoksam ben ugramazmıyım sızın yanınıza canlarım benımmmafferımm turabcım harıka kılo vermıssın tebrık ederım senıı allah nazarlardan saklasın
![]()
minnoşum geçmiş olsun anneciğine.inşallah daha iyidir şimdi.
geçmiş olsun minnoşum allah acil şifalar versin![]()
![]()
Geçmiş olsun minnoşum, şimdi nasıl annen, iyidir inşaallah.![]()
banucum nasılsın canm işleri bitire bildinmi
menünde süper bu arada![]()
![]()
sağol canım.işler biter mi bacım.ben hep mezarda dinlenicem diyorum.o da rabbim izin verirse...
Neyse yarın görüşürüz bayanlar, Herkese hayırlı geceler.
Zülaleyim hazır ol yarın büyük gün, bak benden kurtuluşun yok bu hafta. cuma günü gitmiş olacak minumum 1 kilo ona göree![]()
gunaydın sekerlerımm ballarım karamellerımm![]()