• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

karamelımmm hosgeldınn valla mılletı yarısmaya davet ettım bende sonuncu olucam galıba du bakalım daha onumuzde cok gun var cumaya hersey degısebılırr tatlım az bıraz mekık cekersın hareket yaparsın sende olur bıterr :8: buarada tartının senı guldurmus olmasına cok sevındımm tatlısım benımm:38:

Herkes nereye kayboldu yine :((

minnoşum ben spor yapamıyorum ya :( ne yapıcam şimdi. herkes en az 80 dakka spor yapıyor ben yarım saat yapabilirsem öpüp basıma koymam lazım :1::1:

şu ıkı hafta zamanla yarışıyorum.haftaya cuma hem asistanlık mülakatım hemde finallerim var.hepsi aynı gün.hangi birine çalışacağımı sasırdım.

ayrıca anket calışmam vardı hala yapamadım :( oda haftaya cuma teslim edileecek

ayyy düşündükçe afakanlar bastı. Gidip mutfağa birseyler yemek ıstıyorum ama akrebi sevindiremem onu gecmem lazım :1::1: zaten dün bir sürü spor yapmış :1:

karamelımmm hosgeldınn valla mılletı yarısmaya davet ettım bende sonuncu olucam galıba du bakalım daha onumuzde cok gun var cumaya hersey degısebılırr tatlım az bıraz mekık cekersın hareket yaparsın sende olur bıterr :8: buarada tartının senı guldurmus olmasına cok sevındımm tatlısım benımm:38:

minnoşum ben sana yazarken sen coktan bana yazmışsın :1: kalp kalbe karsıymış

canım merak etme sneın o yarışmanda sonuncu ben olucam kımseye kaptırmam sonunculuğu :1::1::1:

ne zamandır wc ye cıkamıyordum ya mınnoşum2 gundur cıkıyorum sukur eetabı bırzda ondan az cıktım sannırım :17::17::17: cumayada uyuk ıhtımal adet olucam korkuyorum adet olursam fazla cıkarım kesın tartıda

minnoşum ben spor yapamıyorum ya :( ne yapıcam şimdi. herkes en az 80 dakka spor yapıyor ben yarım saat yapabilirsem öpüp basıma koymam lazım :1::1:

şu ıkı hafta zamanla yarışıyorum.haftaya cuma hem asistanlık mülakatım hemde finallerim var.hepsi aynı gün.hangi birine çalışacağımı sasırdım.

ayyy düşündükçe afakanlar bastı. Gidip mutfağa birseyler yemek ıstıyorum ama akrebi sevindiremem onu gecmem lazım :1::1: zaten dün bir sürü spor yapmış :1:

anket çalışmanı bizimle de yapabilirsin belki.konu bizi kapsıyorsa.faydamız dokunmuş olur.

minnoşum ben sana yazarken sen coktan bana yazmışsın :1: kalp kalbe karsıymış

canım merak etme sneın o yarışmanda sonuncu ben olucam kımseye kaptırmam sonunculuğu :1::1::1:

ne zamandır wc ye cıkamıyordum ya mınnoşum2 gundur cıkıyorum sukur eetabı bırzda ondan az cıktım sannırım :17::17::17: cumayada uyuk ıhtımal adet olucam korkuyorum adet olursam fazla cıkarım kesın tartıda

karamelım bılıyorum senın sımdı dakıkaların bıle cok kıymetlı bızde senı 28 ocaktan sonra kampa alırız tatlım bu yarısmada oylesıne katılmıs ol yanı ne dersın ınsallah allahım yardımcın olsunda su donemlerını guzelce atlatırsın karamelımm:38:

kızlar beni yarışmaya katmayın.haftanın 3 gününden fazlasına karşıyım çünkü.yaza doğru ekstra yürüyüş ,yüzme falan derseniz tamam da,benim vücudum hergün spora alışınca 3 gün yapamasam hemen kilo almaya başlıyorum.o yüzden dengeli gitme taraftarıyım.size lafım yok.siz aynen devam edin.

kızlar bişi dicem sabah tartıldım çıglıgı basmışım :1: :1: çocuklar koşarak yanıma geldi bişioldu sanmışlar ama benim güldügümü görünce anne sana neler oluyo diyolar sevincimden hepsini sarılıp öptüm :8: :8:
neyse: turapcım secdecim akrepcim sizşimdiden yazıverin zulaleye yenildik diye :16: :16:
kilo açıklamicam cumaya kadar ama turabı açıkara geçmişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya yapmayin yaaa eminim en sona ben kalacagim :43: bende hic degisiklik yok yaaaa aksama kadar kostur kostur geciyor bide spor yapiyorum banamisin demiyor :43:
hiii bu arada bende adet oldum en sonunda tam 2 senedir olmuyordum :1:

kızlar beni yarışmaya katmayın.haftanın 3 gününden fazlasına karşıyım çünkü.yaza doğru ekstra yürüyüş ,yüzme falan derseniz tamam da,benim vücudum hergün spora alışınca 3 gün yapamasam hemen kilo almaya başlıyorum.o yüzden dengeli gitme taraftarıyım.size lafım yok.siz aynen devam edin.

canım bende haftada 5 gun yapıyorum haftasonları yapmıyorum hatta cuma cumartesı pazar yapmıyorum yanı dogru soyluyorsun vucut alısınca bırakınca hemen gerı gelıyor kılolar tabıkıde saygı duyuyorum senın dusuncene haklısın cunku bıdenem:38:

anket çalışmanı bizimle de yapabilirsin belki.konu bizi kapsıyorsa.faydamız dokunmuş olur.

ahh keske banusultan.oyle bır konu olsa sızınle yapardım.ama işletmeci olduğum ııcn anketı firma yöneticilerine yapıyorum.sağolsunlar onlarda pek ılgılenmıyorlar.burdaki kucuk fırmalar var onlarada bek fırma denmez.adam asılıyor zaten işi gırgıra alıyor :( o yuzden hala halledemedım su anket olayını

karamelım bılıyorum senın sımdı dakıkaların bıle cok kıymetlı bızde senı 28 ocaktan sonra kampa alırız tatlım bu yarısmada oylesıne katılmıs ol yanı ne dersın ınsallah allahım yardımcın olsunda su donemlerını guzelce atlatırsın karamelımm:38:

evet mınnoşum en ıyısı ben subatta baslayayım spora.o zaman sadece kursum olacak rahat ederım
inan şuan ruhum daralıyor.ne yapacağımı sasırmış durumdayım. ama asıstanlık işi olursa ne olacak.o zaman hayatım daha da yoğun olacak :1::1: benımde hep bı bahanem var ya.neyse işim olsunda eve koşu bandı alırım bende.evde yaparım akşamları .

kızlar ben kaçar malesef.cokkk işim var :( sizinle rahat rahat sohbet etmeyı cok ısterdım.o eski rahatlığımı cok özledım valla.neyse sonra yıne uğrarım öptüm hepınizi

merhabalar arkadaslar
minnoscum bencede ev isleri sayilmasin, ay bu yarismayi baslatmasamiydik ne, maasallah herkes gaza geldi harika spor yapiyorlar bu hafta takimda herkes en az bir kilo verir :nazar:
yarismacilarimizdan veremeyenlerde artik takim takim dolasacak :18:
medencim gozun aydin, insaallah tekrarlamaz hepimizin kuzucuklari saglikli mutlu buyurler.
zulaleycim senin kizinada cok gecmis olsun. :71:
secdenur sen bu haftanin birincisi olmayasin? dogum sonrasi ilk regl gorenler haftalarinda iyi kilo vermislerdi :59:
bende yuruyuse cikayim bari bir 4-5 saat yuruyup geleyim :9:

kızlar sıze bır yazı yazıcam cok hosuma gıttı benım bakalım begenıcekmısınız

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

İlgilenenlere duyurulur,

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” =)))))

merhabalar arkadaslar
minnoscum bencede ev isleri sayilmasin, ay bu yarismayi baslatmasamiydik ne, maasallah herkes gaza geldi harika spor yapiyorlar bu hafta takimda herkes en az bir kilo verir :nazar:
yarismacilarimizdan veremeyenlerde artik takim takim dolasacak :18:
medencim gozun aydin, insaallah tekrarlamaz hepimizin kuzucuklari saglikli mutlu buyurler.
zulaleycim senin kizinada cok gecmis olsun. :71:
secdenur sen bu haftanin birincisi olmayasin? dogum sonrasi ilk regl gorenler haftalarinda iyi kilo vermislerdi :59:
bende yuruyuse cikayim bari bir 4-5 saat yuruyup geleyim :9:

ayy turabcım bende sasırdım megerse herkesın ıcıne bır yarısmacı kacmıss :60::60: neysem hadı kızlar bu hafta herkeslerden 1 kılo gıdecekk yıhuhuuu bende bıglısayar basında nekadar gıdıcekse ıste neysem aksama kendıme mukellef bır salata yapmayı planlıyorum bugun cok canım cektı once spor sonra salata yaparım ay sonra bıdaha spor yaparım sonuncu olucam yoksamm:59:

canım yenildiniz kabul edin :1: geçen cuma 80 dim bugün 78.9 nasıl ama :52: :52: inşallah cumayakadar böyle kalır :21: :21:
hehehehe:27::27::27::27:kupamla selamlıyorum seni şekercim:65:
:nazar::nazar:4 günde 1,1 kilo gayet iyi şekerim, e sen cumaya kdara böyle devam edersen o 1,1 olur sana 2 kilo şekercim :81::81:
ne diyon kuzum sen:45::36::36:
Hemencecik akrep hoşafını koydum ocağa, 1 saate kalmaz içecem inşlallah:68:
afiyet olsuun
medencim akrep hoşafının tarifini banada anlatırmısın canım :34:
hayııll anlatamaas
Tabiiki hemen vereyim;
250 gr kuru kayısı(gün kurusu ya da köyusulü)
3-4 adet kuru incir
1 kabuk tarçın

iyice yıkanır..düdüklü tencereyekoyulup haşlanır..ağzını açınca yarım çay bardağı kadar pekmez eklenir..ve blendırda çekilir.her yemeğin yanında 1 bardak içilir..
:53::53::53:anlatmııışş:41:
Merhaba kızlar ben geldimm :))

bende dayanamadım sabah tartıldım sonuç yüzümü güldürmeye yetti.cumaya kadar dişimi sıkmam ve daha cok kılo vermem lazım :))
piisss verdin demek:63:
beni gecmek için spor yaparsın ha görürsün sen :9::9::9:off ya bu ne spor aşkı ben sadece dün 15 dakıka yürüyüş 15 dakıka egzersiz yapabıldım :( :( moralimi bozdunuz şimdi :14:
:124::124::124::124::124::124::92::92:
:27::27:
sevindirsen güzel olcaktıı:27:
yok öölee yağma şekercim..sonra mülakatlara şişko olarak gönderemem şekerciimi:59:
ya yapmayin yaaa eminim en sona ben kalacagim :43: bende hic degisiklik yok yaaaa aksama kadar kostur kostur geciyor bide spor yapiyorum banamisin demiyor :43:
hiii bu arada bende adet oldum en sonunda tam 2 senedir olmuyordum :1:
akrep hoşafı diicem ama boşver yapma sen yinede sonra epey verirsin felan bide senle uğraşamam yaneee:36::36:
evet mınnoşum en ıyısı ben subatta baslayayım spora.o zaman sadece kursum olacak rahat ederım
inan şuan ruhum daralıyor.ne yapacağımı sasırmış durumdayım. ama asıstanlık işi olursa ne olacak.o zaman hayatım daha da yoğun olacak :1::1: benımde hep bı bahanem var ya.neyse işim olsunda eve koşu bandı alırım bende.evde yaparım akşamları .
pışşıııııııııııııııııık:33: yapıyosun iştee o kadaaar:20:
slm kizlar 45dk plates toplamda 125dk :66::66::66::66::66:
kuşum yorulmuşundur sen otur artıkımmm:27:

Back