Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar dün giremedim yorgunluktan nasılsınız bakalım .bende evdeyim az sonra hazırlanıp okula gidicem.spor yok yememe hiç dikkat edemiyorum ne olacak benim sonum.sürekli koşuşturuyorum.özledim sizi valla

kuşum akşam gelince eve egzersiz felan yap vücudun şekle girsin demi ama o ne öyle kendini bırakmış öğretmen istemiyorus biz..
biz kendine güvenen istediği kadar yoğun olsun sporunu aksatmayan yediklerine dikkat eden çıtır nurceng öğretmenimizi istiyoruz canımmm:34::54:

Günaydın arkadaşlar herkese,

Dün beklemeyen misafirlerim olduğu için akşama doğru giremedim. Önce annem ve babam geldi, onları uğurladım, sonrada kayınbabam ve kayınım geldi, akşam yatılı olarak, biraz öncede onları uğurladım ama onlar yine gelebilirler.
Maalesef ki kayınımın 30 yaşında olmasına rağmen bacak damar tıkanıklığı durumu var, Bacak komple şişti, onun için hastaneye gittiler. Tabii nedeni belli SİGARA..30 yaşında çalışamıyor bu nedenle artık. v7 aydı bu problemle uğraşıyor, ve hala sigarayı bırakmıyor, üstelik bunun nedeninin sigara olduğunu bile kabullenmiyor. :26::59:

zülaleycim yaa ben dün hiç sporr yapamadım, spor yapacam diye ayrıldım burdan sonra misafirler gelince kalakaldım öyle:43::43:
Bugün dünün eksiklerinide tamamlamaya çalışacam inşaallah, belki kayınbabamgil yine gelir, onlar gelmeden yapabildiğim kadar yapacam umarım yetiştiririm.

dün sabah 6 olmadan kalkıp kızıma patatesli börek sardım..hem beslenmesinde hem de evde yer diye..
sabah babası evde olunca o da evde kalıyor çünkü..pek hoşuna gitmiş prensesimin:69:
bugün de yine erkenden kaktım hamur yoğurdum.ona çok güzel açmalar yaptım.. nar gibi kızardı fırında.
ben evden çıkarken kalktı görünce tepsiyi havalara uçtu.annem bana sürpriz yapmış diye..
market ürünlerinden çok daha iyi hem.yanına küçük süt de koyarım mis gibi beslenme işte:68:
aslında hafta sonu kirpi pastayı da ona yapmıştım ama yemedi kerata pek sağlıklı ya ondandır.
o yüzden bana kaldı bitirmesi.
sabahları yicem bende dilim dilim napiim hem içindeki kuru kayısı incir bağırsağımı çalıştırır.
okuldan gelince bir kaç çatal aldı dün aç olunca hoşuna da gitti..
biraz ayırıcam yine ona..çok faydalı bişey çünkü.
kızlar isterseniz veririm tarifini..hem faydalı hem yapımı basit hem de görüntüsü süper

Çok ilginç eşinin farketmemesi:26::26::44::44:

Zülaley inşaallah sigarayı bırakıyor ya ondan dudakları uçukluyor. Sigara bırakmanın etkilerinden, ilk zamanlar oluyor ama sonraları geçer. Benim etrafımda sigarayı bırakıpta dudağı uçuklamayan görmedim ben. Allah yardımcısı olsun.
dogrusu esim farkediyor ama soylemiyor ben 42 bedenden 38 e dusmusum farketmemek icin goz problemi olmasi gerekir. zulaleyinde bu yuzdendir o zaman ozaman sevindirici birsey insaallah birakmistir.

Dün beklemeyen misafirlerim olduğu için akşama doğru giremedim. Önce annem ve babam geldi, onları uğurladım, sonrada kayınbabam ve kayınım geldi, akşam yatılı olarak, biraz öncede onları uğurladım ama onlar yine gelebilirler.
Maalesef ki kayınımın 30 yaşında olmasına rağmen bacak damar tıkanıklığı durumu var, Bacak komple şişti, onun için hastaneye gittiler. Tabii nedeni belli SİGARA..30 yaşında çalışamıyor bu nedenle artık. v7 aydı bu problemle uğraşıyor, ve hala sigarayı bırakmıyor, üstelik bunun nedeninin sigara olduğunu bile kabullenmiyor. :26::59:
bugunlerde egitici bir reklam yayinlaniyor ya kanallarda sesini kaybenden bir adam
cihaz yardimi ile konsuyor. ilk gordugumde aglamistim cok yazik yaa. gerci o kendine acimamis ben neden aciyorum. inasn nasil bile bile kendine bu sekilde zarar verebilir aklim almiyor.

dün sabah 6 olmadan kalkıp kızıma patatesli börek sardım..hem beslenmesinde hem de evde yer diye..
sabah babası evde olunca o da evde kalıyor çünkü..pek hoşuna gitmiş prensesimin:69:
bugün de yine erkenden kaktım hamur yoğurdum.ona çok güzel açmalar yaptım.. nar gibi kızardı fırında.
ben evden çıkarken kalktı görünce tepsiyi havalara uçtu.annem bana sürpriz yapmış diye..
market ürünlerinden çok daha iyi hem.yanına küçük süt de koyarım mis gibi beslenme işte:68:
aslında hafta sonu kirpi pastayı da ona yapmıştım ama yemedi kerata pek sağlıklı ya ondandır.
o yüzden bana kaldı bitirmesi.
sabahları yicem bende dilim dilim napiim hem içindeki kuru kayısı incir bağırsağımı çalıştırır.
okuldan gelince bir kaç çatal aldı dün aç olunca hoşuna da gitti..
biraz ayırıcam yine ona..çok faydalı bişey çünkü.
kızlar isterseniz veririm tarifini..hem faydalı hem yapımı basit hem de görüntüsü süper
hmm bizde alalim bu sagikli pastanin tarifini. akrep evde dokturuyorsun bu gunlerde :nazar:

dünkü menüm:
sabah kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt
menengiç kahvesi
öğlen yumurtalı ıspanak bir dilim ekmek çeyrek tabak pilav
4'de bir çay 3 rondo 3 keten tohumlu diyet bisküvi
akşam 8 bir bardak 5'i bi yerde
2 bisküvi bi kek bir menengiç kahvesi:26:
:9: sende hep aksama dogru cozutuyorsun nowarcim.
ama uzulme gencsin metabolizman hizlidir kolay verirsin kilolarini.

ahh canım dün epey yoğun geçirmişsin..
erkekler hep aynı sanırım..benim eşimin de nefes alış verişi çok değişti çocukla oynarlarken bazen hırıltılı bile çıkıyor ve son dönemler de ani başlayan kalp sancıları başladı ama hala sigaraya devam ediyor zaten sigaradan olduğunu kabullenmiyor.eski futbolcu onca sporla geçen dönemlerden sonra şimdi inadına hareketsiz ve bol sigaralı günler geçiriyor.o kadar diyorum azıcık spor yap sigarayı bırak diye ama nerdeeee:41: üstelik yaşı da 31 :50:

1 marta çok az az kalmış yok arkadaş ben bu 5'li rakamları göremiycem galiba :59:
turab nurceng imreniyorum size:31:ne güzel benim gibi 1 ileri 2 geri değilsiniz istikrarlısınız en güzel yanı geri almıyosunuz verdiğiniz kiloları koruyosunuz aman maşallah diyim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::61::61:

daha bu haftanin basinda sayiliriz umitsizlige kapilma, bir iki kacamak yaptin diye 50 li rakamlari goremeyecegini dusunme hadi toparlan bakalim. bu hafta gel beraber hareket edelim seninle salata ve meyve agirlikli beslenelim, sutmuzu yogurdumuzu tuketelim.
sana tavsiyem evde yemek istedigin yuksek kalorili bir sey varsa abr cubr vs. onlari sabahlari ye. bak aksamlari yemek istemeyeceksin.

daha bu haftanin basinda sayiliriz umitsizlige kapilma, bir iki kacamak yaptin diye 50 li rakamlari goremeyecegini dusunme hadi toparlan bakalim. bu hafta gel beraber hareket edelim seninle salata ve meyve agirlikli beslenelim, sutmuzu yogurdumuzu tuketelim.
sana tavsiyem evde yemek istedigin yuksek kalorili bir sey varsa abr cubr vs. onlari sabahlari ye. bak aksamlari yemek istemeyeceksin.

evet canım bende bu sabah kahvaltı yerine kurabiye yemiştim çayla birlikte :46:doğru yola giriyorum:60:

günaydın günaydın kızlarrrrrrrr :66: :66: :66:
nasılsınız bakalım dünden beri net yoktu ay sabahta beri ugraşıyorum neyse halloldu geçmişe bi bakı verem bu arada çok mutluyum halılarımı yıkamaya gönderdim :32: :32: :32: oh oh oh temizlige başladım :62: :62: :62: :62: :62: :62: ben ni en çok mutlu eden şeyyyyy :62: :62: :62:

dünkü menüm:
sabah kahvaltı
1 bardak tarçınlı süt
menengiç kahvesi
öğlen yumurtalı ıspanak bir dilim ekmek çeyrek tabak pilav
4'de bir çay 3 rondo 3 keten tohumlu diyet bisküvi
akşam 8 bir bardak 5'i bi yerde
2 bisküvi bi kek bir menengiç kahvesi:26:
2 bisküvi bi kek bir menengiç kahvesi:50: kuşum bu nee :20: hemde bu saatte..o şekerli şeyler yağa dönüşür ve kahve de ödem yapar..sabah şiş kalkarsın:50:
kilom sabit 63,4 medencim 1 kilo verebileceğimi pek sanmıyorum ama bakalım bide bu akrep hoşafının tüketim süresi ne kadar olabilir
hala kilom sabit dersin tabiii:47:
canım hoşafı dolapta koruduğun sürece bitene kadar içebilirsin..ben geçen hafta yaptığımı içiyorum halaa..
sen akşam o yediklerin yerine içseydin ya bir bardak :19:

aa bu arada iyi hatırlattın dün akşam içmiştim ben de bir büyük kupa..blendırdan geçirdim ben posalı meyve suyu oldu içmesi harika oluyor:7:

bugunku menum
elma sirkeli su
10.30 yarim pogaca , 3 bildircin yumurtasi, 2 sekersiz cay, biraz pekmez
13.30 1 tabak karidesli makarna 1 bardak soda
ara 1 portakal
17.00 4 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye bol yesillik
21.00 3 kup gofret 1 bardak sut
2 lt su
:46::46::46:
sabah
1 kaşık sandaloz,2 bardak su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 elma
öğle sebze tabağı,2 dilim denge ekmeği
ara 5 ceviz
akşam 2 dilim ekmek ve karışık kahvaltı tabağı..
pilates
bol su
:46::46::46: bu hafta iddialıyız :34:
insallah akrepcim kocacim ilk defa bana zayifladigin belli oluyor dedi inamadim:52::52:cok sevindim :21::21::21:hadi bakalim insallah bu haftada 1kg gider insallah:8::8::8:
şöölee 60 lara doğru yelkeni aç bir de o zman görsün kocacığın..adamın tüm kıskançlık damarları ayakta olur artıkım yanında fıstık gibi secdenuru oldukça:1:

2 bisküvi bi kek bir menengiç kahvesi:50: kuşum bu nee :20: hemde bu saatte..o şekerli şeyler yağa dönüşür ve kahve de ödem yapar..sabah şiş kalkarsın:50:

hala kilom sabit dersin tabiii:47:
canım hoşafı dolapta koruduğun sürece bitene kadar içebilirsin..ben geçen hafta yaptığımı içiyorum halaa..
sen akşam o yediklerin yerine içseydin ya bir bardak :19:

aa bu arada iyi hatırlattın dün akşam içmiştim ben de bir büyük kupa..blendırdan geçirdim ben posalı meyve suyu oldu içmesi harika oluyor:7:

:46::46::46:

:46::46::46: bu hafta iddialıyız :34:

şöölee 60 lara doğru yelkeni aç bir de o zman görsün kocacığın..adamın tüm kıskançlık damarları ayakta olur artıkım yanında fıstık gibi secdenuru oldukça:1:
hep annemin yüzünden odamda yanlız başıma otursam olmuycaktı annemlerin yanına gittim bööle oldu ah anne aah:30: hee benim hoşafımda duruyo dolapta bereketliymiş ilk yaptığmda koyu oldu sonra sıcak su ekledim yine blendırdan çektm hala koyu gittikçe çoğalıyo:1:birazdan dışarı çıkıcam çıkmadan hemen içerim
yanında da hemen hoşaftan iç şekercik bağırsakların çalışsın yağların yansın

hadi yaa:18::18:ben o kadar veremem ama 1 kilo verecem Allah'ın izniyle...yürüyüşte süper:46::46:

veririz şekerim veririz buhafta olmasada had hadi koş koş :66: :66: :66:

insallah akrepcim kocacim ilk defa bana zayifladigin belli oluyor dedi inamadim:52::52:cok sevindim :21::21::21:hadi bakalim insallah bu haftada 1kg gider insallah:8::8::8:

kız ben 6 kilo verdim adam daha farketmedi senin koca süper valla gözleri keskinmiş :60: :60: :60: benim kide kör herhallll :60: :60: :60:

gunaydın sekerlerımmm gunaydınnn hepınıze mutlu pozıtıf sabahlar dılıyorum:1::1:

günaydın minnoşum sarımsak çok iyi geldi canım teşekkürler allah razı olsun :16: :16: :16: :16:

gunaydinlar herkese bugun erkenciyim kahvaltimi yaptim hemen dunku yikadiklarimi utuleyecegim vee cok verimli bir gun gecirmek istiyorum, son 3 gun. 200*3=600 gr demek

gü naydın turabcım kız geçengün kocaya dedimki mutfagı nezaman deyiştiricez oda dediki ben müneccimmiyim ne bilem dedi :60: :60: :60: tabi bende azcık sinir kırizleri geçirdim :37: sabah bir uyandım dudagım uçuklamış neyse mutfak meselesini unutmaya çalışıyorum kendimi temizlige verdim :62: :62: :62: :62: :62: yanlış alıntıyla cevaplamışım neyse :53: :53:

turabcım hemen veriyorum canım tarifi

kirpi pasta

malzemeler
-2 paket yulaflı bisküvi
-5 adet kuru incir-5 adet kuru kayısı
-1 su bardağı iri kırılmış fındık
-1 su bardağı süt
-3 çorba kaşığı fındık ezmesi
-2 çorba kaşığı tereyağı
-1 çorba kaşığı kakao
-3 çorba kaşığı hindistan cevizi
-1 çay bardağı damla çikolata

üzeri için
-1 poşet şanti
-1 çay bardağı süt
-1 tatlı kaşığı kakao
-1 su bardağı yeşil fıstık

hazırlanışı:doğranmış kuru kayısı ve inciri büyük bir kaba alıyoruz.üzerine iri kıyılmış fındığı,fındık ezmesini,kakaoyu,damla çikolatayı,hindistan cevizini,eritilmiş tereyağını ve iri kırılmış yulaflı bisküviyi karıştırıyoruz.en son üzerine sütü ilave edip karıştırarak hafif sert kıvamda hamur ortaya çıkarıyoruz.bu karışımı servis tabağına alıp kirpi şeklini veriyoruz..buzdolabına kaldırıyorruz.
bir kasede şantiyi sütü ilave edip mikserle köpürtüyoruz.en son kakaoyu ilave edip bir kez daha karıştırıyoruz.
kirpi şeklindeki astamızın üzerini kaplıyoruz.üzerine yeşil fıstıkları batırarak kirpi dikenleri şekli veriyoruz.fıstık yerine isterseniz bademde kullanabilirsiniz.en son üzerine kakaoyu eleyip pastamızı servise hazır hale getiriyoruz..

kız ben 6 kilo verdim adam daha farketmedi senin koca süper valla gözleri keskinmiş :60: :60: :60: benim kide kör herhallll :60: :60: :60:
gü naydın turabcım kız geçengün kocaya dedimki mutfagı nezaman deyiştiricez oda dediki ben müneccimmiyim ne bilem dedi :60: :60: :60: tabi bende azcık sinir kırizleri geçirdim :37: sabah bir uyandım dudagım uçuklamış neyse mutfak meselesini unutmaya çalışıyorum kendimi temizlige verdim :62: :62: :62: :62: :62: yanlış alıntıyla cevaplamışım neyse :53: :53:
:60: muneccim olmaya gerekmi var yahu :60: cok komik mis kocan.
bence farkediyorlar ama bizi cekemiyorlar. kocam beni kiskanmaya basladi yeniden.
gecen hafta is yerine gittik beraber. hava karanlik ve zemin kat seklinde disaridan rahatca gorunecek sekilde camekanli bir odadayiz isigi actirmadi :53: disardan gelen isikla durduk :9:
disarda da calisanlar musteriler falan var :9:
her gelen isigi yakiyor o tekrar kapatiyor.

Back