Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boyum 1.68 zaten boyuma göre 60 olmam lazım ama zor ben 70 yada 65 şe razıyım
Öyle deme canım ya neden olmayasınki, olursun bence yeterki iste, 100 lü kilolardan 50 li kilolara gelen bir çok kişi varki senin sadece 20 kilocuk verilir bence ve bende gördüğün üzere 20 kilo vermek için geldim buraya vereceğimde 10.04.2011 de o istediğim kiloda olacam inşaallah.
Şöyle incecik olmak yerine daha azıyla yetinelimki şeker:87::87:
Ayy ben bu arada çizelgemi düzeltmemişim, yeni fakettim gerçi düzeltmesemde olur nede olsa bu hafta kilo almış olacam
medencim yoğurt çorbasını denesene ben tam oalarak bilmiyorum ama minnoş biliyo bi günde 1 kilo verdiriyomş canım yarın onu yap istersen
Öyle deme canım ya neden olmayasınki, olursun bence yeterki iste, 100 lü kilolardan 50 li kilolara gelen bir çok kişi varki senin sadece 20 kilocuk verilir bence ve bende gördüğün üzere 20 kilo vermek için geldim buraya vereceğimde 10.04.2011 de o istediğim kiloda olacam inşaallah.
Şöyle incecik olmak yerine daha azıyla yetinelimki şeker:87::87:
10,04,2011 de ne varkiii doğum günün mü
sen bi 65 ol gerisi gelir:79::79:
hayır sakın yapma medencım kabız yapıyor bır gunde bır kılo verıcegıne yedıklerınde ıcınde kalıyorr sonra durumun kotu oluyor bu seferde
hayır sakın yapma medencım kabız yapıyor bır gunde bır kılo verıcegıne yedıklerınde ıcınde kalıyorr sonra durumun kotu oluyor bu seferde
olucam aha şimdi karar verdim ama ilk hedef 70 sonrada 65 ayyyyyyyyyy süpper olu valla
gunaydin gunaydin pozitif sabahlar olsun
bugun gune tartidaki manzara sayesinde cok guzel basladim ya inanamiyorum sonunda 50 li rakamlara indim cok sukur.
o hizla evimi, mutfagimi toparladim tum evin yerlerini sildim, toz aldim, kizimi uyuttum, toplarimi lastiklerimi hazirladim ebru salliyi bekliyorum.
ikinci takim cok yasa
Herkese kucak dolusu öpcükler ben geldimmmmm
umarım herkes bomba gıbıdır.hemen gecmişi okumaya baslıyorum
gunaydin gunaydin pozitif sabahlar olsun
bugun gune tartidaki manzara sayesinde cok guzel basladim ya inanamiyorum sonunda 50 li rakamlara indim cok sukur.
o hizla evimi, mutfagimi toparladim tum evin yerlerini sildim, toz aldim, kizimi uyuttum, toplarimi lastiklerimi hazirladim ebru salliyi bekliyorum.
ikinci takim cok yasa
hosgeldınn karamelımmmm
bak rakıbemm turab 5 lı rakamlara ındı
masallah ınsalalh ıstedıgı kıloya kadar ıner canım benımde
bız nnıye burda hala yerımızde sayıyoruz karamelımm cok acıl bısıler yapmamız lazım ama neyyy
Tam gecmişi okurken bilg. sarjı bıttı kapandı neyse
minnoşum bune karamsarlık bu ne negatiflik.ne oldu sana kuşum.senkı kılo veremedığın haftalarda daha cok hırslanıp pes etmeden rejim yapan insansın.ben her zaman seni örnek alıyorum.
bak yeniden motive olmamda senin sayendde şımdı bana kötü örnek oluyorsun ama
haklısın bız hala 5 lı rakamları göremedık ama sunu dusun sen kaç aydır spor yapıyorsun vucudun ınceldı sıkılaştı suan kılondan 5-6 kılo zayıf görüyorsun bence buna sevınmelısın bitanem
ben ne yapayım tartıya cıktım baktım zayıflamışım ama aynaya bakıyorum hersey aynı hatta sısmanlamışım.bayramdan önce hemen hemen haftanın 3-4 gunu en az 1 saat spor yapıyordum kı baya da ıncelmiştim sporu bıraktım yemeye başladım belkı 2-3 kılo aldım sadece ama görsen bacaklarım kalcam oturmaktan gerı buyudu zayıfladım dıye aldığım pantolanlar cok dar gelıyor suan.yakında bacak kısmı patlıyacak ama.ama ben ne hıkmetse zayıflaıyorum .bende anlamdım ya bu nasıl iş :26::26:
o yüzden zayıfladığıma sevınemıyorum.zayıflasamda yıne sıskoyum yıne sısko
lütfen mınnoşum benım gıbı zayıflayacağına hıc zayıflama daha ıyı ( sen en güzel ınceldın sıkılaştım.bunları dusun bence.inan bunlar zayıflamaktan daha ıyı
ve lütfen su üzerindeki olumsuz havayı at.daha cumaya var.sen güzelce sporunu yap incelmene bak kuşum
güzel menü canım afiyet olsun cici nide güle güle giyy
günaydın 2. takım.haydi herkes içtimaya...
ben daha hiç taretılmadım kuşum yaa çok korkuyorum ya artı çıkarsam diye:18: Ondanmı bilmiyorum bugün çok mutsuz çıktım evdenkendimi korkak iradesiz ve bilumum her kötü şeyler gibi hissediyorum:95:
ayy bılmıyorum sıkıldım artıkk bu pıss karayaglardan dellenıcem bıgun patlıycam ama du bakalım nezaman ınsallah gıder canım yaa
yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaa o da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm
Evet bencede gel sarılıp aglıyalımm akrebım yaa ne bu yaa dogru duzgun bıse yedıgım yok spor olsun dıye kostur kostur evın ısıne canım cıkıyor valla bıktım artık yaa soyle tembel tembel kalkıp homını gırtlak yemeyı ozledım ben bu kafayla hıc zayıf olamamkı ne zamankı dıyetı bıraksam yıne aynı kıloya gelıcemm cunku benım yasam tarzım degıl bu kadar az yemek yemek oyle az yıyorum kı cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaa hooff neolucak bızım halımız
günaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
:81: ay şaşırdım napcamı aceba almasammı zayıflamayada başladım hiç olmassa 75şe düşüncemi alsam cicilerimi sizce :26:
ben geçen gün kendime 2 tane 36 beden etek aldm zayıflamamı bekliyolar
Güzelim senin anket sorularını kayseriden 2-3 firma olarak doldurabiliriz, ama kayseri olur dersen tabii
Bende sizinle ağlamak istiyorummmCanım sıkılıyor ve ben bu hafta kesinlikle kilo almışımdr geçen hafta verdiğimi almışımdır yaaNe spor yapıyorum nede yediklerime dikkat ediyorum can sıkıntısından mutfağa saldırıyorum ya, Hatta utanarak söylüyorumm ama bugün kendime sabah sabah bol bol çikolata depoladım Bu hafta takımın yüzkarası olma ihtimalim çok yüksek.:26:
hemde bu hafta arkadaş günü vardı yaaa, offf off. Zaten belki gitmeyebilirim.
Ama yeterr artık kendimi protesto ediyorumm Vee şu andan itibaren kendimi topluyorum ve hiç bir şey için geç değil diyerek diyetime devam ediyorum, Son 1,5 gün ve bu 1,5 günü değerlendireyim en azından artılarımı azaltayım :18::18: