Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim tatlım.oğlum biraz alıştı bakıcıya 20 gündür geliyo alıştı saylır.bende 5.sınıf okutacağım için 9 saat boşluğum var öğle arası var fazla uzun ayrı kalmayacağız canım
nurcengcim evin okula yakınmı
15 dkvar arasında eşimde müdür yardımcısı onunla bazen gidişlerimiz uyacak ama bazen uymayacak canım.ahhhh yaramı deştin arabayı öğrenseydim alırdım ona vermezdim işte.
193. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
5-11 ŞUBAT
BİRİNCİ 3.TAKIM(0,84)
İKİNCİ 5.TAKIM(0,82)
ÜÇÜNCÜ 4.TAKIM (0,52)
193.ETAP BİREYSEL DERECELERİ
5-11 ŞUBAT
1-akrep33 (3,86) 2.takım
2-atceken2005 (3,63) 5.takım
3-ebrehe(2,66) 5.takım
akrepcim bu hafta turabı geçelim tamam mı
kıs birincimi olmuşuz akrebim anlayamadım
Allah kabul etsin canım..iyi akşamlar kızlar bak herkez menüsünü yazacak tammamı :82:
ben menü yazacagım zaman az yiyorum
1 saat yürüyüşümü yaptım
sabahta plates yapacaktım koşa koşa evi toparladım
tam başlicam yaşlıbir komşum eline kuranı kerimi almış bugün cuma kızım gel yasn okuyalım dedi
yani 45 dakika yasin okuduk kendi okumak istedi canım benim yavaş okuyorda
takım olarak değil şekercik bireyselde ben birinci olmuşum:122::122::122:
ne sevindim ama varya bu kadar sevinmeyle 100 gr yağ gitmişmidir acep
gitmiştir gitmiştir şeker tebrik ederim
bu sevinçle haftaya seni daha iyi görürüz valla
akrepcim bu hafta turabı geçelim tamam mı
ah kiyamam kislar sizi beklemek isterdim ama zayiflamam lasim dolapta beni bekleyen kiyafetlerim var.
nurcengcim sen oglusunu bol bol emzir ben emzirmenin faydasini gordum.
AKREP tebrikler. sonunda almissin kupayi
hic o kupayi alamadan mezun olacagim ben ya, bir haftada 1,1 den fazla vermedim.
ama mezuniyetime beklerim kizlar harika bir parti organize ediyorum
inşallah canım yaa..kaç haftadır sinir olmuştum vericeme alıyordum ohh kendime geldim şükür:92::92:
çok teşekkür ederim tatlım.oğlum biraz alıştı bakıcıya 20 gündür geliyo alıştı saylır.bende 5.sınıf okutacağım için 9 saat boşluğum var öğle arası var fazla uzun ayrı kalmayacağız canım
iyi akşamlar kızlar bak herkez menüsünü yazacak tammamı :82:
ben menü yazacagım zaman az yiyorum
1 saat yürüyüşümü yaptım
sabahta plates yapacaktım koşa koşa evi toparladım
tam başlicam yaşlıbir komşum eline kuranı kerimi almış bugün cuma kızım gel yasn okuyalım dedi
yani 45 dakika yasin okuduk kendi okumak istedi canım benim yavaş okuyorda
hadi bakalim yaris baslasin. ben bugun yuruyus yaptim tempolu tempolu 1 saat. Akrep bekar kiz gibi gorunuyorum artikin. kimse bu bebek senin demez bana yani okadar.
hadi ervamcim plates yarisi baslasin haftaya cuma sabahina kadar 5x45 dk plates yapiyoruz. hergun birbirimizi durtelim.
takım olarak değil şekercik bireyselde ben birinci olmuşum:122::122::122:
ne sevindim ama varya bu kadar sevinmeyle 100 gr yağ gitmişmidir acep
Bugün pasta börek tarifleri ile uğraştım bende, diyetteykende zor oluyor, insanın canı istiyor valla. Kızımın doğum günü partisi için organizasyon yapıyordum. Bu defa kuzucuğuma güzel bişeyler yapacam da
Haftayada kızımın doğum günü, yiğenimin doğum günü, birde günüm var, ne yapacaksam ben ya... nefisle mücadele zor olacak:18::18::18: üstelik verilecek 3,6 kg var off off