Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

geçmiş olsun minnoşum allah acil şifalar versin

tamam şekerim kız her şeye varımda bana pilates yap deme ya sevmiyorum daga tırmande tırmanırım ama onu yapmam
ben 2 saat yürümeye razıyım

Tamam canım sen bilirsin günlük 100 dk spor yapalım 4 gün boyunca yürüyüş olur, egzersiz olur ama 100 dk dan az olmayacak tımammı canikom. Ama sıkılaştırıcı bir şeyler olsa, sadece plates değildir sıkılaştıran başka sporlarda vardır mutlaka.

Aynen canım bende bıktım, yiter ya yiter Bende senin gibi dağınık eve tahammül edemiyorum, içm sıkılıyor, daralıyorum. sadece kendi evim değil başkalarınınkinede tahammul edemiyorum. iş yerindede öyleydim ben. temizlikçi temizlesede, kendimda temizlerdim odamı 2 ocuk birde eşim, 3 çocuk olunca ev sürekli dağılıyor, kirleniyor, ev toplamaya harcadığım zamanı hiçbir şeye ayırmıyorum gibi geliyor. Amaann kısacası bayan olmak çok zor

ahh ahhh nerde bende öyle arkadaşlar, az değilki 9 kilo vermişim, hatta önceside var bunun, bunlarda hiç bi tepki yok. Canımı sıkan diğer bir arkadaş daha var doğum yapan ona söylüyorlardı. İyice zayıflamadan ben bu kelimeyi duyamayacağım galiba onlardan ben onu anladım. Neyse artık nisanda 38 beden olunca görecez

Evet canım televizyonda söylemiş ibrahim saraçoğlu, kardeşim dinlemiş ve başlamıştı uygulamaya. kürün tam nasıl uygulanacağını öğrenip yarın yazarım inşaallah. Ama çok iddialıydı bu konuda..Uygulayıp bakecez artık.

Geçmiş olsun minnoşum, şimdi nasıl annen, iyidir inşaallah.

Geçmişi okuma işim tamamlandığına göre, şimdi bugünümden bahsedeyim birazcık. Tabii hangi yüzle bahsedeceksem:78::18:
Saat 3 e kadar herzamanki gibi kahvaltıydı, ev toprlamaydı, hazırlanmaydı derken geçirdim. Market ve avm den sonra yiğenimin doğumgününe gittik. Doğum gününde ben yine her şeyden yedim, 6 çeşit vardı üzerine 1 avuç badem ve hint fıstığı ağırlıklı kuruyemiş yedim. Ama hiç pişmanlık hisetmiyorum, çünkü çok güzel geçti günüm. Ben önümüzdeki 4 günde telafi ederim bu 2 günü.

minnoşum geçmiş olsun anneciğine.inşallah daha iyidir şimdi.

geçmiş olsun minnoşum allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun minnoşum, şimdi nasıl annen, iyidir inşaallah.

sagolun canlarım annem cok ıyı sımdı cok sukur bız daha onemlı bısey dıye korkumustuk ama gastrıd cıktı ılac ve yemek duzenıne dıkkat et dedı doktor cok sukur bıseycıgı yok annecımın cok sagolun sekerlerımm

günaydıııın ayy bugün ben pek bi halsizim ruhsuzum..
minnoş geçmiş olsun
meden maalesef haftasonu hiç kaçamağm olmadı yanlızca cumartesi inceceik hamurdan bi buçuk dilim pizza yedim amaaaa ardından yarım saat yürüyüş ve yüz mekik çektm

dünkü menüm:
ssabah kahvaltıda sadece çokokrem yedim ekmekle
adaçayı
saat 3 de mercimek çorbası yarm tabak mantar salata yarım tabak közlenmiş biber salata 1.5 dilim kabak tatlısı
bi tarçınlı süt
akşam adaçayı
3 ltre su bide dışardaydm baya gezdm yürüdüm.

Son düzenleme:
Neyse yarın görüşürüz bayanlar, Herkese hayırlı geceler.
Zülaleyim hazır ol yarın büyük gün, bak benden kurtuluşun yok bu hafta. cuma günü gitmiş olacak minumum 1 kilo ona göree

canım ben çoktan hazırım bu haftasonu güzel geçti kaçamaksız
yürüyüş yapamadım ama düşük kalorili şeyler yedim
hadi bakalım uuuçççaaallııımmmmmmm medencim koş bak busefer ben uçuyorummm

gunaydın sekerlerımm ballarım karamellerımm

günaydın minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…