Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:13: :46: :46: :46:
harikasin secdenurcum iste buu.:nazar:
sen resmen 67yi atlayip 66 ya gecmissin :70:
bu bayraklari ikimiz icin salliyorum bende guzel kilo verdim hareketliligim sayesinde :16: :92: :92: :92: :92:
valla oyle turabcim seninde bunda katkin yok degil birde banusultan kac giliyorum dedi ben kaciyorum:10:
canım hemen eklenmiyo sanırım 2 gün içinde falan eklenir bnde senin dediğin gibi yapıyorum

bide yedikten sonraki vicdan azabı yokmu:30:

geçmiş olsun canm şimdide ben çekiyorum dişimden:59:

bravoo canım:81::81::81:

çok sevindm canım:66:
tesekkurler:16:
günaydın kızlar. gecen hafta tartım bozulduğundan kılom bı önceki kilomla aynı yazılmıştı.ama sonra 69 kıloya fırladığımı öğrendim :( ama bu hafta dikkat ettiğim için kılom 68 cıktı:1: 1 kılo vermişim cok mutlu oldum.
tebrikler karamelcim:66:

ayol bu salladiklarimiz donmuymus :53: ben simdi dikkat ediyorum, töbe ben bir daha sallamam :50:
:60::60::60::60::60::60::60::60:
işte budur.şeytanın bacağını kırdın şekerim kim tutar seni artık.bir başladımı arkası gelir.aynen böyle devam.demek sana bizim kovalamamız gerekiyormuş.yine de çok rahatlama,haftaya görüşeceğiz bak...:nazar::nazar::nazar::nazar:
evet banucum valla kac dedin kaciyorum geliyormusun:4::4:
günaydın günaydın günaydıııınnn

bugünkü kiloooom

akrep33 ( 69,8 / 68,1 / 1,7 / 2,44%) :64::64::64::64::64::74::74::74::92::92::92:
:46::46::46::46:
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 85
bugün 83 :52: :52: :52: :52: :52:
:46::46::46::46::46:
:nazar:
bu hafta 1. sizsiniz gibi görünüyor :/QUOTE]
nasılsın şekerim .hoşgeldin.siz de nasıl işler.bizim takım bu hafta yükselişte.:nazar::nazar::nazar:ay katkım olmadı diye çoook üzüldüm şimdi.ama almadım da değil mi kızlar.az teselli edin ayol..

:50:uzulmeeee o duyguyu ben cok iyi bilirim:50:
ya niye böle oldu anlamadım hiç verememişim :14: :14: dikkatte etttim evde bu hafta sürekli tatlı vardı ama yemedimmmmmmmmmm
neyse haftaya inşallah fazlasıyla geli yorummmmmmmmmmmm :66: :66: :66: :66: :66: :66:

kilo veren herkezi tebrik ediyorumm :65:
secdenurummm özelliklede seni canım süpersin hadi bakalım kim tutarseni :71: :71: :71: :71: :71:
hadi zulaleycim izmirde bulusacak olmamiz beni tetikledi bu hafta:87::87:

dun yesil cay ve bol sivi tukettin mi peki? persembe gunleri bunlara dikkat etmeli ozellikle ki odem falan bizi tartida fazla gostermesin.

avuclarimi ovusturuyorum, bu haftaki hedefim NOWAR ve sensin hadi dusun onume :4:
beni birakma ne olurr:59::59::59::59:
geçen cumadan bu yana menünü yaz bakalım şekercim..yanlışlık nerde hep beraber bakalım olurmu:29:

ve diğer şekerler haftalık menülerinizi aliim..nasılsa defterlerde yazılı..
şööle bi uzatın bakalım menüleri:68:

:44::44::44:

Son düzenleme:
canım saol bende öyle düşünmüştüm çünkü takıma girdigimden beri 1 hafta çok verdiysem diger hafta veremiyorum
gel kız 2 miz uçalım buhafta :10: yani ben koşarımda sen uçarsın :66: :66: :66:

Uçalım canım uçalım:10:Ben hazırım, bu hafta mecburen uçmam lazım, mart hedefini tutturamayacağım bari yaklaşayım:1:

:72:194. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR:72:

11-18 ŞUBAT

BİRİNCİ 2.TAKIM(1,22) :65:

İKİNCİ 5.TAKIM(0,82) :46:

ÜÇÜNCÜ 8.TAKIM (0,56) :46:

:72:194.ETAP BİREYSEL DERECELERİ :72:

11-18 ŞUBAT

1- senaygunergul (4,49) 8.takım :65:
2- pehlivanson (2,53) 13.takım :46:
3- akrep33(2,44) 2.takım :46:

harikayız biz hem de süper harikaa:74::74::74::74::92::92::92:bu arada mart hedefime de 100 gr kaldı:62:

:46::46::46: evet beklenen sonuç gerçekleşti yuppiiiii

Bugünkü menümüde yazayım

Bugünkü Menüm;

13:20 1 İncir:81:
14:00 2 Zeytin, 1 Yumurta Beyazı, Yarım KK Peynir, 1 Dilim Ekmek, 1 Kurabiye :81:
16:00 1 İncir :81:
18:30 2 Börek, 2 Yudum Kola:17::77:
20:00 1 Dilim Elma:81:
Yatarken 2 İncir

4 Bitki Çayı ve 2,5 Litre Su:81:

Bugünkü Sporum;

40 dk Plates:81:
75 dk Yürüyüş:81:

medencimmerhaba canım nasılsın evet koşuşturmacada vermişim 600 gr.yoksa ben genelde hamurişi yiyorum oturmalarda mecburen sporda yapmıyorum.yinde iyi onun için yavaş gidiyor.evet 5 kilocuk kaldı eski kiloma fazlasını istemiyorum.hatta 4.900 kaldı.
secdenur tebrik ediyorum seni canım.
zülaley üzülme canım haftaya gider inş.kiloların.
arepcim derecen için tebrikler

Bugünkü menümüde yazayım

Bugünkü Menüm;

13:20 1 İncir:81:
14:00 2 Zeytin, 1 Yumurta Beyazı, Yarım KK Peynir, 1 Dilim Ekmek, 1 Kurabiye :81:
16:00 1 İncir :81:
18:30 2 Börek, 2 Yudum Kola:17::77:
20:00 1 Dilim Elma:81:
Yatarken 2 İncir

4 Bitki Çayı ve 2,5 Litre Su:81:

Bugünkü Sporum;

40 dk Plates:81:
75 dk Yürüyüş:81:

menün çok güzel sen bide benim yediklerimi görsen hiç yazmıyorum onun için.yazmaya yüzüm yok onun için genelde yazmıyorum

medencimmerhaba canım nasılsın evet koşuşturmacada vermişim 600 gr.yoksa ben genelde hamurişi yiyorum oturmalarda mecburen sporda yapmıyorum.yinde iyi onun için yavaş gidiyor.evet 5 kilocuk kaldı eski kiloma fazlasını istemiyorum.hatta 4.900 kaldı.

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın, oğlun alıştımı senin işe gitmene.

Ben platesi çok seviyorum kıslar, kısa zamanda mükemmel sonuçlar elde ediliyor, en azından bende çok etkili oldu. 2 ayda selülitlerim yarı yarıya azalmış çok mutlu oldum:21::21:geçen haftadan beri yazacam unutuyordum. Yaza bende selülit falan kalmayacak herhalde yuppiii. Bie şu çatlaklara çözüm olsa ahh ahh

Yarın günüm var ve bu defa arkadaşlardan zayıflamışsın kelimesini duymak istiyorum. Yaa o kadar kilo verdik hala zayıflamışsın demediler. Neyse yarın görecez.
benim için zorlu iki gün başlıyor, kendimi frenlemem lazım, inşaallah başarırım.

iyi aksamlar kizlaaaaaaaaaaaaar...........
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

iyi akşamlar şeker yine koşturuyosun :nazar: :nazar:

sagol canım valla teselliye ihtiyacım var :26:

arkamdan gelsenizde olur :9:
onume dusune uygun karakter bulamadim da :60:
zulaleycigim bu hafta neden kilo vermediginin nedenini en iyi sen bilirsin. hadi tespitlerini yap nelerden kacinacaksin belirle ve arkamdan gel :4: :60:

nedenini inan bilmiyorum sporumu yaptım kaçamakta yok 1 kase pudink
ama bu hafta göreceksin zulaley ablanı :66: :66: :66: :66:

sana yetişmem için 11,4 kilom kalmış:27: acıcık kalmış canımm:78: tabii acıcık da sen yerinde dursan ya da bana yaklaşsan yok turab durmaz inadına verir kiloları:63:
dur ben ona bir nazar deydireyimde buhafta veremesin :60: :60: :60: :60:

medencim tamam ozaman neler yapalım sen karar ver :62: :62: :62:

Son düzenleme:
menumu yazdiktan sonra 2 bardak yesil cay ve 2 kurabiye daha yedim :17:
sana yetişmem için 11,4 kilom kalmış:27: acıcık kalmış canımm:78: tabii acıcık da sen yerinde dursan ya da bana yaklaşsan yok turab durmaz inadına verir kiloları:63:
durmayayim ya 3 aralikta geldim bu takima 3 nisanda mezun olurum insaallah :16:
yalniz hic bireyselde derece alamadim. o bende mumkun olmaz.

Ben platesi çok seviyorum kıslar, kısa zamanda mükemmel sonuçlar elde ediliyor, en azından bende çok etkili oldu. 2 ayda selülitlerim yarı yarıya azalmış çok mutlu oldum:21::21:geçen haftadan beri yazacam unutuyordum. Yaza bende selülit falan kalmayacak herhalde yuppiii. Bie şu çatlaklara çözüm olsa ahh ahh
aynen bende cok keyif aliyorum ilk kez bir sporu bu kadar keyifle yapiyorum ya. bende butun malzemeleri var onlari kullanmakta cok hosuma gidiyor. kucuk topla son yaptigi hareketleri yaparken kahkalarla yapiyorum resmen, sonra al gulum ver gulum :9: cok hos hareketler var ya . Allah Ebrudan razi olsun cok buyuk hizmette bulunuyor, onun sayesinde ulke hafifledi vallahi bak daha az deprem oluyor :9: tövbe estağfirullah:9:

İyiyim canım çok şükür sen nasılsın, oğlun alıştımı senin işe gitmene.
canımoğlum alıştı evet 1 ay önceden başladğımız için iyi oldu bende rahat gittim bu hafta okula.iyi oldu.canım yiyerek derken yiyorum ama aşırı değil ama yinede yiyorum hamurişi ne yapıyım dayanamıyoum .bide60ın altına indim ya eskisi gibi çok sıkmıyrum kendimi galiba

herkese günaydın.yoğun bi gün beni bekliyor yine abahtan iş yapıp öğleden sonra ev görmesine giip akşam çiğ köfte partisine gidicem iyi mi.
bu arada akrep çiğ köfte kilo yaarmı bilmiyorum valla

sen simdi o cig kofteleri lavasa sarar sarar yersin.
bende artik rahatladim biliyormusun nurceng, kizim buyudu ya gerektigi zaman rahatca babaannesine birakip gidebiliyorum dun nerdeyse tum gun onlardaydi gece 12 de aldik eve geldik kocamla biraz takildik bundan sonra her cuma izinliyiz kizimdan :9:

merhaba kızlar
secdenur turab şagıda gördüm sizi :80: :80:
nasılsınız bakalım ben çok fenayım regl oldum agrılarımm çok fazla dayanamıyorummmmmmm :37: :37:
gecmis olsun bebisim :9:
sen bir kac gun evvel olmamismiydin ne o bekar kiz gibi regl agrilari yaahu, benim agrim oluyormuydu hatirlamiyorum bile gerci 18 aydir oyle birsey gormedigim icin. gecmis olsun canim

Back