Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

zulalyecım nasılsın canım nasıl gıdıyor dıyet?

karamelımm ıs hayatı nasıl gıdıyor gorusemıyoruz artıkk

turabcım su kıtaplara calısmaya basladınmı nasıl gıdıyor tatlım

allaha şükür minnoşum saglıgımız yerinde tabi dudagımda çıkan kocaman bir uçuk dışında :37: :37:
geçen hafta kilo veremedim kilomu korumuşum bu hafta ümitliyim bakalım nolcek :66: :66:

allaha şükür minnoşum saglıgımız yerinde tabi dudagımda çıkan kocaman bir uçuk dışında :37: :37:
geçen hafta kilo veremedim kilomu korumuşum bu hafta ümitliyim bakalım nolcek :66: :66:

belkı cok acıycak ama en keskın en cabuk cozumunu hemen soyluyorum sana tatlım sarımsak soy tam ortadan böl ucugun uzerıne bastır yerınden zıplatıcak gıbı oluyor ama sabah hıcbısey kalmıyor cok denenmıs onaylanmıstır tatlımm.

kılo koruma haftalarıda lazım tatlım almadıktan sonra bu haftada korumus ol yanı hem vucudun yenı kılona alısmıs oluyor ıste ınsallah bu hafta verırsın tatlım

belkı cok acıycak ama en keskın en cabuk cozumunu hemen soyluyorum sana tatlım sarımsak soy tam ortadan böl ucugun uzerıne bastır yerınden zıplatıcak gıbı oluyor ama sabah hıcbısey kalmıyor cok denenmıs onaylanmıstır tatlımm.

kılo koruma haftalarıda lazım tatlım almadıktan sonra bu haftada korumus ol yanı hem vucudun yenı kılona alısmıs oluyor ıste ınsallah bu hafta verırsın tatlım

sagol minnoşum hemen deni orum günlerdir okadar canım yanıyorki dayanırım sarımsagın acısına alt dudagımda çıktı tam geçti derken sabah bir uyandım üst dudagım balon gibi şişmiş

günaydın kızlar
hafta sonunu biraz kaçamakla geçirdim ama sporla destekledim
inş bi sorun olmaz

günaydın fatoşcum
haftasonu malum herkezde oluyor kaçamak siporunu yapmışsın negüzel kilo vermeye alışınca vicut arada kaçamaklar olsada almassın kilo :16: :16:

çok geçmiş olsun canım..
B vitamini eksikliğimi var sende tatlışş.B vitamini kullan..
gunaydin arkadaslar yarim saat sonra dersim var biraz on hazirlik yapacagim yine gelirim ben bu hafta gumbur gumbur geliyorum, en az 1,2 gidiyor asagisi affedilmez
ooo bravo şekercim..peki nerden biliyosun bakem.işin sırrı nedir:27:

günaydıııın ayy bugün ben pek bi halsizim ruhsuzum..
minnoş geçmiş olsun
meden maalesef haftasonu hiç kaçamağm olmadı yanlızca cumartesi inceceik hamurdan bi buçuk dilim pizza yedim amaaaa ardından yarım saat yürüyüş ve yüz mekik çektm

dünkü menüm:
ssabah kahvaltıda sadece çokokrem yedim ekmekle
adaçayı
saat 3 de mercimek çorbası yarm tabak mantar salata yarım tabak közlenmiş biber salata 1.5 dilim kabak tatlısı
bi tarçınlı süt
akşam adaçayı
3 ltre su bide dışardaydm baya gezdm yürüdüm.

:46::46:Bravo sana şeker, o zaman neden sadece 50 gram beklentin var güzelim, sen o beklentiyi 1 kiloya çıkar bence

canım ben çoktan hazırım bu haftasonu güzel geçti kaçamaksız
yürüyüş yapamadım ama düşük kalorili şeyler yedim
hadi bakalım uuuçççaaallııımmmmmmm medencim koş bak busefer ben uçuyorummm :10: :10: :10:

Sen uç bakalım şekerim ben o arayı kapatırım bugün:1::1:Keyfim yerinde nasılsa, bu hafta kaçamağımda olsa en az 1 kilo gidcek :27::27:

günaydın minnoşum :16: :16: :16:

Banusultan kiraz sapı küründen bahsedeyim sana biraz. 25-30 adet kiraz sapı 1 bardak suda 5 dakika kaynatılarak hazırlanıyor. Günde 1 veya 2 defa 15 gün içilecek. Vucutta ödem falan kalmıyormuş. tabii ödemler gidince kilo kaybıda oluyormuş.
Ben bugün başlıyacağım bakacaz ve görecez. Çünkü 2 haftadır bu şişkinlik beni sinir ediyor. geçen haftalara göre bu hafta daha rahatım şükür ama hala mağdurum çok mağdurum mağdurum şişkinlikten mağdurummm:1::1:

ee ben gidiyom artık, kimse yok zaten, zülaleyi yakalamam lazımmm:9::9:bekle beni zülaleyyyyy ben geliyoruuummm hızımı arttırdım seni yakalamam lazım:32::8::87: :10::10:

koş canım koş ben 2 saat yürüdümde geldim hadi bakalım dudaklarımda yara birşeyyiyemiyorm bu hafta kesin 2 kilo gitmesini bekliyorum :66: :66: :66: :66:

çok geçmiş olsun canım..
B vitamini eksikliğimi var sende tatlışş.B vitamini kullan..

ooo bravo şekercim..peki nerden biliyosun bakem.işin sırrı nedir:27:

bilmiyorum canım şimdi doktora gittim ilaçlar verdi bakalım geçer inşallah vitamin eksik ligi falan demedi ama ben genede b vitamini olan yicekler yemeye çalışayım

merhaba ervamcım görünmüyorsun 2 gündür nasıl oldu diş agrın geçtimi :16: :16:

iyiyim cnm sen nasilsin hafta sonu misafirlerim vardi bide laptobum bozuldu aksamlarida giremedim ondan simdi zar zor actim her an kapanabilir sporda sadece bugün yapabildim 45 dk plates ve bol kosustrmali bi hafta sonu gecirdim bugün tekrar disciye gidecem tamamlicak bakalim ama önceye ragmen cok cok iyiyim allaha sükür dis agrisi kötü ya

iyiyim cnm sen nasilsin hafta sonu misafirlerim vardi bide laptobum bozuldu aksamlarida giremedim ondan simdi zar zor actim her an kapanabilir sporda sadece bugün yapabildim 45 dk plates ve bol kosustrmali bi hafta sonu gecirdim bugün tekrar disciye gidecem tamamlicak bakalim ama önceye ragmen cok cok iyiyim allaha sükür dis agrisi kötü ya

tatlım senin arkadaş devam etmedi.
vazgeçti sanırım..

Back