Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

:18::18::18::18::18::18:
amaaa haftaya 6 lara gelirsen o etek olmaz demiiii

yok canim ben gelmem 60 lara ben sevdim 50 leri hadi sen gel, sen nurcengi cagir bak o daha yakin. ben 60 lari geceli cok oldu. unuttum bilene
hemen gidiyorum 1 saat yuruyus yapip gelecegim. opucukler sevgili takimim hadi herkes kilo versin bu hafta bizim haftamiz olsun.

Son düzenleme:
Cumanız mübarek olsun bayanlar,
Bir ben mi kaldım yoksa???
Hemencecik bildireyim kilomu 65,6 sadece 400 gram gitmiş
Ama dün ben o kdara iş yapmasaydım buda gitmeyecekti muhtemelen. Birde ben hala kendimde şişkinlik hissediyorum karnımdan rahatsız oldum, sanırım şişkinlikten dolayı, bugün biraz daha yeşil çay ağırlıklı gidecem. yarına hiçbişeyim kalmaz inş. Dün akrep hoşafı yapayım demiştim ama kayısım çok az kalmış yetmedi yapamadım
Bir hesaplama yaptım 17 gün kalmış 1 martta ve benim günde 212 gram vermem lazım 17 günde 3,6 kg

eee yani 1,2 gr mı vercen haftaya:26: hmmm
hadi bakem rakip olalım senledenasılsa sen alıcaksın bende vericem kilocukları:92:

ay ben varim cnm ya bu hafta kilo verememisim eeeee yersen öle veremessin tabi de olsun kendimi affediyorum ehliyeti aldim sonunda bu haftada böle olsun ne yapalim ama haftaya bomba gibi gelmem lazim cnm 5 seans derken günmü demek istiyosun tv 8 den mi yapiyosun sen

slm kizlar

gecen hafta 83.2
bu hafta 83.3
spor toplamda 500 dk

naptın ervam bu hafta..ama bu hafta ehliyet stresin vardı senin..artık önümüzdeki haftaya son sürat başla şekercik
inşallah canım inşallah süpersin yaa maaşallah darısı hepimizin başına inşallah
sağol canım seninde cuman mübarek olsun
o azcık kayısıyı yapıp içseydin keşke şekercik..o şişkinliğin de kalmazdı..giderdi 1 kilon ama neyse buna da şükür dediğin gibi artı çıkmakta vardı..tebrik ediyorum seni..400 gr yağdan gitti işte

akrep33 ( 72,6 / 69,8 / 2,8 / 3,86%)
minnoş prenses ( 67,7 / / / %)
karamel_guzel ( 68,7 / 68,7 / 0 / 0,0%)
banusultan( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
turab571( 57,7 / 57,9 / -0,2 / -0,35%)
nurceng( 59,5 / 59,5 / 0 / 0,0%)
meden( 66 / 65,6 / 0,4 / 0,61%)
nowar( 62,8 / 64,1 / -1,3 / -2,07%)
secdenur( 68,3 / 68,3 / 0 / 0,0%)
ervamm( 83,2 / 83,3 / -0,1 / -0,12%)
zulaley( 78,4 / 77,4 / 1 / 1,28%)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 688,2 / 685,1 / 3,1 / 0,45% )

Doru aslında yapsaydım azcıkta olsa, neyse bende bugün yapayım barii:86:

var canım var hadi bakalım bende 76.0 olucammm
hem bu sayede platezide severim belki

medencim üzülme şekerim haftaya fazlasıyla verirsin
günaydın günaydın günaydııııııııın

çok mutluyum kızlar çookkk 69,8 i gördüm sabah tartıda
hadi bakalım süper bir gün olsun hepimiz için:92::92::92::92:
hadi bakalım akrebim kim tutar seni

hadi bakalım akrebim kim tutar seni

evet tatlışım yaa çok mutluyum bugün ve artık akşam kaçamağı yapmak istemiyorum..o kadar çabam boşa gidiyor ve mide o kaçamağa hemen alışıyor ve ertesi akşamlar tekrar istiyor kısır döngü içinde gitgeller yaşamamak için akşam kaçamaklarını yaşamımdan çıkarmam lazım.bu benim düzenim olmalı

akrepcim evet bu hafta kıpırdama olmadı bende çünkü regl dönemim çok çıkmadığıma şükür ettim valla.
turab kız sen beni sinir etmeye başladın ben neden 60 lara çıkıyomuşum sen çık bak beni görürüsen sen artık p.tesi okul başlıyo koşuşturmadan veriri ben bak görürüsün sana yetişicem

akrep çim akşam kaçamağı dediğinde allah bilir akşam yemeğidir.valla akşam yemeği olmadan nasıl yaşanır bilmiyorum.tüm aile ancak bu yemekte biraraya gelebiliyoruz.nasıl kahvaltımı hiç atlamazsam yemeğimi de atlamam.yaşam tarzım bu benim.zaten masaya oturmasam benim sakin kocacım 2.gün mırın kırın etmeye başlar.evin bereketi gider diye söylenir.bizim aile de böyle işte.
keşke sen de akşamları az da olsa yesen de nefsine eziyet etmesen.o nefis ki bize hesap soracak azalarımız arasında.nefse eziyet hıristiyanlıkta var,müslümanlıkta yok biliyorsun.tabii kölesi olalım demiyorum.sahibi olalım nefsimizin ama hakbilir olanından.

canım senin ve öğrencilerin için hayırlı bir dönem olur inşallah.oğlun da yokluğuna ve bakıcısına alışır da rahat edersin.

nihayet döndün güzelim yaa.ay özletmeyin böyle kendinizi.zaten habire yaprak dökümü yaşıyoruz...

haklisin, ilk zamanlar 5 6 gibi yedigim aksam yemeginden sonra aksamlari yatmadan cok acikiyordum. sonradan vucudum alisti acikmiyordum. tabi bu hafta duzenim sasti hemen normale donmeliyim.

bana yetis tabi bana yetismek serbest, beni gecmece yok.

nihayet döndün güzelim yaa.ay özletmeyin böyle kendinizi.zaten habire yaprak dökümü yaşıyoruz...
dondum banucum dondum, takimimi seviyorum ya. burada guzel kilo veriliyor birbirimize alistik burda

eee yani 1,2 gr mı vercen haftaya:26: hmmm
hadi bakem rakip olalım senledenasılsa sen alıcaksın bende vericem kilocukları:92:
hadi bakalim yaris baslasin. ben bugun yuruyus yaptim tempolu tempolu 1 saat. Akrep bekar kiz gibi gorunuyorum artikin. kimse bu bebek senin demez bana yani okadar.

hadi ervamcim plates yarisi baslasin haftaya cuma sabahina kadar 5x45 dk plates yapiyoruz. hergun birbirimizi durtelim.

nurcengim gel senlen bu hafta turabı yenelim..tabi o 50 lerde ya atıyor havasını..

ayy ilahiii yok şekercim yok..o değil..azıcık yemek tamam ama benim kaçamak içimdeki iştah canavarının azgın hali yanii o tabaktaki yemekler biter.sona bakar ufaklığın tabağındakiler kalmış hooop onlarda biter..sonra kaldırırken atılır ağıza yine yok ekmeğin çıtır yanı yok yemeğin güzel tarafı diye vee sonrası kötü işte eş antepli yemek sonrası için almışsa eve tatlıdır çerezdir zaten hiç eksik etmez..yer yer kilo almaz ben baktıkça alırım ona da iyice uyuz oluyorum zaten ama ben anladım boyu uzun olanların boyuna gidiyor kaçamak bu şekercik..
yok akşam yemeğe oturmadım bir süre evde savaş çıkıcaktı benimki isyan etti..şimdi o evdeyken oturup bir iki kaşık tadımlıyorum..yani bu hafta öyle yaptım..sadece bir iki kaşık yedim..
sağol canım Allah razı olsun beni düşündüğün için şekercik
Akrep bekar kiz gibi gorunuyorum artikin. kimse bu bebek senin demez bana yani okadar.
.
:18::18::18:ayy çok kıskandım şimdi yaaaa:84::84::84::84: kaçamakmı aslaaaa:88:

iyi akşamlar kızlar bak herkez menüsünü yazacak tammamı :82:
ben menü yazacagım zaman az yiyorum
1 saat yürüyüşümü yaptım
sabahta plates yapacaktım koşa koşa evi toparladım
tam başlicam yaşlıbir komşum eline kuranı kerimi almış bugün cuma kızım gel yasn okuyalım dedi
yani 45 dakika yasin okuduk kendi okumak istedi canım benim yavaş okuyorda

canım senin ve öğrencilerin için hayırlı bir dönem olur inşallah.oğlun da yokluğuna ve bakıcısına alışır da rahat edersin.

çok teşekkür ederim tatlım.oğlum biraz alıştı bakıcıya 20 gündür geliyo alıştı saylır.bende 5.sınıf okutacağım için 9 saat boşluğum var öğle arası var fazla uzun ayrı kalmayacağız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…