Tünaydın kıslar, yaa bugün canım bişey yapmak istemiyor, evin hali harap, iyice bir temizlik lazım. Oturdum kaldım kalkamıyorum. platesi yaprsam açılırım dedim, yaptım ama açılamadım.
Akşam gönderdim küçük misafirimizi, bir gün daha dayanamazdım, sinirlerim bozuldu iyice. Dün görseniz buraya mesajı yazdım bilgisayarı kapattım, kızkardeşim aradı geliyoruz diye, oldumu 3 kız, arkasından yengem aradı biz geliyoruz diye oldumu 4 kız, ev kreşe döndü gerçekten
:18:. Bütün bu karmaşada öğle ve ikindi namzlarını geçirdim, canım çok sıkıldı bu durumada, unuttum ya kendime hayret ediyorum ama unuttum, kendimden utandım,buda moralimi bozdu iyice. Neyse misafir kızımız illa gezdirin ben diyordu bizde akşam AVM ye gittik. Burnumdan geldi tabii ordada. Can sıkıntısındanda 1 hamburger menü yedim:78:
Kardeşimlerle poğaça falanda yemiştim akşam yemem dengelerim dedim kendimce, akşamda hamburger menüyü götürünce dahada canım sıkıldı.Yani dün diyet falan kalmadı bende. 2 gündürde şişkinlik hissediyordum. wc ye da çıkamadım2-3 gündür. birazda ondan herhalde.
Yapacak bişey yok kalkıp işleri bitirmem lazım. Önce kendime bir akrep hoşafı hazırlayımda şu şişkinlikten kurtulayım. SOnra iyice bir ev temizliğine girişeyim. Bugün akşamda erkenden yatmayı planlıyorum. Dİnlenmem lazım biraz. Normalde akşam 23.00-23.30 gibi yatıyorum sabah 7.30 kakıyorum, gece verimli bir uyku uyusam dinlenecemde maalesef oğlum çok sık uyanıyor, yat kalk kafam bir tuhaf oluyor. GÜn boyuda sürekli hareket halinde olunca vucut bazı günler dirençsiz kalıyor iyice. Bugünde o dirençsiz günlerimden biri. Aşam eşim geldikten sonra oğlumu ona bırakıp uyuyacağım biraz. kendime geleyim.
geçmiş olsun neyse atlattın birdaha ders olsun sana emanet zorr
cancazım biliyorsundur ama ben hatırlatayım namazı uyuyakalınca yada unutunca eda edebiliyorsun
üzülme canım rabbim okadar merhametliki biz annelere kendi merhametinden 1 zerrevermiş
bırak valla şekerim, seninkilerde oynar bizimkilerle
Çok güzel bir karar vermişsin. Bencede gerçekten en iyi bırakma yöntemi iradene sahip olmak. Allah yadımcın olsun.