ben daha hiç taretılmadım kuşum yaaçok korkuyorum ya artı çıkarsam diye:18: Ondanmı bilmiyorum bugün çok mutsuz çıktım evden kendimi korkak iradesiz ve bilumum her kötü şeyler gibi hissediyorum:95:
kızlar sıze bır yazı yazıcam cok hosuma gıttı benım bakalım begenıcekmısınız
Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:
İlgilenenlere duyurulur,
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E, sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.
Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” =)))))
akrepcim kortum senden yahu bir günde 175 dkrakibim belli oldu seni gecmem lazim
Ay kımse kalmamıs herkesler sporamı gıttı yaa anaamm kendı dusen aglamaz basıma ne ısler actım suraya bak yaa
akrebımm bende tartılmamıstım haftasonundan sonra dun bugun tartıldım gıdıcek nasılsa bugune artılar dıyordum ama gıtmedı ayy cok canım sıkkın yaa beceremıycekmıyım ben bu ısı anlamadım yanı bıde ben hemen 2 gun de gerı alıyorum bu kıloları nıye 2 gunde gıtmıyorkı yanıı:84::84:
yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaao da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm
günaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
:81: ay şaşırdım napcamı aceba almasammı zayıflamayada başladım hiç olmassa 75şe düşüncemi alsam cicilerimi sizce :26:
ben geçen gün kendime 2 tane 36 beden etek aldm zayıflamamı bekliyolar
ya yapmayin yaaa eminim en sona ben kalacagimbende hic degisiklik yok yaaaa aksama kadar kostur kostur geciyor bide spor yapiyorum banamisin demiyor
hiii bu arada bende adet oldum en sonunda tam 2 senedir olmuyordum
ahh keske banusultan.oyle bır konu olsa sızınle yapardım.ama işletmeci olduğum ııcn anketı firma yöneticilerine yapıyorum.sağolsunlar onlarda pek ılgılenmıyorlar.burdaki kucuk fırmalar var onlarada bek fırma denmez.adam asılıyor zaten işi gırgıra alıyoro yuzden hala halledemedım su anket olayını
kızlar ben kaçar malesef.cokkk işim varsizinle rahat rahat sohbet etmeyı cok ısterdım.o eski rahatlığımı cok özledım valla.neyse sonra yıne uğrarım öptüm hepınizi
merhabalar arkadaslar
minnoscum bencede ev isleri sayilmasin, ay bu yarismayi baslatmasamiydik ne, maasallah herkes gaza geldi harika spor yapiyorlar bu hafta takimda herkes en az bir kilo verir
yarismacilarimizdan veremeyenlerde artik takim takim dolasacak :18:
medencim gozun aydin, insaallah tekrarlamaz hepimizin kuzucuklari saglikli mutlu buyurler.
zulaleycim senin kizinada cok gecmis olsun.
secdenur sen bu haftanin birincisi olmayasin? dogum sonrasi ilk regl gorenler haftalarinda iyi kilo vermislerdi
bende yuruyuse cikayim bari bir 4-5 saat yuruyup geleyim
yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaao da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm
ayy ne guzell cok sevındım tatlım gıt bence ne ıstıyorsan al hepp zayıflayınca alırım dıye dıyee nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun bıse almadım kendıme ben . gıt al zayıflayınca daraltmakta buyuk bır mutluluk nede olsagünaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
:81: ay şaşırdım napcamı aceba almasammı zayıflamayada başladım hiç olmassa 75şe düşüncemi alsam cicilerimi sizce :26:
ben geçen gün kendime 2 tane 36 beden etek aldm zayıflamamı bekliyolar
ya ben zayıflasamda pekbedenim deyişmiyo şaştım neyapacagımı 80 kiloyum ama 44 beden giyiyorum 70 olunca 42 giyiyorum
günaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
ayy ne guzell cok sevındım tatlım gıt bence ne ıstıyorsan al hepp zayıflayınca alırım dıye dıyee nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun bıse almadım kendıme ben . gıt al zayıflayınca daraltmakta buyuk bır mutluluk nede olsa
ayy nowarr ben hıc hayatımda 36 beden bıseyım oldumu dıye hatırlamıyorum bılee ben o bedenlerı ne ara gectım bılmıyorum bıle yaa hoooff:84::84:
ayy ne guzell cok sevındım tatlım gıt bence ne ıstıyorsan al hepp zayıflayınca alırım dıye dıyee nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun bıse almadım kendıme ben . gıt al zayıflayınca daraltmakta buyuk bır mutluluk nede olsa
ayy nowarr ben hıc hayatımda 36 beden bıseyım oldumu dıye hatırlamıyorum bılee ben o bedenlerı ne ara gectım bılmıyorum bıle yaa hoooff:84::84:
Yaa kızlar bu oğlan çok hareketli bir dakka yerinde durmuyor, eline cicibebe verdim, görseniz ben size mesaj yazana kadar üstünü, kafasını ve tüm koltukları batırmış offf ya zıpır. Sürekli tutunup kalkıyor sonra dengesini bozup düşüyor, bu arada bağırıyor ıh ıh ıh ba ba ba em em em me me me gibi ağlasammı gülsemmi bilemiyorum, gelecekte beni çok yoracağa benziyor bu zıpır
o zaman 60 olboyun kaç zulaleycm
çocuk dediğin yaramaz olsun zaten canım yerim onu yerim:90::90:
ama şımarık çocuklardan hiç hazetmem
Yaa kızlar bu oğlan çok hareketli bir dakka yerinde durmuyor, eline cicibebe verdim, görseniz ben size mesaj yazana kadar üstünü, kafasını ve tüm koltukları batırmış offf ya zıpır. Sürekli tutunup kalkıyor sonra dengesini bozup düşüyor, bu arada bağırıyor ıh ıh ıh ba ba ba em em em me me me gibi ağlasammı gülsemmi bilemiyorum, gelecekte beni çok yoracağa benziyor bu zıpır
boyum 1.68 zaten boyuma göre 60 olmam lazım ama zor ben 70 yada 65 şe razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?