• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrepcim evet 50 li rakamlara indim ama sürekli aynı yerdeyim kilo vermemyavaşladı napıcam ben sporda yapmıyorum.
turabcım işte sorun orda benim oğlum emmek istemiyo meme düşmanı sanki ilginç bi çocuk memeye tuttuğumda itiyo kendini 1 haftadır böyle ondan önce ayakta biraz emiyodu ondan önce 2 ay gündüzleri sağdım emmedi öyle böyle 8 ay bitti işte şükür ama artık yoruldum valla emmiyo.
ben o kadar istiyorum ki istemekle olmuyo.
karamelim daha işe başlamadım okullar p.tsi açılıyo o zaman başlıcam
medencim sağol canım ama öğretmenlik bi o kadarda zor bi meslek

iyi akşamlar kızlar.yarım saat önce girdim eve.yine çok yorgunumm:1:

sabah aksi gibi tartılamadım manyak tartı bozuldu hala çalışmıyoruz sürekli 13 yazıyor :1::1: garantisini bulup götürmem lazım yenide almıştım tartıyı:14:

kızlar bu arada ben pazartesi iş başı yapıyorum :)):17::17: odamı gördüm bugün çok güzeldi.çok heyecanlayım şimdiden:17: ALLAH utandırmaz inş. başarılı oluurm işimde

bu arada akrebim hayırlı uğurlu olsun vermişsin kilocukları 1.olmuşsun :) hadi darısı başımıza

turab kıskanıyorum seni ne güzel ipincecik oldun ya bide maşallah annesin.38 beden eteğinide almışsın :) darısı bizimde başımıza inş.

nowarcım sende üzülme bitanem kilo aldım dıye.sınav haftasından çıktın normal.bu hafta inş. daha dikkatli olursun

meden o kadar pasta börek yapacaksın gelde tut şimdi boğazı:1::1: ALLAH yardımcın olsun arkadasım.insan dayanamıyor helede uzun süre yemediysen pasta börek kendini tutman zor olacaktır

nurcengcim sende başlamışsın işe .nasıl gidiyor zor olmadı demi?

zulaley ben menümü yazsam beni kesersiniz :1::1::1: cok bozuldu yeme düzenim.mesela bugün kahvaltı yapamadım gec kaldım sınava.sınavdan cıktım ekmek arası köfte yedim bir dahada bırsey yemedım:( vakıt bulamadım.o açlıkla eve geldim ne varsa saldırdım :25::20::14: ne olak benim bu halim bilmiyorum

hayırlı olsun karemelim :81: iş saat lerin bellimi belki işe başlayınca hayatın ve yemegin düzene girer bence :39: :39:

hayırlı geceler
:56: :56: :56:
sabah sirkelisu
kahvaltı:yarım simit peynir zeytin
ara 1 portakal1 elma
ögle 1 ks makarna saçalı 1 ks yogurtlu ıspanak
ara akrep hoşafı
akşam 10 tane sardalya balıgı 1,5 ks çorba 1 dl by ekmek 1 tabak salata
gün boyu 3 fincan tarçınlı yeşilçay 2 lt su 60 dk yürüyüş
hııııı akşam saat 8 gibi 10 tana fındık 10 tane bagdem

:60::60::60::60: ayy turabım organize için hiç acele etme canikom:60::60::60: senin çizelgeye takıldım az önce..sen tepede o topu tekrar 70 lere atıcak gibi almışsın gardını:60::60::60::60::60::60: amanınn karnım ağrıdı öldüm gülmekten yaa:60::60::60::60: kuşumm bak senin kocişş bekliyo topu sen at 70 lere olarmııı:60::60::60::60:
o ooo hemen yarin degistireyim ben o tickeri, haklisin sanki topu alir almaz yine 70 e atacak gibi duruyorum, ama tabi o sadece bir resim. yoksa ben metabolizmami tebrik ediyorum :nazar: iyi calisiyor. dogum doktorum kendime iyi baktigimi soylemisti :93: Akrepcim simdi boyle guzel bir olayin organizesi buyuk olmali emek ister ay pek bir heyecanlandim surada 7 kilom kaldi. yani 7 hafta :66:

Bugün pasta börek tarifleri ile uğraştım bende, diyetteykende zor oluyor, insanın canı istiyor valla. Kızımın doğum günü partisi için organizasyon yapıyordum. Bu defa kuzucuğuma güzel bişeyler yapacam da:27:
Haftayada kızımın doğum günü, yiğenimin doğum günü, birde günüm var, ne yapacaksam ben ya... nefisle mücadele zor olacak:18::18::18: üstelik verilecek 3,6 kg var off off
:nazar: maasallah sana MEDEN cim cok iradeli bir hanimsin sen. bu haftayi atlat gerisi kolay daha 1 ay gunun yok bir yil kizinin ve yegeninin dogum gunu yok tok karnina yemedigin hicbirsey kilo yapmaz. hadi cuma gunu en az 1000 gr kara yag bekliyorum senden.

:nazar::nazar::nazar:ohh ne güzel 38 beden etek haa :46:bravo şekerim, hadi bakalım sen hepimizden önce mezun olacan gibi:81:
banane banane bende 38 giymek istiyorum :63::63:

38 giyiyorum ama eskisi gibi guzel durmuyor 3 kilo verince cok daha iyi duracak uzerimde. bunada sukur. takim sayesinde motivasyonum artiyor yaa iyiki varsiniz bu sayede ben hedefime ulasacagim insaallah. hepberaber mezun olalim buradan.

günaydın kızlar..
karamelim yeni işin hayırlı ve uğurlu olsun şekercim..en kısa zaman da mersine beklerim şekercim kutlayalım bunu süpersin..ama tabi eski karamelimi istiyorum ben ..
kilo verme konusunda azimli tıkır tıkır kilo veren karamelimi..

turabcım tabiki emek ister..sen takımın örneğisin:nazar: maaşallah kutlicaz tabii darısı hepimizin başına
50 li rakamları görürmüyüm acaba bidaha:59:
şekercik sen yakınmıydın buralara imkan olsa da sen de gelsen karamelim sen birlikte kutlasak şekercik..
ayy imkan olsa tüm takım toplaşsak şööle biyerdezayıf ve çıtır olaraktan:66: ve her yıl bööle toplanırmışız ne güzel olurdu yaa:1:

Günaydın
Bu hafta sonunu bol sporlu ve sıkı diyetli geçirmek zorundayım, kendimi bu şekilde motive ettimki haftayı güzel bir şekilde kapatayım.

:nazar: maasallah sana MEDEN cim cok iradeli bir hanimsin sen. bu haftayi atlat gerisi kolay daha 1 ay gunun yok bir yil kizinin ve yegeninin dogum gunu yok tok karnina yemedigin hicbirsey kilo yapmaz. hadi cuma gunu en az 1000 gr kara yag bekliyorum senden.

38 giyiyorum ama eskisi gibi guzel durmuyor 3 kilo verince cok daha iyi duracak uzerimde. bunada sukur. takim sayesinde motivasyonum artiyor yaa iyiki varsiniz bu sayede ben hedefime ulasacagim insaallah. hepberaber mezun olalim buradan.

Evet bu haftayı bir atlatsaydm kazasız belasız :18::18: o günler öğünlerimde sadece meyve yemeyi düşünüyorum, çünkü pastalardan azda olsa yerim :31::31:1 yıl onların doğumgünü yokta diğerlerininki var şekerim, hemde nisan ayında toplandı hepsi:18:nisanda 2 yiğen ve oğluşumun doğumgünü ve günüm var. ama tabi ben o zamana ilk büyük hedefim olan 57 kg inmiş olacağım için (tabii inşaallah demek lazım burada) korkum yok, o zaman hiçbişey dinlemem yerim bol bol:9::9:
Benimde öyle canım takım sayesinde iyi gidiyorum. bir gün kaçırsamda ertesi gün hemen toparlıyorum, takım olmasa yapamayabilirdim bunu.

gunaydinlar arkadaslar
misafirlerimi gonderdim ama asil isim simdi basladi, bu ay boyunca cok iyi ders calismam gerekiyor. tek hedefim STS yi gecmek ve kilo vermek bu ay. onun disinda ev isine bile fazla zaman ayirmayacagim ama arlarda takimcigimi ziyaret ediyorum elbet.
bugun sabah kahvaltimi yaptim yarim saat kostur kostur evimi toparladim kizimi uyuttum bir saat ders calistim en son calistiklarimi tekrar ettim tenefus verdim kendime. bakalim takim nasil.

iyi akşamlar kızlar.yarım saat önce girdim eve.yine çok yorgunumm:1:

sabah aksi gibi tartılamadım manyak tartı bozuldu hala çalışmıyoruz sürekli 13 yazıyor :1::1: garantisini bulup götürmem lazım yenide almıştım tartıyı:14:

kızlar bu arada ben pazartesi iş başı yapıyorum :)):17::17: odamı gördüm bugün çok güzeldi.çok heyecanlayım şimdiden:17: ALLAH utandırmaz inş. başarılı oluurm işimde

m
karamelım canım benım cok sevındım yaa odanın falan guzel olmasına allahım hayırlısını nasıp etsın hep yuzun gulsun ınsallah ısyerındede ama tabı cıtır asıstan olmakta var demı canımcım neolur artık bı duzene gırmeye calıs en azından kalorılı seyler yeme tatlım ya vallla cok uzuluyorum okadar emek verdın karamelım bosa cıkmasın lutfen tamam mı:43:
EHehliyeti aldım tam ilerletemeden hamile kalınca ara verdim bide cesaretim az korkuyorum biraz

canım valla araba surmek sadece cesaret ısıymıs bende onu anladım yok kabılıyetmıs suymus buymus bos kendıne guven bıse olmaz neden suremıycekmısım de ama yınede yanlız basına surme oyle oyle alısırsın tatlım

08.02.2011-SALI

ballı sirkeli sıcak su

kahvaltı
tam ekmek, peynir

öğle
1 kadın budu köfte,2 kaşık pilav, haşlanmış brokoli,akrep hoşafı

akşam
2 çatal tereyağlı yumurta,1 kaşık pirinç pilavı,1 kase yoğurt,akrep hoşafı

yatmadan önce 1 diş sarımsak+1bardak su

30 dk egzersiz+20 dk yürüyüş

2 kupa yeşil çay
3,5 lt su

09.02.2011-ÇARŞAMBA

ballı sirkeli sıcak su

1 yeşil elma

kahvaltı
tam ekmek peynir

ara
1 yeşil elma

öğle
haşlanmış brokoli,yoğurt,4 parça levrek ızgara,maydanoz,tere

ara
1 yeşil elma

akşam
sarımsaklı yoğurt,akrep hoşafı,tere,1 avuç ay çekirdeği

yatmadan önce 1 diş sarımsak+1 bardak su

30 dk egzersiz+60 dk yürüyüş

20 sayfa kitap(bir gün)
2 kupa yeşil çay
3,5 lt su

10.02.2011-PERŞEMBE

ballı sirkeli su

1 yeşil elma,2 kuru kayısı

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,1 bardak tarçınlı süt,tam ekmek

ara
1 yeşil elma

öğle
3 kaşık ekşili köfte,yoğurt,akrep hoşafı

ara
1 yeşil elma

akşam
4 çatal tereyağlı spagetti makarna,yeşil sarımsaklı yoğurt,tere,1 avuç ay çekirdeği

yatmadan önce 1 diş sarımsak

5 sayfa kitap
2 kupa yeşil çay
3 lt su

30 dk egzersiz+60 dk yürüyüş

11.02.2011-CUMA

ballı sirkeli sıcak su

1 yeşil elma, 2 kuru kayısı

kahvaltı
1 bardak tarçınlı sıcak süt,tam ekmek peynir

ara
1 yeşil elma

öğle
2 kaşık ekşili köfte,bir parça simit,bir parça elmalı kurabiye,akrep hoşafı

ara
1 yeşil elma

akşam
10 karışık şiş kebap(ciğer,yürek,et),sumaklı soğan,tere,roka,pişmiş soğan,domates ezme,yayık ayranı

yatmadan önce 1 diş sarımsak

7 sayfa kitap ve bitirdim kitabı:66:
2 kupa çay
3 lt su

30 dk egzersiz+80 dk yürüyüş

sabahleyin tartıldım düne göre biraz daha vermişim:62: yuppiiiiihanimiş bayraklar:92::92::92::92::74::74::74:

Son düzenleme:
turabcım tabiki emek ister..sen takımın örneğisin:nazar: maaşallah kutlicaz tabii darısı hepimizin başına
50 li rakamları görürmüyüm acaba bidaha:59:
şekercik sen yakınmıydın buralara imkan olsa da sen de gelsen karamelim sen birlikte kutlasak şekercik..
ayy imkan olsa tüm takım toplaşsak şööle biyerdezayıf ve çıtır olaraktan:66: ve her yıl bööle toplanırmışız ne güzel olurdu yaa:1:
Ben Istanbul Anadolu yakasindayim Akrep. boyle bir bulusmayi ne kadar isteyecegimi tahmin edersin. yolunuz buralara duserse haberim olsun.Misafirlerim cok memnun ayrildilar sizleride keyifle agirlarim. Cok guzel gezdirdim onlari.
takimcak hedeflerimize ulasalim hele, bakarsin biraraya geliriz herkes incecik, suslu puslu giyinmis ay ne hos olurdu. :66: kopardik :62:

canım valla araba surmek sadece cesaret ısıymıs bende onu anladım yok kabılıyetmıs suymus buymus bos kendıne guven bıse olmaz neden suremıycekmısım de ama yınede yanlız basına surme oyle oyle alısırsın tatlım
selam minnosum
ya neden biz bayanlar boyle yapiyoruz hep, ehliyeti aliyoruz hemde erkeklerden daha iyi puanlarla ama araba srmuyoruz. hem kocalarimizin yuzunden bizim cesaretimizi kiriyorlar. bende suremiyorum ehliyeti alali bir yil olacak nerdeyse :41: cocukla cokda ihtiyacim oluyor. bak cok kizdim simdi. sanki suren erkekler dogustan donanimlimi oluyorlar bu konuda. :41:

Son düzenleme:
Ben Istanbul Anadolu yakasindayim Akrep. boyle bir bulusmayi ne kadar isteyecegimi tahmin edersin. yolunuz buralara duserse haberim olsun.Misafirlerim cok memnun ayrildilar sizleride keyifle agirlarim. Cok guzel gezdirdim onlari.
takimcak hedeflerimize ulasalim hele, bakarsin biraraya geliriz herkes incecik, suslu puslu giyinmis ay ne hos olurdu. :66: kopardik :62:

ayy demii kız kopardık gerçekten..çok sağol canım benim yolum düşerse gelirim neden olmasın şekercik..incecik arkadaşım ı görürdüm ne güzel olurdu..ben de beklerim canım yolunuz buralara düşerse hem de seve seve..benim çevrem çok ama işle alakalı hep.böyle kafa dengi arkadaşım hiç yok evime gelsin ben evine gidiim hayal gibi bana:59: işden eve evden işe benim hayatım..ralarda fırsat bulursak dışarı çıkarız yemeğe felan işte o kadar..ama iş koşturmalarım full olur:47:
artık buna da şükür diyoruz..halimize bin şükür..
tatlış ben senden msn istemiştim yanlış hatırlamıyor isem..ya da tel..yoksa sadece düşündüm yazamamışmıydım ki fırsat bulup:44: ayy hatırlamıyorum neese anladın sen onu şeker:34:

selam minnosum
ya neden biz bayanlar boyle yapiyoruz hep, ehliyeti aliyoruz hemde erkeklerden daha iyi puanlarla ama araba srmuyoruz. hem kocalarimizin yuzunden bizim cesaretimizi kiriyorlar. bende suremiyorum ehliyeti alali bir yil olacak nerdeyse :41: cocukla cokda ihtiyacim oluyor. bak cok kizdim simdi. sanki suren erkekler dogustan donanimlimi oluyorlar bu konuda. :41:

valla turabcım benım esım ben guzel surdukce ınadına nıye oyle yaptın nıye boyle yaptın deyıp benı korkutuyor ama ınatla surucem dıyorum vede suruyorum bızım araba bıraz buyuk yoksa hryer surerım par k sorunu oluyor buyuk oldugu ıcın . ama yok ınatla surucem eger bı ben beceremıyorum yaa dersem dahada surdurmez arabasını cok kıymetlı cunkumm. sende oyle yap tatlım bence cesaret et sur yanı erkekler dogustan ogrenmıyorya bunu hem surmeden nasıl ogrenıceksınkı demı canım

selam minnosum

hiç unutmam..hafta sonu eşimle çıkmıştık.ben araba sürücem..öyle bir hevesle oturuyorumki..neese trafikle alakası olmayan bi yere geldik(trafik dışında kullanıcam ya arabayı:60:)ve ben geçtim direksiyon başına ufff hala az önceymiş gibi aklımda ne kadar mutlu olmuşsam artık:1: ve arabayı çalıştırdım çok güzel bir şekilde sürmeye başladım.tam 20 dk sonra tüm bildiklerimi unuttum:45: kendisinden bile yüksek puanla imtihanı geçmişim hocalar tarafından cesaretimden ve sürüşümden dolayı tebrik edilmişim.kendilerine has güya öğretme bana göre unutturma tekniğiyle gerçekten süper başarı 20 dk sonra ben arabayı stop ettirdim ve tekrar çalıştıramadım :43: beynim boşaldı resmen.bu bağırıp duruyor yanımda :47: kan beynime çıktı resmen.bir hışımla açtım kapıyı çıktım dışarı çarparak kapadım kıymetli arabasının kapısını.al arabanı dedim.sürmüyorum.yanımda sen olduğun için sürmek istemiyorum dedim:57:
sonra özel ders aldım.trafikte hoca eşliğinde çünkü o şekilde asla süremezdim sanırım tüm cesaretimi bitirmişti adam yaa:63: hocayla çok güzel oldu.hem motive ediyor hemde rahat sürmeni sağlıyor.ilk dakikalar gergindim aklımda en son deneyimim olunca sonrası devamı geldi şükür..
Allah eşlerin eline düşürmesin bizi..biz onları sonuna kadar destekliyoruz.aynı desteği beklerken onlar al sana al sana destek :22: diye var olan moralimizi de çökertiyorlar.
pisler nolucak:63:

Back