• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben daha hiç taretılmadım kuşum yaa:59: çok korkuyorum ya artı çıkarsam diye:18: Ondanmı bilmiyorum bugün çok mutsuz çıktım evden:43:kendimi korkak iradesiz ve bilumum her kötü şeyler gibi hissediyorum:95:

akrebımm bende tartılmamıstım haftasonundan sonra dun bugun tartıldım gıdıcek nasılsa bugune artılar dıyordum ama gıtmedı ayy cok canım sıkkın yaa beceremıycekmıyım ben bu ısı anlamadım yanı bıde ben hemen 2 gun de gerı alıyorum bu kıloları nıye 2 gunde gıtmıyorkı yanıı:84::84:

kızlar sıze bır yazı yazıcam cok hosuma gıttı benım bakalım begenıcekmısınız

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli
bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:

“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?

Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir
kadın, spor salonunun reklamına sesli bir cevap veriyor:

İlgilenenlere duyurulur,

Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları,
meraklı insanlar..

Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar
doğururlar.

Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi
muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.

Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.

Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur.
Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.

Denizkızı?

Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.

Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra
oluştururlardı. Balık mısın? İnsan mı?

Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl
olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??

E, sonuç olarak çocukları da olmaz.

Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?

Sonuç?

Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben
çocuklarımla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam
yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.

Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer
kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor. Yani, biz
kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.

Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:

“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” =)))))
:46::46::46::46:harikaaa:69:
akrepcim kortum senden yahu bir günde 175 dk :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: rakibim belli oldu seni gecmem lazim :33::33::33::33::33:
:1::65:
Ay kımse kalmamıs herkesler sporamı gıttı yaa anaamm kendı dusen aglamaz basıma ne ısler actım suraya bak yaa:59:

canı m ben dün hiç giremedim hep eror verdi..o kadar spora dayanamadı kk çöktü sanırım dedim ben de:9:

akrebımm bende tartılmamıstım haftasonundan sonra dun bugun tartıldım gıdıcek nasılsa bugune artılar dıyordum ama gıtmedı ayy cok canım sıkkın yaa beceremıycekmıyım ben bu ısı anlamadım yanı bıde ben hemen 2 gun de gerı alıyorum bu kıloları nıye 2 gunde gıtmıyorkı yanıı:84::84:

yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaa:43: o da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte:41: önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm:43::43::43::43::43:

yaa işte ben de tartılmadım hafta sonu pazxartesi tartılırım demiştim ama hala tartılamadım..baskülden tırsıyorum:18: ne iki günü kuşum yaa bir günde bir akşamda geri geliyor..ben hiçmi ailemle şööölee güzel bir akşam geçirmiicem yaa:43: o da tatlı felanda değil yediğim sadece çerez oluyor bide o akşam yemek olarak ne yaptıysam işte:41: önceleri tatlı pasta ne olursa siler süpürürdüm kilom da 54 tü..ne buu yaa çekilir çile değil kiii..kendimi eve kapatasım varr..minnoşum gel sarılıp ağlayalım kuşumm yaaa ben çok kötüyümmmm:43::43::43::43::43:

Evet bencede gel sarılıp aglıyalımm akrebım yaa ne bu yaa dogru duzgun bıse yedıgım yok spor olsun dıye kostur kostur evın ısıne canım cıkıyor valla bıktım artık yaa soyle tembel tembel kalkıp homını gırtlak yemeyı ozledım ben bu kafayla hıc zayıf olamamkı ne zamankı dıyetı bıraksam yıne aynı kıloya gelıcemm cunku benım yasam tarzım degıl bu kadar az yemek yemek oyle az yıyorum kı cok mutsuz hıssedıyorum kendımı yaa hooff neolucak bızım halımız:43:

günaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
:81: ay şaşırdım napcamı aceba almasammı zayıflamayada başladım hiç olmassa 75şe düşüncemi alsam cicilerimi sizce :26: :27:

ben geçen gün kendime 2 tane 36 beden etek aldm zayıflamamı bekliyolar:32::32:

Günaydınnn ben bugüne hiç iyi başlamadı, dün güzel başlamıştım ama sonra sı hiç iyi değildi. amaaann ne yapacam ben yaa bu hafta hiç kafamı toplayamadım:14::14::43:
ya yapmayin yaaa eminim en sona ben kalacagim :43: bende hic degisiklik yok yaaaa aksama kadar kostur kostur geciyor bide spor yapiyorum banamisin demiyor :43:
hiii bu arada bende adet oldum en sonunda tam 2 senedir olmuyordum :1:

Sen o zaman bu hafta daha fazla verebilirsin belki şekercim, İnşaallah

ahh keske banusultan.oyle bır konu olsa sızınle yapardım.ama işletmeci olduğum ııcn anketı firma yöneticilerine yapıyorum.sağolsunlar onlarda pek ılgılenmıyorlar.burdaki kucuk fırmalar var onlarada bek fırma denmez.adam asılıyor zaten işi gırgıra alıyor :( o yuzden hala halledemedım su anket olayını

kızlar ben kaçar malesef.cokkk işim var :( sizinle rahat rahat sohbet etmeyı cok ısterdım.o eski rahatlığımı cok özledım valla.neyse sonra yıne uğrarım öptüm hepınizi

Güzelim senin anket sorularını kayseriden 2-3 firma olarak doldurabiliriz, ama kayseri olur dersen tabii

merhabalar arkadaslar
minnoscum bencede ev isleri sayilmasin, ay bu yarismayi baslatmasamiydik ne, maasallah herkes gaza geldi harika spor yapiyorlar bu hafta takimda herkes en az bir kilo verir :nazar:
yarismacilarimizdan veremeyenlerde artik takim takim dolasacak :18:
medencim gozun aydin, insaallah tekrarlamaz hepimizin kuzucuklari saglikli mutlu buyurler.
zulaleycim senin kizinada cok gecmis olsun. :71:
secdenur sen bu haftanin birincisi olmayasin? dogum sonrasi ilk regl gorenler haftalarinda iyi kilo vermislerdi :59:
bende yuruyuse cikayim bari bir 4-5 saat yuruyup geleyim :9:

Sağol canımcım, ben dün iyi derken maaleef doktor öyle demedi, canım sıkıldı :59:ekstra bir ilaç daha verdi bakalım inşaallah atlatırız şu hastalığı

Bende sizinle ağlamak istiyorummm:43::43:Canım sıkılıyor ve ben bu hafta kesinlikle kilo almışımdr geçen hafta verdiğimi almışımdır yaa:43::43:Ne spor yapıyorum nede yediklerime dikkat ediyorum can sıkıntısından mutfağa saldırıyorum ya, Hatta utanarak söylüyorumm ama bugün kendime sabah sabah bol bol çikolata depoladım :20::59::43::17::17:Bu hafta takımın yüzkarası olma ihtimalim çok yüksek.:77::26:
hemde bu hafta arkadaş günü vardı yaaa, offf off. Zaten belki gitmeyebilirim.
Ama yeterr artık kendimi protesto ediyorumm:kkk::kkk: Vee şu andan itibaren kendimi topluyorum ve hiç bir şey için geç değil diyerek diyetime devam ediyorum, Son 1,5 gün ve bu 1,5 günü değerlendireyim en azından artılarımı azaltayım :18::18:

günaydın canlarım aybugün bir uyandım kaciş bir tomar para bırakmış alışveregit kendine ciciler aldiye
:81: ay şaşırdım napcamı aceba almasammı zayıflamayada başladım hiç olmassa 75şe düşüncemi alsam cicilerimi sizce :26: :27:
ayy ne guzell cok sevındım tatlım gıt bence ne ıstıyorsan al hepp zayıflayınca alırım dıye dıyee nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun bıse almadım kendıme ben . gıt al zayıflayınca daraltmakta buyuk bır mutluluk nede olsa
ben geçen gün kendime 2 tane 36 beden etek aldm zayıflamamı bekliyolar:32::32:

ayy nowarr ben hıc hayatımda 36 beden bıseyım oldumu dıye hatırlamıyorum bılee ben o bedenlerı ne ara gectım bılmıyorum bıle yaa hoooff:59::43::43::43::84::84:

Ben kendime bişi almıyorum zayıflayımda alırım diye, Bence sende alma ama motivasyon için 3-5 parça yerine bir parça bişi alabilirsin

Yaa kızlar bu oğlan çok hareketli bir dakka yerinde durmuyor, eline cicibebe verdim, görseniz ben size mesaj yazana kadar üstünü, kafasını ve tüm koltukları batırmış offf ya zıpır. Sürekli tutunup kalkıyor sonra dengesini bozup düşüyor, bu arada bağırıyor ıh ıh ıh ba ba ba em em em me me me gibi ağlasammı gülsemmi bilemiyorum, gelecekte beni çok yoracağa benziyor bu zıpır

Son düzenleme:
ayy ne guzell cok sevındım tatlım gıt bence ne ıstıyorsan al hepp zayıflayınca alırım dıye dıyee nerdeyse 1 yıldır dogru duzgun bıse almadım kendıme ben . gıt al zayıflayınca daraltmakta buyuk bır mutluluk nede olsa

ayy nowarr ben hıc hayatımda 36 beden bıseyım oldumu dıye hatırlamıyorum bılee ben o bedenlerı ne ara gectım bılmıyorum bıle yaa hoooff:59::43::43::43::84::84:

bugün ne oldu sna böyle şekerm nerde o 1 2 gün önceki azimli hırslı minnoş şurda cumaya ne kaldı sık dişini :41:bende kaç gündr pilates yürüyüş hak getire bol bol yazı yazma okuma sporu yapıyorum :90: benim sonuç ne olacak meçhul:97::77:

evvet şeker hiç düşünmemiştim daraltırımm :16: :16:

Yaa kızlar bu oğlan çok hareketli bir dakka yerinde durmuyor, eline cicibebe verdim, görseniz ben size mesaj yazana kadar üstünü, kafasını ve tüm koltukları batırmış offf ya zıpır. Sürekli tutunup kalkıyor sonra dengesini bozup düşüyor, bu arada bağırıyor ıh ıh ıh ba ba ba em em em me me me gibi ağlasammı gülsemmi bilemiyorum, gelecekte beni çok yoracağa benziyor bu zıpır

çocuk dediğin yaramaz olsun zaten canım yerim onu yerim:90::90:
ama şımarık çocuklardan hiç hazetmem:41:

çocuk dediğin yaramaz olsun zaten canım yerim onu yerim:90::90:
ama şımarık çocuklardan hiç hazetmem:41:

Kesinlikle şımarık çocukları bende sevmem ama yaramazlarıda pek sevmem ben, heryeri kaıştıran bebelerden hiç hoşlanmam ama bizim sonumuz onu gösteriyor ne yapacaksam artık:97::97:

canım benim büyük oglumda çok hareketliydi böyle devameder canlarımız bizim onlar olsun öyle büyüyüp gidiyorlar :79: :79:

boyum 1.68 zaten boyuma göre 60 olmam lazım ama zor ben 70 yada 65 şe razıyım :61: :61:

Öyle deme canım ya neden olmayasınki, olursun bence yeterki iste, 100 lü kilolardan 50 li kilolara gelen bir çok kişi varki senin sadece 20 kilocuk verilir bence ve bende gördüğün üzere 20 kilo vermek için geldim buraya vereceğimde 10.04.2011 de o istediğim kiloda olacam inşaallah.
Şöyle incecik olmak yerine daha azıyla yetinelimki şeker:87::87:

Back