Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menüm

sirkeli ballı sıcak su

1 elma

çok güzel bir kahvaltı

ara
antep fıstıı bir avuç

akşam
bol sarımsak ve yoğurtlu şehriyeli yeşil mercimek(öğle akşam birleşti:1:)
bir kupa yeşil çay

kitap:tutulma...bitirdim dün..600 sayfalık kitabın 200. sayfasındaydım,300 sayfa okumuşum..harika bir kitaptı.:103:

zulalyecım nasılsın canım nasıl gıdıyor dıyet?

karamelımm ıs hayatı nasıl gıdıyor gorusemıyoruz artıkk

turabcım su kıtaplara calısmaya basladınmı nasıl gıdıyor tatlım
basladim minnoscum, kitaplara calisiyorum test cozuyorum ve ZTV deki kpss derslerini takip ediyorum. sabahlari 10.30 da plates 11.30 da kpss dersleri basliyor 13.30 a kadar bazi gunlerde ingilizce derslerim derken bu aralar yogunum.

maşallah maşallahh benım turabımaa:nazar::nazar: yakındır senı mezun edıcegız sekercım hadı bakalım
mezuniyetime bekliyorum.:16:

cok basit
formul: gecen haftayi al kopyala bu haftaya yapistir. yani bol plates ardindan yuruyus.

basladim minnoscum, kitaplara calisiyorum test cozuyorum ve ZTV deki kpss derslerini takip ediyorum. sabahlari 10.30 da plates 11.30 da kpss dersleri basliyor 13.30 a kadar bazi gunlerde ingilizce derslerim derken bu aralar yogunum.

mezuniyetime bekliyorum.:16:

eee kolay gelsın ozaman sana pilates güzelimm benımm :38::38:. allah yardımcın olsun tatlım ınsallah bukadar calısmanın emegının karsılıgını alırsınn. ee karayag mezunıyetınee bır kucuk pilates topu hedıyemle gelırım artıkımm:21::1:

cnm 90 larada pek SIK giren biri deyil aslinda ama sorunca bana bende bi sorayim dedim sana guruba dahi olabilirmi diye sorsammi ona devam etmek istiyomu diye ne dersin:27::27:
boşver canım sorma..gelmek istese gelirdi zaten bize sık paylaşım yapabilecek arkadaş lazım
selam arkadaslar bugun yine cok az girdim cumkiii benim bir bagimliligim var amigurumi uzun zamandir ormuyordum cok seviyorum bi basladim birakamiyorum
kıs takılma fazla bu hafta da gitsin senden 1 kilo ona göre:20:
evet kizlar bana musade disciye gitmem lazim aksama laptobu acabilirsem gelirim ins :80::80::80::80::80:

Allah kolaylık versin tatlışım

hayırdır canım niye ki...
hava soguk, kocam evde dinlenmeyi ben disarda gezmeyi ozluyorum. saat 4 e kadar cikaramadim bu hafta onu evden :59:
medencigimin dedigi gibi yaz gelsin bir an evvel.

sagol minnoşum hemen deni orum günlerdir okadar canım yanıyorki dayanırım sarımsagın acısına alt dudagımda çıktı tam geçti derken sabah bir uyandım üst dudagım balon gibi şişmiş
sen bir seyden mi korktun yada cok mu sıkıldın canımcım benim yaa
inşaalah yarın geçmiş olur :54:

eee kolay gelsın ozaman sana pilates güzelimm benımm :38::38:. allah yardımcın olsun tatlım ınsallah bukadar calısmanın emegının karsılıgını alırsınn. ee karayag mezunıyetınee bır kucuk pilates topu hedıyemle gelırım artıkımm:21::1:
çok incesin minnoşum düşünmen yeter :54:
benim küçük plates topum var sen kendin gel karşılıklı olmayan göbeklerimizi atarız :32:
ay aşığım platese ne keyifli spor yaa

insallah akrepcim kocacim ilk defa bana zayifladigin belli oluyor dedi inamadim:52::52:cok sevindim :21::21::21:hadi bakalim insallah bu haftada 1kg gider insallah:8::8::8:

:46: :46: benim kocam hala farkedemedi :50:

kızlar bugun cok hareketli bir gun oldu benim icin.derslerimden sonra
butun evi sil supur toz al, mutfak dolaplari, buzdolabi,camasir yika, ser utu yap dus al :52:
derken yoruldum. bugunluk spor yok ama bu son 4 gunu cok iyi degerlendirmek uzere evdeki butun yesilliklerden 4 gunluk salata yaptim tupperware in seker kaplarina paylastirdim hergun bir tanesini cikarip aksam yemeklerinin yaninda yaglayip tuzlayip sirkeleyip yiyecegim.

sen bir seyden mi korktun yada cok mu sıkıldın canımcım benim yaa
inşaalah yarın geçmiş olur :54:

:46: :46: benim kocam hala farkedemedi :50:

Çok ilginç eşinin farketmemesi:26::26::44::44:

Zülaley inşaallah sigarayı bırakıyor ya ondan dudakları uçukluyor. Sigara bırakmanın etkilerinden, ilk zamanlar oluyor ama sonraları geçer. Benim etrafımda sigarayı bırakıpta dudağı uçuklamayan görmedim ben. Allah yardımcısı olsun.

günaydın günaydın günaydıınnn:64:

hemen dünkü menüme geçiyorum

kalkarkalkmaz
ballı elma sirkeli sıcak su

kahvaltı öncesi
1 elma

kahvaltı
yarım dilim kirpi pasta

öğle
adana kebabı,limon,süsbiberi turşusu,yeşillik

akşam
acıcık antep fıstığı,acıcık kirpi pasta:17:,yoğurtlu yeşil mercimeğimden vardı bir tabak onu yedim,acıcık da çiğ lahana

30 dk egzersiz,30 dk yürüyüş
kitap okumaya hiç fırsat bulamadım acaip yoğundum.haftanın ilk günü olunca:31:
2 lt su

Çok ilginç eşinin farketmemesi:26::26::44::44:

Zülaley inşaallah sigarayı bırakıyor ya ondan dudakları uçukluyor. Sigara bırakmanın etkilerinden, ilk zamanlar oluyor ama sonraları geçer. Benim etrafımda sigarayı bırakıpta dudağı uçuklamayan görmedim ben. Allah yardımcısı olsun.

aaaaaaaa :53: bak bu hiç aklıma gelmemişti benim:44: doğru zülaley sigara bırakıyordu dimii:42: kuşum bol su iç sakın ihmal etme nikotinler gitsin biran önce ve naneli sakız da iyi gelir tatlış..
Allahım yardım etsin sana:16: sabrın bol olsun arkadaşım:29:

Back