- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bai yakın olması çok güzel
arabayıda neden süremiyorsun korkuyormusun yoksa sende benimgibi kocan yüzündenmi
iyi akşamlar kızlar.yarım saat önce girdim eve.yine çok yorgunumm
sabah aksi gibi tartılamadım manyak tartı bozuldu hala çalışmıyoruz sürekli 13 yazıyorgarantisini bulup götürmem lazım yenide almıştım tartıyı
kızlar bu arada ben pazartesi iş başı yapıyorum :))odamı gördüm bugün çok güzeldi.çok heyecanlayım şimdiden
ALLAH utandırmaz inş. başarılı oluurm işimde
bu arada akrebim hayırlı uğurlu olsun vermişsin kilocukları 1.olmuşsun :) hadi darısı başımıza
turab kıskanıyorum seni ne güzel ipincecik oldun ya bide maşallah annesin.38 beden eteğinide almışsın :) darısı bizimde başımıza inş.
nowarcım sende üzülme bitanem kilo aldım dıye.sınav haftasından çıktın normal.bu hafta inş. daha dikkatli olursun
meden o kadar pasta börek yapacaksın gelde tut şimdi boğazıALLAH yardımcın olsun arkadasım.insan dayanamıyor helede uzun süre yemediysen pasta börek kendini tutman zor olacaktır
nurcengcim sende başlamışsın işe .nasıl gidiyor zor olmadı demi?
zulaley ben menümü yazsam beni kesersinizcok bozuldu yeme düzenim.mesela bugün kahvaltı yapamadım gec kaldım sınava.sınavdan cıktım ekmek arası köfte yedim bir dahada bırsey yemedım
vakıt bulamadım.o açlıkla eve geldim ne varsa saldırdım
ne olak benim bu halim bilmiyorum
o ooo hemen yarin degistireyim ben o tickeri, haklisin sanki topu alir almaz yine 70 e atacak gibi duruyorum, ama tabi o sadece bir resim. yoksa ben metabolizmami tebrik ediyorumayy turabım organize için hiç acele etme canikom
senin çizelgeye takıldım az önce..sen tepede o topu tekrar 70 lere atıcak gibi almışsın gardını
amanınn karnım ağrıdı öldüm gülmekten yaa
kuşumm bak senin kocişş bekliyo topu sen at 70 lere olarmııı
![]()
Bugün pasta börek tarifleri ile uğraştım bende, diyetteykende zor oluyor, insanın canı istiyor valla. Kızımın doğum günü partisi için organizasyon yapıyordum. Bu defa kuzucuğuma güzel bişeyler yapacam da
Haftayada kızımın doğum günü, yiğenimin doğum günü, birde günüm var, ne yapacaksam ben ya... nefisle mücadele zor olacak:18::18::18: üstelik verilecek 3,6 kg var off off
ohh ne güzel 38 beden etek haa
bravo şekerim, hadi bakalım sen hepimizden önce mezun olacan gibi:81:
banane banane bende 38 giymek istiyorum![]()
iyi akşamlar secdenur nasılsın?![]()
maasallah sana MEDEN cim cok iradeli bir hanimsin sen. bu haftayi atlat gerisi kolay daha 1 ay gunun yok bir yil kizinin ve yegeninin dogum gunu yok tok karnina yemedigin hicbirsey kilo yapmaz. hadi cuma gunu en az 1000 gr kara yag bekliyorum senden.
38 giyiyorum ama eskisi gibi guzel durmuyor 3 kilo verince cok daha iyi duracak uzerimde. bunada sukur. takim sayesinde motivasyonum artiyor yaa iyiki varsiniz bu sayede ben hedefime ulasacagim insaallah. hepberaber mezun olalim buradan.
karamelım canım benım cok sevındım yaa odanın falan guzel olmasına allahım hayırlısını nasıp etsın hep yuzun gulsun ınsallah ısyerındede ama tabı cıtır asıstan olmakta var demı canımcım neolur artık bı duzene gırmeye calıs en azından kalorılı seyler yeme tatlım ya vallla cok uzuluyorum okadar emek verdın karamelım bosa cıkmasın lutfen tamam mıiyi akşamlar kızlar.yarım saat önce girdim eve.yine çok yorgunumm
sabah aksi gibi tartılamadım manyak tartı bozuldu hala çalışmıyoruz sürekli 13 yazıyorgarantisini bulup götürmem lazım yenide almıştım tartıyı
kızlar bu arada ben pazartesi iş başı yapıyorum :))odamı gördüm bugün çok güzeldi.çok heyecanlayım şimdiden
ALLAH utandırmaz inş. başarılı oluurm işimde
m
EHehliyeti aldım tam ilerletemeden hamile kalınca ara verdim bide cesaretim az korkuyorum biraz
Ben Istanbul Anadolu yakasindayim Akrep. boyle bir bulusmayi ne kadar isteyecegimi tahmin edersin. yolunuz buralara duserse haberim olsun.Misafirlerim cok memnun ayrildilar sizleride keyifle agirlarim. Cok guzel gezdirdim onlari.turabcım tabiki emek ister..sen takımın örneğisinmaaşallah kutlicaz tabii darısı hepimizin başına
50 li rakamları görürmüyüm acaba bidaha
şekercik sen yakınmıydın buralara imkan olsa da sen de gelsen karamelim sen birlikte kutlasak şekercik..
ayy imkan olsa tüm takım toplaşsak şööle biyerdezayıf ve çıtır olaraktanve her yıl bööle toplanırmışız ne güzel olurdu yaa
![]()
selam minnosumcanım valla araba surmek sadece cesaret ısıymıs bende onu anladım yok kabılıyetmıs suymus buymus bos kendıne guven bıse olmaz neden suremıycekmısım de ama yınede yanlız basına surme oyle oyle alısırsın tatlım
Ben Istanbul Anadolu yakasindayim Akrep. boyle bir bulusmayi ne kadar isteyecegimi tahmin edersin. yolunuz buralara duserse haberim olsun.Misafirlerim cok memnun ayrildilar sizleride keyifle agirlarim. Cok guzel gezdirdim onlari.
takimcak hedeflerimize ulasalim hele, bakarsin biraraya geliriz herkes incecik, suslu puslu giyinmis ay ne hos olurdu.kopardik
![]()
selam minnosum
ya neden biz bayanlar boyle yapiyoruz hep, ehliyeti aliyoruz hemde erkeklerden daha iyi puanlarla ama araba srmuyoruz. hem kocalarimizin yuzunden bizim cesaretimizi kiriyorlar. bende suremiyorum ehliyeti alali bir yil olacak nerdeysecocukla cokda ihtiyacim oluyor. bak cok kizdim simdi. sanki suren erkekler dogustan donanimlimi oluyorlar bu konuda.
![]()
selam minnosum
ya neden biz bayanlar boyle yapiyoruz hep, ehliyeti aliyoruz hemde erkeklerden daha iyi puanlarla ama araba srmuyoruz. hem kocalarimizin yuzunden bizim cesaretimizi kiriyorlar. bende suremiyorum ehliyeti alali bir yil olacak nerdeysecocukla cokda ihtiyacim oluyor. bak cok kizdim simdi. sanki suren erkekler dogustan donanimlimi oluyorlar bu konuda.
![]()